lauantai 19. tammikuuta 2013

Kultaista maitoa ja hunajaa

Aloin tässä miettiä, että vaikka haluan mielelläni olla tällainen uusien tuotteiden innokas testaaja, niin silti viime kuukausina mulla on ollut esittelyssä loppuneita tuotteita, joita olen jo aiemminkin käyttänyt :D.
Jälleen olisi nimittäin tällainen purkki esittelyssä!

Kyseessä on tällä kertaa Oriflamen Milk & Honey Gold-sarjan Nourishing Hand & Body Cream.
Olen aika kattavasti jo tämän sarjan esitellyt ensimmäisen kerran täällä, kun esittelin Holy Grail-tuotteitani eli siitä voitte päätellä, että tykkään aika hirmuisesti tästä sarjasta yleisesti ottaen :D.
Seuraavan kerran esittelin tämän voiteen tarkemmin täällä, kun sain jemmoja purkilla tyhjemmäksi.
Huomasin kun luin tuota edellistä esittelyä, että normaali hinta on tällä voiteella noussut eurolla, normihinta 14,90e... Eli siitä pientä miinusta.

Edelleen oli tehoiltaan samanlaista, ihan hyvin kosteuttavaa voidetta oli kuin aiemminkin, mutta  valitettavasti tuoksu oli hieman muuttunut pistävämmäksi, niin käytin tätä myös ahkerasti käsiin ja jalkapohjiin, että kuluisi nopeammin. Ei siis kovin pitkää säilytystä varmaankaan kestä yli päiväysten (tässä oli parasta ennen 3/12, kun olin unohtanut tämän jostain syystä toisten purkkien alle).
Tätä voidetta mulla olisi vielä yksi purkki jäljellä, tuossa Holy Grail-postauksessakin näkyvä Luxury Edition :).

Samaan aikaan käytän aina saman tuoksuista suihkugeeliä, jos vain mulla on sellaiset parit. Nyt sainkin melko hyvin käytettyä (myöskin kyseisessä postauksessa näkyvät) tämän sarjan shimmering shower creamia, creme bathia ja two-phase foamia. Seuraavalla käyttöerällä saatan saada loppuun tuon shower creamin ja 2-faasisen vaahdon :).
Nyt olen ottanut käyttöön tämän kuun ennustus-postauksessakin näkyneen voiteen, jota olen yövoiteena käyttänyt naamalle talvisin, mutta siitä tarkempaa juttua ensi viikolla, kun saan purkin loppuun :).

Tällaista tähän iltaan. Oli kyllä mielenkiintoista jälleen katsoa läpi noita vanhempia postauksia ja nähdä, että hitaasti, mutta varmasti nämä varastot pienentyy :)! No okei... Tender Care-kokoelma on "hieman" kasvanut ;D.
Mutta niin, sainpahan myös tätä työpöytääkin järkättyä tänään vähän siistimmäksi, hyvä minä!! Pikku hiljaa kaikki näköjään edistyy :p.
Nyt jatkan löhöilyä ja herkuttelua, tehtiin pitkästä aikaa mansikka-vadelmarahkaa, ihan vispikermaan ja maitorahkaan :D Ei ole oikein muitakaan herkkuja, niin siihen täytyy nyt "tyytyä". Nam!
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. uusia tuotteita nää kaikki meille on.. :)
  -Helena ja Blackie-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :D. Se on kiva selailla blogeja, kun löytää paljon uusia ja itselle tuntemattomia juttuja ja saa vinkkejä sitten niistä :).

   Poista

Suositut tekstit