sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Lisää hunaja-maitoa kulutettu!

Tällä kertaa tuotteena ei olekaan Oriflamen purkki vaan Avonin :D.

Kuukauden toinen käsirasva nimittäin käytetty, kyseessä Avonin Naturals-sarjan Nourishing Milk and Honey Hand Cream.
Tätä halusin ostaa aikanaan kokeiluun, kun halusin verrata, onko tämän tuoksu "kilpailukykyinen" Oriflamen ihastukseni kanssa ja täytyy sanoa, että kyllähän mun nenäni tästä tykkäsi :).
Tässä tuoksu oli tosin paljon makeampi, kun taas Oriflamella mukana on lisäksi sellainen parfyymimainen tuoksu, joka tekee sellaisen "ylellisemmän" vaikutelman Milk & Honey Gold-sarjalle.
Mutta siis pidin tästä ja käsivoiteenakaan ei ollut huono. Imeytyi vain melko nopeasti käsiin eli sai pari kertaa reilummin laittaa, että sai sopivan kosteuden tunnun käsiin. Ei jättänyt siis sellaista "kalvoa" ihon pintaan, onneksi, sillä en itse pidä siitä yhtään.
Voisin kyllä mielelläni toisenkin tuubin tätä ostaa, mutta ainakaan meneillään olevassa 2.jaksossa eikä 3:ssakaan tätä ei ole myynnissä, liekö poistunut myynnistä... Kasvotuotteet tästä sarjasta ovat kyllä myynnissä edelleen.

Syy, miksi tuubi on littana, löytyy tästä! Oli kyllä ihan huippu ostos tämä tuubinpuristaja!! Bongasin Ostolakossa-blogin jonkin postauksen kommenteissa linkin verkkokauppa.comin sivuille ja pakko oli ostaa kokeiluun.
Voisi toisenkin setin ostaa, kun nuita tuubeja mulla kyllä piisaa :D.

Seuraavaksi käyttöön lähtee töihin todennäköisesti tämä kesällä Helsinki-Tukholma-reissulta ostamani I Love...-sarjan käsivoide. Töistä olenkin jo tuonut seuraavan loppumaisillaan olevan tuubin tänne käyttöön.

Eilen en tosiaan sitten kirjoitellutkaan, kun Mr Insinööri tulikin jo alkuillasta takaisin :). Kissoilla vaan syömisrytmi taas ihan hakusessa, joten ei ollut toivoakaan, että oisin saanut nukkua tänäkään aamuna 7 pidempään... Hieman alkaa tämän viikon univelat jo painaa, mielenkiinnolla odotan alkavaa viikkoa, kuinka perseelle ammuttu karhu olen, kun edelleen taas seuraavat 6 päivää saa herätä 5.30-6.30 välillä... Mä en vaan tule koskaan näihin herätyksiin tottumaan...
Onneksi töissä pitää sen verran kiirettä, niin ei pääse vahingossakaan nuokkumaan, kun stressaan vielä sitä apuraha-hakemustakin :p. Täytyy vaan toivoa, ettei tämä väsymys pilaa tuloksia ja mun aikatauluja...
Noh, onneksi huomenna olisi luvassa Combatia, niin saa turhautumista purkaa taas kunnolla :). Niin ja katsotaan ehdinkö huomenna kirjoittaa, kun oon kotona varmaan vasta puoli 9 tienoilla... Ehkä tän päivän aikana voisi kirjoitella postausta valmiiksi :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Haa, tommonen hilavitkutinhan pitää käydä hakemassa Verkkokaupasta =D

    VastaaPoista

Suositut tekstit