torstai 21. kesäkuuta 2012

Juhannusaaton aatto

Töissä meni paremmin kuin uskalsin toivoa ja ongelmakin ehkä ratkesi. Siinä mielessä hyvä aloittaa nämä muutaman päivän vapaat. Samoin merkitsin itselleni lomaviikon vol.1. alkamaan 2 viikon päästä eli heinäkuun eka viikko :). Täytyy kyllä sanoa, että olen kovasti loman tarpeessakin tällä hetkellä...
Mutta joo, se mekko josta lupasin kuvaa päällä...

Voi jumalauta, miten mä voin näyttää noin hirveältä possulta... Joo, onhan mulla vaan urheiluliivit tuossa alla, ettei senkään takia istu vaan helvetti vieköön silti !!!
Mä luulin, että olisin vihdoin jo alkanut hyväksyä kroppaani (onhan sen kanssa jo pian 20 vuotta taisteltu), vaan ei... En mä vaan ole kotonani tässä kropassa, vaikka päälläni seisoisin :'(. Mä haluan sen 5-10kg pois, siinä kropassa mä oon viihtynyt parhaiten, nyt mä sen tajuan...
Jooh, on kyllä aikuisen ihmisen puhetta, kun itkua täällä vääntää yhden vitun kuvan takia...

Lähti kyllä tehokkaasti ruokahalu helvettiin tuon jälkeen... Tarkoitus oli grillata makkaraa ja maissia, kun en ehtinyt ennen Sh'Bamiin menoa syödä muuta kuin vesimelonia... Taidan jättääkin sen makkaran tältä illalta pois ja korvata sen kukkakaali-parsakaali-porkkana-mixillä...

No mutta tässä on vähän nätimpää kuvaa. Tuossa viime viikolla loppui vihdoin ja viimein tuo 4ml näytekoko Avonin Ideal Flawless Invisible Coverage Foundation meikkivoiteesta sävyssä Ivory.
En tiedä, miten näitä meikkivoiteita arvostelisin, kun en ole saanut selvitettyä itselleni, mitä haluan meikkivoiteelta. Ainakin "irti" mulla on lähtenyt jokainen meikkivoide jota oon käyttänyt, esim. labratakin hihat on meikkivoiteessa, jos olen vahingossa kasvoja hipaissut. Onko tämä edes estettävissä?? Samoin tuohon nenän kohdalle jossa lasien nenätyynyt ovat, niin meikki pakkautuu niihin ja myös juonteisiin jonkin verran...
Pahimman punoituksen olen saanut pois kasvoilta, jos on finnejä, mutta olen peiteainettakin aina lisännyt ennen puuteria.
Että en tiedä, onko nuo samat ongelmat kaikissa meikkivoiteissa, vai onko oikeasti jotain parempia, jotka kestävät kosketuksenkin??? Vai pitääkö sitä meikkaamista oikeasti alkaa opetella...
Noh, tätä en tule ostamaan, kun purkkeja löytyy kaapista liian suuri määrä, että ehtisin ja voisin uusia ostaa :p.

Mutta nyt lähden masentumaan ja ehkä sairastumaankin tuonne sohvalle, tehokkaasti aamulla palellutin itseni, kun oli niin jäätävä ilma... Olisi saanut olla lapaset kädessä, panta päässä ja pitkikset jalassa farkkujen alla! Että hyvää kesää ja Juhannusta vaan kaikille!
Miumoi...

6 kommenttia:

  1. Kuuleppas nainen;mekko näyttää kauniilta ja niin näyttää mekon kantajakin.
    Otappas se ylikriittisyys sieltä silmistä nyt pois,niin näet että tosi hyvältä näyttää!

    Ja nauti nyt ihmeessä siitä makkarasta,otat vaikka puolikkaan!!!!!Ei yksi makkara sinua lihota.Kunhan et vetele koko pakettia..

    Nautihan vapsuista ja unohda rankka työviikko.
    Leppoisaa Jussia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo mekko näytti huomattavasti paremmalta peilistä siellä liikkeessä :D. Peilikuvaan olin kyllä hyvinkin tyytyväinen, vaan tuohon kuvaan en todellakaan! Noh, täytyy käydä lomaviikolla ostamassa vielä ne kunnolliset rintsikat liikkeestä, niin eiköhän tuo mekko ala hyvältä näyttää ja asettumaan paremmin :).

      Kyllä mä sen yhen makkaran sitten grillasin tuossa ja jätin sen maissin pois, kun siinä olisi aikaa mennyt enempi, on niin jäätävä nälkä jo...
      Tuo oli vaan tuollainen alkushokki-reaktio tuohon kuvaan, kun järkytyin taas vaihteeksi pahasti :p.

      Poista
  2. 1. Oot kaunis nainen, että eläpä höpötä
    2. Mekko on kaunis kuin mikä ja pukee kantajaansa todella hyvin
    3. Valokuva on otettu hieman alaviistosta, jolloin silmä osuu helmaan ja saa yleisesti olemuksen näyttämään ihan hitusen pyöreämmältä, että se valokuvaaja vaihtoon ennemmin kuin alkaa itseään nälkään näännyttämään :P

    <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3
      Kyllä mä tiedän, että oikeasti tuo mekko näyttää just hyvältä mulla, kun peilistä se näytti hyvältä :). Alkujärkytyspaniikki vaan pääsi iskemään hetkeksi, kun tuota kuvaa tuijotin turhan tarkkaan :).
      Mr. Insinööri otti kuvan tosiaan kyykyssä, joten huono kuvakulma varmasti syynä tuohon :).
      Söin mä sen makkaran sitten kuitenkin :D.

      Poista
  3. Kuule muru, toi kuva on otettu sellasesta kulmasta että kuka tahansa näyttäis pyöreältä. Sä oot hyvä just tuon kokosena kun oot, ja mä ottaisin paljon mieluummin tuollaisen yhtä hoikan kropan kun sulla on, kun tän mun jäätävän kaljamahan. -___- (Enkä mä edes juo kaljaa! :D)

    Ja sitten noista meikkivoiteista, mulla on ihan sama juttu! Haluisin löytää meikkivoiteen joka oikeesti vähän "kuivuis ihoon kiinni" eikä aina tahrais ja lähtis pois kun vähän hipasee! Mulla on nyt käytössä MaxFactorin Pan Stick, ja oon tosi tyytyväinen sen peittävyyteen, mutta se tosiaan on kanssa niin mömmöä että hieman kun hipasee niin on kyllä kauhea tyhjä jälki poskessa! :D Ja sama jos aurinkolaseja käyttää niin ne lasien "nenätyynyt" (miksiköhän niitä kuuluis sanoa? :D) jättää ikävät jäljet. :( Saakeli! Jos joskus löydät paremman meikkivoiteen niin vinkkaa mullekin! ;)

    Ps. Oot ihana ja kaunis AINA vaikka peili tai kuva tai kuka tahansa sanois mitä tahansa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos muru <3.
      Ja höps itsellesi, kaunis oot sinäkin, mutta tiedän kyllä sen tunteen, jos ei vaan viihdy kropassaan, varsinkin jos on tottunut olemaan hoikempi.
      Toivotaan, että kumpikin meistä oppii hyväksymään kroppansa ja vatsansa sellaisena kuin on tai sitten liikunnan ja ruuan avulla yrittää saada niitä vähän parempaan kuosiin :).
      Ihana olet kuitenkin aina <3

      Hyvä sitten etten ole ainoa tuon meikkivoide-ongelman kanssa! Vinkkaan varmasti, jos joskus satun löytämään sen täydellisen! Kerro sama mulle, jos sä törmäät siihen :D.

      Poista

Suositut tekstit