torstai 3. tammikuuta 2013

Toivottavasti Tammikuu menee miinuksille...

Nyt tulisi pikainen ennustelu-postaus tälle kuulle :). Ja täytyy sanoa, että ihan kivalle tällä hetkellä vaikuttaa loppumiset!

Tässä Neffi esittelee ensiksi ihan varmasti loppuvat tuotteet.
Itse asiassa 2 tuotetta näistä on jo tänään loppunut :D.
Tuossa on siis puuteria, käsisaippuaa, suihkugeeliä (!!!!!), kroppakuorintaa, huulirasvaa (töissä käytössä), vartalorasvaa ja silmänympärysvoidetta.

Sitten tässä olisi muutama sellainen tuote, jotka loppuvat, jos vain todella todella ahkerasti käytän: käsivoidetta (toinen töissä käytössä), hiusnaamiota, jalkasuihketta ja kasvokuorintaa.

Ja nämä neljä ovat sitten vähän epävarmempia loppujia.
Freemanin puhdistusta käytän iltaisin kasvopesussa, mutta myös rintakehän ja yläselän pesuun (finnien takia), joten se kuluu yllättävää tahtia...
Linimenttivoide on ollut mulla ainakin neljättä vuotta ja sitä käytän vain niska-hartiaseudulle. Sitä vaan riittää ja riittää...
vartalokuorinta voisi ehkä loppua, jos malttaisin käyttää. Se vaan kosteuttaa ihon niin hyvin, että vartalovoiteen käyttö on mulle turhaa tätä käyttäessä...
Ja Essentials-voide on ollut mulla nyt neljättä talvea yökasvovoiteena käytössä, ehkä 40ml jäljellä (150ml purkki). Mietin, käyttäisinkö loput sitten kropalle, kun saan oikean kropparasvan käytettyä, vai jatkanko yövoidekäyttönä vielä lopputalven... Yötä varten olisi kyllä kasvovoiteita ehkä kaapissa jemmassa...

Päätöksiä joudun siis tekemään eli haluanko oikeasti saada nyt tosissaan purkkeja pois käytettyä tänä vuonna...
Toinen mitä oon tässä miettinyt on se, että jos rajoittaisin Avonin/Oriflamen/minkä tahansa firman tilauksia/ostoksia niin, että saisin ostaa yhden tuotteen kahta loppunutta vastaan. Näin pääsisin oikeasti miinuksille kuukausittain :).
Ja Avonin tilauksia tekisin sen mukaan, minkä verran asiakkaat tilaa eli jos jää vähästä kiinni postikuluton summa ja alennukset, niin voisin sen verran tilata itselle, että saan alennukset ja ilmaiset postikulut :).
Ehkä voisin näin varovasti alkaa kokeilemaan tätä tekniikkaa, sillä en usko että pystyn täysin pidättymään kosmetiikan ostosta vielä. Edelleen kun se on mulle sellainen "henkinen turva" ja kun kuitenkin tästä on tullut jonkinlainen harrastus itselle :).
Eli tämän lupauksen voisin kokeilla tehdä ja lupaan ainakin yrittää nyt pari kuukautta tuota miettimääni tekniikkaa toteuttaa!

Tällaisia mietteitä tähän iltaan. Nyt voisin lähtä suihkuun ja kuluttamaan vähemmaksi noita purtiloita :).
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Hei onpas hyvä idea tuo yksi tuote kahta loppunutta vastaan! Kannattaa ainakin kokeilla! Voi kun toi toimis itselläkin, mutta kun yks kynsilakka yleensä kestää monta vuotta niin... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun täytyy kokeilla jotain erilaista keinoa sun kynsilakkojen kohdalla, esim. yrität käyttää vaikka yhtä sävyä pari kertaa peräkkäin, niin jos ne lakat alkaisi edes vähentyä :).
   Tai hei, pidät teemaviikkoja, jolloin yksi lakkasävy on aina suuremmassa pääosassa!! :D

   Poista
 2. Hyvä ajatus tuo 2/1. Sitä vois itekkin yrittää.

  Ja toinen mitä aion ite koittaa on aloittaa helpommasta. Shampoota mun on helpointa olla ostamatta joten yritän päästä tilanteeseen, että uus shampoo hankitaan vasta kun viimeinen on käytössä. Varastoon ei hankita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuokin on varmasti hyvä keino aloittaa :).
   Mulla ei vaan ehkä täysin toimisi, kun haluaa jotain uutuuksia esim. Avonilta testata, niin käy sitten himotuksen kohteet ylivoimaiseksi :D.
   Mutta jos edes onnistun tuossa 2/1-hankinnassa, niin se olisi jo voitto :).

   Poista

Suositut tekstit