sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Leffaa, meikkiä ja pieniä tuliaisia...

Niistä oli tämä sunnuntai tehty :).
Käytiin tänään päivällä katsomassa Hobitti, niin pitihän se jälleen meikata itseä ihmisen näköiseksi.
Ja voi että mä jälleen rakastuin, luomiväriin nimittäin :D. Käytin seuraavia tuotteita tämän päiväiseen silmämeikkiini:

Yllättäen Oriflamea ja Avonia :D.
Pohjustin ensin luomet UDPP:llä (luonnollisesti) ja laitoin sisänurkkaan Avonin voidemaista Perfect Wear:in Velvet Creamia sävyssä Vanilla ja ulkonurkkaan Avonin voidemaista Color Trend:in Morph Tone eyeshadow luomiväriä sävyssä Varying Violet.
Näiden päälle sitten tuli sisänurkkaan ja vähän myös ulkonurkkaan uutta Oriflamen Giordani Goldin Eyeshadow Pearls:ia sävyssä Smoky Quartz ja ulkonurkkaan ikivanhaa Oriflamen Silver Shimmer Eye Powderia sävyssä Midnight Star. Luomivärit laitoin kaupan päällisenä saamallani Oriflamen Giordani Goldin Colour Jewels Brush siveltimellä, joka on kyllä erinomainen sivellin!
Ripsivärinä viimeisiään vetelevä Oriflamen Giordani White Gold Mascara ja sisärajauksena Avonin Glimmerstick Limited Edition tiikeri-erä sävyssä Black Stripe (muistaakseni...).
Tällaista jälkea sain aikaan:

Tässä ensin meikki ilman laseja. Yritin ottaa kuvaa päivän valossa ja sitten tuo toiseksi alin kuva on salamalla.
Tuli osasta vähän epätarkkoja, kun hirveällä kiireellä kuvat yritin ottaa, kun oltiin jo myöhässä aikataulusta ja piti sinne leffaan kiirehtiä.

Tässä sitten meikkikuvat lasien kanssa.
Rakastuin kyllä entisestään tuohon Oriflamen Eye Pearls-luomiväriin, tulee kyllä niin ihanan hohtava sävy ja muuttaa kyllä täysin erilaiseksi myös muut luomivärit!!
Suunnittelin, että olisin ostanut seuraavasta jaksosta samaisen luomivärin sinisen sävyssä, mutta taidankin jättää ostamatta, kun pystyn nuita mun sinisiä luomivärejä muuttamaan tällä nykyisellä sen kaltaiseksi :).
Esim. tuo Eye Powder on todella tummasävyinen ja se vaalenee noin paljon tuolla hopealla :D. Aivan huippua!!
Nyt kun vielä jaksaisi arkiaamuina alkaa leikkimään noilla väreillä :D.

Tosiaan käytiin sitten siellä leffassa ja olihan se Hobbitti ihan katsottava leffa. 3D:nä katsottiin ja olihan se jälleen näyttävästi ja rahalla tehty. Kyllähän siinä sattui ja tapahtui, mutta silti odotin ehkä jotain enemmän. Voisin katsoa kuitenkin myös seuraavankin osan siitä, että tietää miten tuo päättyy :p. Tuohon loppuun olisi sopinut jokin kunnon cliffhanger, niin olisi jotain jännitettävääkin jäänyt...

Noh, sitten alkuillasta MN tuli pitkästä aikaa käymään kylässä. Oli pari yötä sitten kotiutunut viikon shoppailureissulta Dubaista :D. Mekin saatiin pienet tuliaiset sieltä!

Hajuvesiä oli kuulemma ollut niin paljon, että kädet oli ollut niiden testailujen jälkeen ihan täynnä eri tuoksuja ja pää täysin sekaisin :D.

Sitten saatiin pari levyä kamelinmaito-suklaata :D. Oli hyvää tai herkullista oikeastaan! Tosin jos rasvaa on lähes 40g 100g:ssa, niin ei kait se voi pahaa ollakaan ;).
Sitten MN oli ostanut itselleen tuollaisen Orogold Cosmeticsin tuotteita ja hän laittoi mulle purkkeihin niistä näytteet. Vasemmalta: kasvokuorinta, kasvorasva ja vartalokuorinta. Sisältävät kuulemma aitoa 24K kultaa :D. Erittäin suurella mielenkiinnolla nuo testaan, kuulostivat todella kivoilta... Tosin toivon, etten täysin ihastu noihin, hinta oli kuulemma aika... korkea ja nuita taitaa saada Suomesta vain jostain päin Helsinkiä? :D

Tällaista siis tänne tällä erää :). Huomenna taas alkaa uusi, erittäin kiireinen viikko... Katsotaan, ehdinkö huomenna kirjoitella mitään, kun menen taas töistä suoraan Combatiin ja se on klo 19-20 :/. Pari loppunutta minulla olisi vielä esiteltävänä, mutta huomisen voisin kuitenkin pitää hyvin taukoa  :).

Tässä vielä loppuun kuvaa eiliseltä, kun katit pääsivät ohraa narskuttamaan. Neffi ei vain oikein tuota ruohon syöntiä osaa, vetää korret vain juurineen irti :D. Jospa se joskus oppii Siiriltä oikean tekniikan!!
Miumoi <3

9 kommenttia:

 1. Hei! Minä sorruin ostamaan järkyttävän kalliilla hinnalla tuota Orogoldin kasvokuorintavoidetta. Mietin kyllä moneen kertaan kotiin päästyäni, että sorruinko nyt johonkin huijaukseen, mutta täytyy sanoa että se on lupaustensa arvoinen (kunhan sitä osaa käyttää oikein)! Nyt vaan mietityttää että mitä teen noille kaikille kaapissa lojuville kasvokuorinnoille....

  Sain samalla näytteitä kasvovoiteesta, mutta haju on niin luotaansa työntävä, että taitaa jäädä käyttämättä...

  Sain myös kokeilla tuota vartalokuorintaa käsiini myyntitiskillä, ja siitä jäi kyllä ihanan samettinen tunne. Herkästä ja kuivuvasta ihosta kärsivälle varmaan tosi hyvä.

  - Elina -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sainkin tarkat ohjeet, miten tuota kuorintaa käytetään :).
   Katsotaan, milloin ehdin rauhassa sitä kokeilla! MN oli myös aikalailla samaa mieltä, että tuntui todella tehokkaalta ja likaa alkoi naamasta puskea ulos eli kyllä se varmaan sitten toimii :D.

   Sun täytyy vaikka vuorotellen yrittää ne kuorinnat käyttää pois, sitä olen itsekin harrastanut enempi ja vähempi tässä vähennysprojektin aikana ;D. Kyllä ne sieltä pois kuluu :).

   Kasvovoidetta en vielä nuuhkinut tuosta näytepurkista, mutta nyt alkoi kyllä jännittää tuo tuoksu :D.
   Tuosta vartalokuorinta-näytteestä taitaa riittää mulle käsikuorintaan kokeilla, mutta se onkin oivallinen testikohde, sillä kädet ovat ihan järkytävässä kunnossa :/.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ja tiedonmurunen;vanhasta osoitteesta löytyy uusien nurkkavaltausten tiedot =)

   Poista
  2. Jep, tuosta meikistä tuli kyllä värien puolesta ihan huippu :).
   Oijoi, pitääpä käydä laittamassa uusi blogi seurantaan :D.

   Poista
 3. Vau! Todella onnistunut meikki ja sopii sulle!!

  VastaaPoista

Suositut tekstit