maanantai 18. kesäkuuta 2012

Yvesin tilausta, vaihteeksi

Tällaisen paketin kävin tänään hakemassa... Oli siis tullut tämä retkahdukseni, josta kerroin Täällä...
Tässäpä sitten tarkempia kuvia tuotteista...

Siis kaikkihan lähti siitä, että tarvitsin kasvovettä ja ajattelin jotain kosteuttavaa sellaista, kun mulla on vielä yli puolet jäljellä sitä Hulluilta Päiviltä ostamaani Cliniquen alkoholi-vettä.
Noh, sieltä lähti sitten 2 kasvovettä ja vähän muutakin ostoskoriin... Tässä silmämeikin poistoainetta ja vaahtopuhdistus...

...ja naamio, kuorinta, saippua ja pari huulirasvaa... Niitähän mulla ei ennestään olekaan...

Onneksi on näitä minikokoisia suihkugeelejä, niin saa eri tuoksuja testattua, eikä tarvitse täysikokoista pulloa ostaa!!

Ja nämä valitsin kaupanpäällisiksi; Monoi-öljy ja silmämeikin poistoaine. Olisin saanut vielä jonkin kietaisuhameen, mutta se ei ollut erikoisen näköinen, niin jätin sen ottamatta. Tuota öljyä on kehuttu monessa blogissa, niin kiva saada testata se ja vielä ilmaiseksi :p.

Elikkäs 11 kokonaista tuotetta ja 4 minikokoista kotiutui vaihteeksi tänne kaappeihin...
Onneksi tänään taas yksi purkki loppuu... Tosin se ei tätä tämän kuun katastrofia enää pysty pelastamaan :D.
Mutta nyt lähden suihkuun, muutenkin meinaa ketuttaa, kun ei Combat sujunut entiseen tapaan... Hitto, kun ei ehdi nykyisin syödä kunnolla (tai lähinnä ei ehdi tehdä ruokaa) ennen jumppia, niin menee kaikki täysin perseelleen :(.
Noh, jospa tämä tästä lähtee taas sujumaan...
Miumoi <3

10 kommenttia:

  1. Ihania purkkeja :D mäki tilasin vähä aika sit yvessiltä paketin, kai munki pitää kohta tunnustaa syntini... ;) koskakohan saisin itteeni niskasta kii otettua ja pystysi olee tilaamatta mitää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanan värisiä nuo on ainakin ;D.
      Nyt sitten jään odottamaan sun syntien paljastelua ;D.
      Mullakin mennyt tämä kuu ihan höpöksi tän vähennysprojektin osalta, en tiedä sekoittaako tämä ns. kesä mun pään vai mikä on, kun pitää koko ajan jotain tilata :D.

      Poista
  2. Näemmä sama aikataulu :)
    Hain kans tänään paketin postista.

    Mä en ollut huomannut ollenkaan noita blackberry ja mango-passionfruit suihkugeelejä!! Täytyy seuraavalla kerralla syynätä tarkemmin josko vielä löytyis.

    Nuuskuttelin puteleita jo heti, ja saman tien laiton eteenpäin menemään kookoksen ja kaurasuihkugeelin. Oli liian makeita mun makuun, joten pistin vahingon kirtämään eteenpäin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nuo suihkugeelit oli pienen hakemisen takana, mutta löytyy sieltä kyllä :).
      Mä itse taidan laittaa tuon kaupanpäällisenä tulleen silmämeikin putsarin eteenpäin, ei putsannut tarpeeksi mun silmämeikkiä :/.

      Poista
  3. Joopa,mulle tuli Yvyn paketista saapumisilmoitus perjantaina vaan pakettiapa ei kiskalta löytynyt,ei ollut ikinä sinne saapunu =(
    Nyt sitten hirveä soittelu ja etsintärumba.
    Koska tuotteethan kirjautuneet mulle lähetetyksi,joten laskukin nimelläni on,ja minähän en maksa tavaroista joita en ole saanutkaan.
    Tylsää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, onpa harmillista tuo!! Itsekin huomasin saapumisilmoituksessa päivämäärän 13.6. eli aika kauan se on seilannut tuolla jossain...
      Mutta et todellakaan maksa tavaroista, joita et ole saanut! Toivottavasti saat pakettisi ehjänä perille ja selviäisi sen kohtalo!
      Itse maksoin tuotteet nettipankin kautta, onneksi tavarat tulivat perille kuitenkin...

      Poista
  4. Toi ananas coco suihkugeeli on aivan ihana, tilasin sitä viimeksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo tilaamani mini-suihkugeelit tuoksuivat kaikki kyllä todella ihanilta, kun tuossa äsken nuuhkin niitä pikaisesti ^_^.

      Poista
  5. ...ne blogit on varmaan kaikki yhteistyössä Yvesin kanssa? ;P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä taitaa suurin osa niistä olla yhteistyössä :D. Mutta muistaakseni olen myös joistain pienemmistäkin blogeista lukenut hyviä arvosteluja :).
      Mutta eipä tuossa mitään häviä, kun kaupan päälle tuli :).
      Tuo silmämeikin poistoaine lähti tosin kiertoon, eikä tuo ensimmäisessä kuvassakaan oleva silmämeikin poistoaine riittänyt poistamaan mun silmämeikkiä täysin.
      Kyllä mun täytyy näköjään käyttää vedenkestävälle meikille tarkoitettuja aineita, jos haluan kaikki rippeet pois...

      Poista

Suositut tekstit