lauantai 5. tammikuuta 2013

Lyhyet höpöttelyt ja mielipiteet

Tänään ei tulekaan mitään loppuneen esittelyä, kun laskin, että vaikka saisin kaikki ennustetut purkit ja tuubit loppumaan, niin siltikään ei joka päivälle riittäisi esittelyjä.
Tuossa päivällä kun heräsin (oli kyllä hyödyllinen se eilinen kävelylenkki), niin valokuvasin taas yhden osion varastoistani, kun en ole niitäkään taas hetkeen esitellyt :).
Huomenna voisinkin laittaa ne esittelyyn, nimittäin omistamani kasvojen korostuspuuterit. Neffikin oli jälleen kuvauksissa avustamassa ;).

Toinen mistä ajattelin nyt mainita, on se minun marraskuinen JT Beauty Outletin paketin tila...
Ei ole pakettia tähän päivään mennessä kuulunut ja taitaa toiveet hiipua sen suhteen pikkuhiljaa :(.
Tilauksen tein tosiaan 17.11. ja 19.11 oli tilana, että se on toimitettu. Ajattelin tosiaan odottaa tuon joulun yli ja nyt 2.1. laitoin sähköpostia sinne, että onko pakettia enää mahdollista mitenkään löytää/jäljittää/tehdä mitään, että se löytyisi... Mitään vastausta en ole sähköpostiin saanut :/.
Näin ollen olenkin päättänyt, että en aio ottaa samaa riskiä uudelleen eli tuo jäi ensimmäiseksi ja viimeiseksi tilaukseksi minulta, vaikka tuo paketti ilmestyisikin jonkin ihmeen kautta mulle :(.
Oli kyllä valitettava pettymys, kun odotin niin innoissani tuota pakettia... Tilaukseen laitoin Stilan meikkivoide puikon, Lancomen Bi-Facil meikinpoistoaineen 30ml minikoon (oli vain 4e silloin) ja muutaman matkakokoisen Soap & Gloryn tuotteen, kaikki ihan testimielessä.
Onneksi tilaus ei ollut kuin alle 40e postikulujen kanssa, mutta kyllähän tuonkin summan menetys kyrsii aika paljon...
En siis voi oman kokemukseni puolesta suositella kyseistä nettikauppaa. Onhan tuo toimitus joillain mennyt myös ihan hyvin ja paketti tullut perille, mitä sain kommentteja edelliseen postaukseen tästä aiheesta.
Kyllä tuo mua silti ihmetyttää, miten voi näin paljon heittää toimitukset!? Toiset saa paketin toimitusajan puitteissa, toiset viikkojen päästä, toiset taas ei ollenkaan...
Joo, jos eivät saa mitään seurantasysteemiä tuohon toimitukseen, niin en todellakaan aio tilata uudelleen. Liian suuri riski menettää vain rahat :(.

Tällaista siis tänne tällä erää.
Mr. Insinööri lähti yöksi taas kotiinsa, joten yksin täällä pöllöilen taas vaihteeksi :). Jospa saisin taas noita blogeja lueskeltua eteenpäin, kun joulun aikaan en ehtinyt kaikkia todellakaan lukea ajantasalle :).
Miumoi <3

Edit. Kyllähän tuolta nettisivuilta näköjään löytyi infoa lähetystunnuksesta ja hävinneistä paketeista, mutta kun eivät ole vastanneet mitään siihen mun sähköpostiin, niin ei taida asia edetä mihinkään :/...

11 kommenttia:

 1. No olipas karseaa asiakaspalvelua jos ei edes minkäänlaista vastausta. (Ja harmi kun et päässy tuotetestaileen). Mutta onhan näitä, et oo ainoo.

  Mulla karkas nettiostoksen yhteydessä kerran rahat kaikki Brasiliaan. Onneksi pankki korvasi aikanaan.
  -Helena ja Blackie-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En sitten tiedä, onko siellä porukka ollut vielä joululomalla tai jotain, kun ei vastausta kuulunut...
   Harmillista, mutta eipä sille mahda mitään enää.
   Hui, eipä kuulosta tuo Brasilia-hommakaan kivalle :(.

   Poista
 2. Onpa harmillinen juttu tuo paketin katoaminen :/ Mutta aina ei voi tietää. Itellä on tapana, että jos suunnittelen tilaavani jostain jotain uutta niin haalin ensin taustatietoa paikasta. Jos näyttää sille, että negatiivisia palautteita on enemmän kuin positiivisia niin jätän silti tilauksen tekemättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi varmaan itsekin enempi tietoa pitänyt kerätä :/.
   Mutta oppipahan tästäkin taas jotain, kantapään kautta mutta kuitenkin :).

   Poista
 3. Tilasin itse ennen joulua JT Beautysta, ja sain pakettini noin puolessatoista viikossa ongelmitta. Luulisin siis, että tässä on nyt sinulla vain huonoa tuuria, ja putiikki joulomalla. itse olen saanut ihan hyvän kuvan kaupasta, ja uskon että tämä sinunkin asiasi selviää. Ehdottomasti sinun pitäisi saada uudet tuotteet tai rahat takaisin! Toivottavasti vastailevat piakkoin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toivotaan, että tämä selviää!
   Harmittaa kyllä sen takia, kun itsekin olen ihan hyvän kuvan saanut tuosta ja nyt kävikin näin :/.
   Jospa sieltä maanantaina tulisi vastausta.
   Ainakin tuo nettisivuilla oleva 30 arkipäivää on jo tainnut täyttyä, että sen mukaan pitäisi varmaan uudet tuotteet lähettää...

   Poista
 4. Se on JT beauty outlet eikä outnet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kappas, näköjään jäänyt kirjoitusvirhe, vaikka kuinka yrittää tarkistaa ennen julkaisua :).
   Täytyy korjata se :).

   Poista
 5. Siis nyt kyllä pistää kiehumaan... Itehän tilasin tuolta myös, muistaakseni jo lokakuun lopulla. Enkä ole myöskään vieläkään saanut suurinta osaa tilauksestani (se postitettiin kahdessa osassa ja pienen paketin sieltä sain ajat sitten). Luulin, ja minun annettiin myös ymmärtää, että olen ihan yksittäistapaus. Minulle vastattiin, että kaikki paketit ovat perille löytäneet, koska paketissa on minun ja lähettäjän tiedot, mutta ovat saattaneet vahingossa kiertää esim. Australian kautta?! Pyydettiin vaan odottelemaan ja sanottiin myös, että he voivat tehdä katoamisilmoituksen, mutta yleensä siinä vaiheessa paketit ovat jo perillä. Nyt kyllä kyrsii niin paljon (on toki kyrsinyt jo tähänkin asti :D ), että taidan laittaa tulisempaa mailia sinne päin! Ja sori pitkä kommentti! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja en minäkään sieltä aio enää tilata yhtään mitään tämän jälkeen, vaikka kovasti mainostavat aleja tämän tästä. Menen sitten vaikka ihan paikan päälle Lontooseen hakemaan Bootsini ja Soap & Gloryni. :D

   Poista
  2. Juu, kyllä sinunkin kannattaa vielä laittaa mailia sinne uudelleen! On tuo kyllä niin harmittavaa :(.
   Hemmetin huonoa tuuria on sitten meillä ollut, jos ollaan yksittäistapauksia!!
   Toivottavasti sieltä huomenna tulisi vastausta, kun arki kunnolla alkaa...
   Ja niin se täytyy varmaan itsekin tehdä, että Lontooseen lähteä reissuun, että saa kokeilla noita Soap & Gloryn tuotteita :D.

   Poista

Suositut tekstit