tiistai 1. tammikuuta 2013

8 Vuotta Yhdessä

Hyvää vuoden ensimmäistä päivää ^_^.
Täällä se on mennyt lähinnä nukkuessa, vaikkei rapsakkaa olekaan :).
Oli mukava ilta Mr. Insinöörin serkun luona, ei vaan päästy ennen sinne menoa katsomaan kaupungin ilotulitusta, kun ei saatu mihkään autoa parkkiin. Katsottiin sitten sen verran, mitä auton kyydistä pystyi näkemään ja olihan se kivan näköinen :).
Kotona oltiin takaisin jo puoli 1 aikaan ja korkattiin Mr. Insinöörin kanssa vielä Fresita-pullo, kun aiemmin ei ehtinyt skoolata vuosipäivällemme :).

Niin se on jälleen yksi vuosi lisää tullut mittariin yhdessäoloa ja täytyy sanoa, että mennyt vuosi on ollut kyllä ensimmäinen seesteinen vuosi suhteessamme pitkään aikaan. Suurena syynä saattaa olla lopettamani pillerit.


En kyllä ikinä uskonut, kuinka paljon ne ovat omaan henkiseen olooni ja parisuhteeseen vaikuttaneet, nyt on tuntunut tosiaan, että olisin aivan eri ihminen ja pystyn suhtautumaan asioihin aivan eri tavalla.
Sen takia onkin tuntunut nyt , että parisuhteemme on "puhjennut kukkaan" ja olen oikeasti onnellinen tuosta omasta nörtistäni :).


Täytyy toivoa, että tuo mörriskö on myös ollut tyytyväinen muutokseen, tosin tuskinhan me varmaan yhdessä enää oltaisi, jos olisi edelleen paha olla?
Tosin onkohan minussa kuitenkin jotain vikaa, kun tuo ei ole halunnut vielä(kään) ottaa sitä seuraavaa suurta askelta ;D. Nooh, katsotaan onko tilanne muuttunut johonkin suuntaan, kun 10 vuotta tulee täyteen ;).


Jälleen tänne laitan näitä samoja biisejä kuin aiemminkin, nämä ovat vain yksinkertaisesti ne parhaat laulut, jotka kuvaa niin täydellisesti omia tunteita <3.
Toivottavasti tuleva vuosi on jälleen yhtä hyvä, mitä edellinenkin oli :).

Mutta huomenna jälleen kosmetiikan pariin!!
Katsotaan, teenkö ennustus-postauksen, vai esittelenkö vuoden ensimmäisen loppuneen, joka loppui tänään :D. Hyvin siis on alkanut vuosi!!
Miumoi <3

10 kommenttia:

 1. Ihanaa kuulla että on mennyt hyvin! Eiköhän se seuraava askelkin sieltä tule, juuri silloin kun vähiten odotat.. :)

  Sä ansaitset kyllä kaiken onnen mitä saatkin. <3 Nauti siitä! ^.^

  VastaaPoista
 2. http://cheerleadingwithmyfriends.blogspot.fi/ sut on haastettu tuolla ^^ :)

  VastaaPoista
 3. Onnea vuosipäivän johdosta! :) Ja eiköhän se sun miehes jossakin vaiheessa tajua, että seuraavan etapinkin vois ottaa :)


  Sentenced on muuten ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ^_^.
   Juu, tuo mies tuntuu olevan "hieman" hidas näissä asioissa ;D.
   Jospa se joku kaunis päivä tajuaa ;).

   Ja Sentenced on mun elämäni rakkaus ♥
   En tiiä, missä olisin ilman kyseistä bändiä!

   Poista
  2. Mullekin Sentenced oli joskus elämäni rakkaus, mutta sitten tuli Poets of the Fall :D Mut kyl mie vieläki Sentencediä aina aika ajoin kuuntelen, että ei se oo mun elämästä lähteny minnekään.

   Poista
  3. Eipä ne vanhat suosikkibändit katoa, vaikka muita bändejä alkaisikin fanittaa :).

   Poista
 4. Onnea kasista <3
  Miehillä on joskus tapana hidastella,varsinkin tärkeissä asioissa =)

  VastaaPoista

Suositut tekstit