torstai 10. tammikuuta 2013

Tunteiden Hehkutusta

Huomenna olisikin varmaan taas vaihteeksi tunteiden hekumaa töissä, kun jälleen on viikkopalaveria ohjaajan kanssa... Pelottaa jo valmiiksi :/.
Onneksi hommat on nyt onnistuneet tähän mennessä, huomenna saa seuraavat tulokset tietää ja sitten saakin ensi viikolla taas istua koneen ääressä.
Mutta nyt jälleen seuraavan loppuneen kimppuun:

Eli sain tyhjennettyä tämän kesällä Helsingin reissulla Lushin liikkeestä ostamani Emotional Brilliance Face Powder aka Tunteiden Hehku kasvopuuterin lasipurkin.
Periaatteessa itse puuteri ei ole vielä loppunut, mutta tyhjensin tämän mun irtopuuteri-jämärasiaan, sillä siitä on helpompi puuteria annostella kuin tästä pikkuisesta purkista.
Mielestäni tämä oli oikein kelpo irtopuuteri, mutta sitä en vain ole töiltä ehtinyt tarkemmin seurata, kuinka kauan pitää kiillottomana ihon...
Tämä ei kuitenkaan täysin mataksi tee (ei ole varmaan edes tarkoitus??), mutta sellainen kivan kuulas iho tulee.
Kaiken kaikkiaan voisin ostaa uudelleenkin joskus irtopuuterin tarpeessa :).

Mielestäni on kivasti lähtenyt tämä kuukausi käyntiin loppuneiden osalta, varsinkin kun plussia ei ole vielä tullut :D. Yllätin itseni kuitenkin positiivisesti eilen, kun tein Avonin 1.jakson tilauksen, tuloksen näette ensi viikolla ;).
Ai niin, sain toissa päivänä vihdoin vastauksen sieltä JT Beauty Outletin asiakaspalvelusta...
Epäili, että paketti olisi jäänyt jouluruuhkiin ja kysyi, onko jo tullut perille. Sitten lisäksi sanoi, että harvoin on heillä paketit hukkuneet ja ovat löytyneet aina perille kuitenkin.
Laitoin sinne takaisin mailin, ettei ollut silloinkaan pakettia näkynyt (eikä ole kyllä vieläkään), että kuinkahan kauan sitä mahdollisesti kannattaa vielä odotella ja siitä 30 arkipäivän häviämis-jutustakin mainitsin myös, joka heidän sivuilla on. Tuohon mailiini en ole vielä saanut vastausta...
Oikeasti kyllä hämmästyn, jos se paketti joskus mulle tulisi :D.
Että tällaista tänne!
Nyt alan valmistautua Combatiin, niin jaksaa sitten paremmin huomisen päivän töissä. Huomenna olisikin ehkä leffa-ilta tiedossa Mr. Insinöörin kanssa, pitää alkaa noita Hulluilta Päiviltä ostettuja leffalippuja jo vähitellen käyttämään :D.
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Joo ne vastaukset välillä vähän kestää sieltä lafkasta.... Mutta musta itseasiassa tuntuu että se on yhden naisen pyörittämä firma, varma en tietenkään ole.
  Mulle luvattiin nyt joko rahat takas tai uus paketti tulemaan. Valitsin kaikesta huolimatta sen uuden paketin, koska tilasin niin ihania tuotteita, joita en oo ennen kokeillu :D eikä niitä Suomestakaan saa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan mitä mulle vastaa takaisin...
   Kyllä mä myös haluaisin uuden paketin kaikesta huolimatta, juurikin tuotteiden takia :).
   Toivotaan, että nyt vihdoin olisi parempi tuuri paketin kanssa!!

   Poista
 2. Äh, ja mulla ku haluttas joskus tilata tuolta lafkasta jotain... Ehkä jossain vaiheessa uskaltaudun ottamaan riskin =P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainahan voi kokeilla :D.
   Mutta en suosittele tilaamaan kovin isolla summalla heti, ketuttaa sitten vähemmän, jos käy yhtä huono tuuri ja paketti sattuu hukkumaan :D.

   Poista

Suositut tekstit