perjantai 8. kesäkuuta 2012

Kesäkuun ennustelua

Ajattelin laittaa nuo mahdollisesti loppuvat tuotteet kaikki samaan kuvaan, niin säästyy ehkä kuvatilaa hieman. Itsestäni tuntunut, että melko monissa blogeissa on Blogger alkanut valittaa kuvatilan vähyyttä tai jotain, niin josko se ei vielä vähään aikaan itselläni alkaisi valittaa :).


Tässäpä niitä olisi jälleen. Aloin kuitenkin miettia, että ehkä olisi ollut parempi pienemmissä erissä kuvata, niin saisi jotain selvääkin nuista... Lisäksi kuvasta unohtui käsivoide ja huulipuna, jotka mulla on töissä käytössä.
Mutta aika paljon tuttuja purkkeja jo Toukokuulta löytyy, joten voitte käydä sitäkin postausta katsomassa :).

Mutta tosiaan, meikkituotteista edelleen ovat nuo samat meikkivoiteet kuvassa, ei ne vaan ikinä lopu... Uusina olisivat sitten puuteri, ripsiväri ja peitevoide kokeilemassa onneaan, samoin se töissä oleva huulipuna. Ja tässä muistin, että heivaan varmaan pian erään valokynänkin pois...
Sitten katson, saanko tuon yökäytössä olevan sekä siellä töissä olevan käsivoiteen loppumaan, mutta ainakin nestemäinen ja palasaippua loppuvat käsien pesussa :).

Onneaan kokeilevat myös loppumisen osalta Tender Care, mini-kasvopesu, pari mini-hajuvettä ja tuo isompi hajuvesi-vessatuoksu. Lisänä vielä huultenkuorintaa, kylpypommia, vartalosuihketta, kasvovettä, parit suihkugeelit, vartalorasvaa, hoitoainetta ja pari pärstänaamiota.
Kuinkas monta nuita tuossa onkaan... 23 kokonaista ja 4 miniä... Katotaan miten akan käy!
Tosin voin jo nyt sanoa, että tämä kuukausi menee plussan puolelle ja reilusti... Menin eilen sitten tämän Xenian muistutuksen jälkeen Yves Rocherin sivuille, kun aattelin muutenkin, että voisin kasvovettä ostaa... Noh, niin... Sieltähän lähti sitten enempikin kuin se yksi kasvovesi, kun kokonaissumma oli reilut 40e, 35e tuon alen jälkeen... Ja sitten on Avonin tilaus tulossa ja ehkä Oriflamenkin... Ja Oriolan ja OrioNetshopin tilaukset sitten töistä... No, nuista kahdesta viimeisestä on tulossa vain yhteensä 3 tuotetta, mutta silti.
Näette täällä sitten taas mun syntini.

Mutta tiedättekö, mä aloin kirjoittaa tätä jo heti töistä tultuani, mutta oon ehtinyt tässä välissä jo syödä ja siivottiinkin tässä pari tuntia!! Imuroitiin, luututtiin ja pestiin makkarin ikkuna, että saahaan pimennysverho sinne (Mr. Insinööri parhaillaan laittaa sitä paikalleen).
Huomiseksi jäi sitten kaupunnilla käynnin jälkeen keittiön ja olkkarin ikkunat, ei enää niitä jaksanut tänään ja kun tuota nilkkaakin alkoi taas pakottamaan.
Nyt taidan lähtä suihkuun ja sitten syödä uutta sitruuna-lakritsi-jäätelöä ja juoda yhden lonkeron :).
Palataan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Tällaista se on kait alkoholisteillakin. Yksi aloittaa pämppäämisen, niin kaverit jatkaa. Olen juuri 21,44€ köyhempi, kiitos sinun Xenia-mainoksesi... :DDDD

    Tuli tilattua paljon noita 50ml puteleita. Ne on hyvän pieniä tuotteen kokeilua varten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakkohan se on pistää vahinko kiertämään, etten oo ainoa retkahtaja ;D.
      Itsekin tilasin muistaakseni 4kpl niitä mini-suihkugeelejä :D. Todellakin loistavan pikkuisia kokeiluja varten!

      Poista

Suositut tekstit