perjantai 25. tammikuuta 2013

Jaloille mojitoa juotavaksi

Jälleen olisi yksi melkoisen pitkään käytetty tuote loppunut, tosin nämä tuotteet mulla tulee aina kulumaan liian hitaasti :D.

Eli sain vihdoin heittää pois tämän Avonin Foot Works-sarjan Sugar Lime Mojito Refreshing Spray jalkasuihkeen. Pulloon jäi vielä pikkuinen määrä, mutta en saanut niitä pumpattua mitenkään pois, vaikka kuinka kääntelin suutinta :/. Saisi olla läpinäkyvät pullot, niin helpompi laittaa suihkuttaessa "oikein päin", kun näkee miten se putki menee tuolla...
Mutta tämä ajoi ihan hyvin asiansa. Käytin tätä lähinnä jumppien jälkeen ja virkisti ja viilensi kyllä väsyneitä ja kuumia/hikisiä jalkoja :D.
Tuoksu oli kyllä aika suuri pettymys, se jotenkin "meni henkeen" aina, en osaa oikein selittää sitä tunnetta... Sellainen makean pistävän alkoholinen, jossa ripaus limeä.
Tuoksun takia ei kiinnostaisi uudelleen ostaa, tosin ei tätä taida enää myynnissä ollakaan. Tästä sarjasta mulla olisi vielä jalkakuorinta käytettävänä, jospa siinä ei tuoksu häiritsisi niin paljon :).

Seuraavaksi käyttöön on lähtenyt jalkasuihke Oriflamelta. Tämä onkin painepakkauksessa, joten tämä pitäisi ainakin tyhjentyä loppuun asti :). Saapa nähdä, kuinka kauan tämän kanssa menee. Toivottavasti loppuisi äkkiä, saisin ostaa sitten jotain tilalle ;D.
Tänään tuli töiden jälkeen käytyä rääkkäämässä taas koko kroppaa NTC-jumpassa ja kyllähän ne kyykyt, yleisliikkeet, sykkeiden nostot ja vatsalihastreeni tuntuu nyt :D. Ja olihan kuitenkin jälleen kivaa! Vielä kivempaa oli pitkästä nähdä Sinaa ja rupatella kunnolla ennen jumppaa, kun mennyt niin monta monituista viikkoa edellisestä kunnon näkemisestä !!
On taas itseä harmittanut viime aikoina, kun ei oo ehtinyt kavereita näkemään, kun työhommat vie nyt kaiken ajan ja tietysti kavereillakin on töitä/opiskelua/perhe-elämää.
Oikeastaan ärsyttää, kun olen laittanut itseni tähän tilanteeseen täysin plörinäksi menneen syksyn takia, että nyt joutuu tahkoamaan toden teolla, että saa kaiken ajoissa tehtyä... Tyhmästä päästä kärsii koko mielenterveys :p.

Tuo suihke olikin tällä hetkellä viimeinen loppunut, mutta hyvin isolla todennäköisyydellä saan jotain huomiseksi loppumaan. Jos ei muuta, niin tuoksunäytteen ainakin :D.
Mutta lähden seuraamaan nyt tuota Voice of Finlandia ja sitten nukkumaan. Huomenna olisi pirteä herätys klo 5.50 ja töihin pitäisi suunnata... Parempi olisi saada jotain järkevää aikaan!
Miumoi <3

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa nuo sun työjutut ihan mun työjutuilta :D Niin käy joskus. Ei muutaku tsemppi ja draivi päälle. Ja älä huoli.. kyllä se sosiaalinen elämä sieltä löytyy kuitenkin :) Joskus vaan täytyy niitä työjuttuja tehdä. Koitetaanpa mekin tässä kevään aikana yrittää nähdä. Melkein naapureitakin ollaan niin ei luulis olevan kovin hankala tästäkin esim. kipasta vaikka teelle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, turhaa kait sitä syksyä on enää harmitella. Se kävi miten kävi ja nyt vaan täytyy painaa hommia senkin edestä, eiköhän sitten toukokuussa taas hetkeksi helpota :).

   Mulla oot ollu monesti mielessä, että pitäisi taas nähdä, kun entistä lähempänä asut :D. Vaan kun sullakin kiirettä töissä pitää, niin haastavaa saada aikataulut mätsäämään :D.
   Mutta me voitas yrittää joku viikonloppu nähdä, käydä vaikka kävelyllä tai jotain vastaavaa tai sitten jompi kumpi tulee teekupposen äärelle ^_^.

   Ainakin alustavasti oon vielä ensi lauantaillekin töitä suunnitellut, mutta sitten pitäisi olla taas viikonloppuja vapaana, kun selviän tuosta ensi viikosta ja apurahahakemuksen lähetyksestä. Saan taas rutiinit pyörimään labrahommissa :D.

   Poista
  2. Ollaan kuulolla kunhan edes vähän työhommat kevenee ;) Kummallakin.

   Poista
 2. Moi!
  Tää on kivaa luettavaa kun tietää, että olet tuotteet todella ostanut ja kokemuksetkin ovat aitoja, ei itään bizzarria buzzausta eikä muutakaan markkinointia.
  Katsoin juuri toiselta välilehdeltä sun kosmetiikkavarastot :))) Melekonen määrä :)) Liittyykö nää mitenkään sun väikkäri-projektiin?
  Ja vai että jalkasuihke tällä kertaa. Semmosta meilleioo vielä ikuna ollukkaan. Voih, pitääskö meidän lopettaa tää kommentointi kun ei meillä koskaan o mitään järkevää sanottavaa..? (Blackiella nyt ainakaan..)
  -Helena ja Blackie-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäät ^_^.
   Ja noita purkkeja on kyllä kertynyt tässä vuosien varrella "muutama", mutta tällä ei ole mitään tekemistä väitöskirja-projektini kanssa :D.
   Tämä purkkien vähennys-projekti on ihan oma vapaa-ajan projektini, joka kestää luultavasti lopun elämäni, kosmetiikka-narkkari kun olen ;).
   Väikkäri-projektia teen sitten ihan "työkseni", lääketieteellisen tiedekunnan puolella :).

   Nuo jalkasuihkeet ovat ihan käteviä kesäisin, jumppien jälkeen tai jos jalat tuppaa muuten vain hikoilemaan enemmän. Virkistävät hieman :). Jumppakenkiinkin suihkuttelen joskus niitäkin raikastamaan :D.

   Ja älä ihmeessä lopeta kommentointia!! Se on aina mukavaa jotain kommenttia saada näihin mun höpöttelyihin ^_^.

   Poista

Suositut tekstit