keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Huono aika testata hajuvesiä...

...meinaa tuo nenä nimittäin olla edelleen aika ajoin niin tukossa, ettei noista hajuvesi-näytteistä ota oikein selvää, miltä ne tuoksuu :D.
Mutta kun haluan saada noita näytteitäkin pois käytettyä, niin tässäpä olisi kuun ensimmäinen:

Kyseessä olisi tällä erää Avonin Slip Into...for Her Eau de Toilette näyte.
Olen aiemmin käyttänyt tästä tuoksusta vartalosuihkeen ja tekstin mukaan en ole oikein pitänyt siitä... Noh, sitten se on mun nenän tukkoisuuden syytä, sillä nyt tuntui, että pidin tuoksusta :D.
Ottaapa tästäkin nyt selvää... Eli ei varmaankaan sitten mun kannata tätä ostaa EdT-pullossa :D.
Noh, tuosta aiemmasta tekstistäkin jo selviää, että tämä kuuluu Itämais-Kukkaiseen kategoriaan ja sisältää Orvokin lehtiä, Perhosorkideaa ja Kultaista meripihkaa (nämä olen Avonin kuvastosta luntannut). Lisää tietoa löytyy myös Fragrantican sivuilta.
Tuo Fragrantica on kyllä aika kiva sivusto tuoksuja etsiessä!!

Mitäs sitä sitten... Tänään kävin uudella spinning-tunnilla, 30-20-10-nimisellä ja olihan se kyllä aika erilainen, kun siinä piti täysin itse päättää, miten tekee ja kuinka kovalla teholla. Ihan mielenkiintoinen kokemus ja sain kyllä tehoja irti, vaikka menikin aikaa miettiessä miten saa parhaiten hyödyn irti :).
Ja tänään mulla on tunti tunnilta tullut jalat ja vatsalihakset kipeämmäksi ja kipeämmäksi, oli siis eilinen rääkki varsin tehokas :D. Ajattelinkin, että jos huomisen Combatin saan kunnialla läpi, niin voisin jättää perjantain NTC-tunnin pois. Sekin on sellainen järkyttävä kehon rääkkäys-tunti, ettei paremmasta väliä :D. Ja en varmasti saa hyötyä irti siitä, kun jalat ja vatsa ovat näin kipeinä, aika jalka-painotteinen tunti kun meinaa olla :).

Mutta eipäs mulla tämän kummempia, alan tehdä nyt Avonille tilausta. Katsotaan, onnistunko pitämään 2/1-lupaukseni tässä kuussa ;).
Kirjoittelen huomenna ennen combattiin menoa, ellei sitten töissä vaan mene kaikki pieleen, että pääsisin käymään kotona välissä.
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kyllä sieltä on paljon hyviä tuotteita löytynyt itselleni käyttöön :).

      Poista

Suositut tekstit