tiistai 22. tammikuuta 2013

Kookos Katosi

Hellou taas!
Eipä tämäkään päivä paljon pidemmäksi jäänyt, tuossa puoli 8 aikaan olin vasta kotona :).
Mutta tulipahan käytyä töiden jälkeen hieronnassa (=1½ tuntia kidutusta :D ) ja sitten Stokkan Herkussa kaupassa, kun Mr. Insinööri jätti mut taas yksin ja lähti kattien kanssa kotonaan käymään. Tulee varmaan vasta sunnuntaina takaisin, joten minähän suunnittelin sitten lauantaiksikin töitä itselleni :D.
Ja muutenkin töissä laskeskelin ja suunnittelin tekemisiä, että ehdin CSGE-analyysit tehtyä huhtikuun loppuun mennessä ja kyllä tulee melkoisen tiivistä tahtia, vaikka kaikki hommat menisi putkeen (ja tunnetusti nehän eivät mene koskaan putkeen, kun tutkimustyöstä kyse) ja täytyisi tehdä aika paljon myös viikonloppuja/lauantaita....
Huih, alkoi nyt pelottaa jo valmiiksi, miten mä tuun kestämään tämän kevään... Ehkä pitäisi toukokuulle varata vaikka joku pieni lomamatka tai jotain vastaavaa kannusteeksi... Lomapäiviä tulee varmasti kerrytettyä hyvin, että sen suhteen ei pitäisi olla ongelmaa. Noh, katsotaan miten käy, vai olenko toukokuussa suljettuna valkoiseen pyöreään huoneeseen ;D.
Niin ja asiasta kukkaruukkuun, jälleen tuli todistettua, ettei nälkäisenä kannata mennä kauppaan, varsinkaan Stokkan Herkkuun... :D. Pärjäänpähän loppuviikon näillä eväillä ;).

Mutta seuraavan loppuneen esittelyä sitten seuraavaksi! Siitä ei jäänyt murustakaan jäljelle, joten kuvana toimii sisällysluettelo (kuva Britti-Lushin sivuilta aikanaan otettu):

Eli loppunut tuote oli jo jokin aika sitten loppuunmyyty Lushin I Should Coco Soap kookos-saippua.
Syy, miksi tästä ei jäänyt mitään jäljelle, oli tuotteen sisältämissä kookos-hiutaleissa. Niitä oli nimittäin tämä saippua täynnä ja nehän varisi käytön myötä viemäriin. Mukavan hellävaraista kuorintaa sai käsille siis samalla.
Sotki kuitenkin jonkun verran, kun koostumus oli "kermainen" ja niitä hiutaleita tippui, mutta ei se itseäni hirveästi häirinnyt.
Tuoksu oli aika olematon käytössä, eikä tuo enää hirveästi tuoksunut käyttöön otettaessakaan...
Tätä ei tosiaan ole enää myynnissä, eikä kyllä itseäni yhtään se harmitakaan :). Tämä meni taas kategoriaan "kiva oli testata, next please!" :).

Tällaista siis tänne. Jospa huomenna pääsisin vähän aiemmin kotiin, niin olisi paremmin aikaa tehdäkin jotain... Oon vähän kahden vaiheilla, menenkö Balanceen huomenna vai pidänkö taas välipäivän jumppailuista... Täytyy tarkkailla oloa tuon hieronnan jälkeen, oli sen verran rankkaa taas :/.
Mutta nyt lähden käymään suihkussa, niin pääsee ajoissa nukkumaankin!
Miumoi <3

Edit. Ai niin, unohtui mainita, että tänään ilmeisesti on lähtenyt se mun JT Beauty paketti uusinta-matkaan ja sain lähetyskoodinkin.
Tietääkö joku, näkyykö se kulku sitten postin sivuilla, kun on saapunut Suomeen, kun koodi alkaa RU, sitten numerosarja ja lopussa GB ???

4 kommenttia:

 1. En tiedä, näetkö Postin sivuilta tuolla koodilla mitään (eikös ne yleensä ala J:llä), mutta koska olet siitä maksanut, sietäisi sun todella saada heiltä tarkemmat ohjeet. Linkit sitten Brittien postiin ja ohjeet siitä Suomen postin puolelle tai jotain.

  Mä olen perustanut myös oman kosmetiikkablogin, käy kurkkaamassa jos kiinnostaa. ;) http://kauneuttakatsojansilmin.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitäpä mä just mietinkin, kun yleensä ne postin seurantakoodit alkaa tosiaan J:llä...
   Noh, royal mailin sivuilta kuitenkin löytyi sillä koodilla sentään ja se on valmiina eteenpäin lähetykseen ulkomaille...

   Kiitokset linkistä blogiisi! Aina kaikki kosmetiikkablogit kiinnostaa, joten seurantaan lähti :D.
   Eri asia, miten sitten ehdin lukea, pikku hiljaa varmaan :).

   Poista
 2. Suunnitelkaahan keväälle vaikka tosiaan lomareissu tai vaikka viikonloppu kylpylään,jotta saat vähän irtiottoa. Ei kannata töillä itseään uuvuttaa. Ja pidä taukopäiviäkin jumpista jotta kroppa saa palautua. Nähdään huomenna!:-) -R

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllähän me ollaan juteltu jo muutaman kerran, että jokin pieni loma lämpimään voisi tehdä hyvää tässä keväällä. Katsotaan toteutuuko :).

   Ja tämä aikataulu miten mä nuo hommat laskin, oli ohjaajani antama (tai siis että tietty määrä pitäisi geelejä ajaa, että olisi huhtikuun loppuun mennessä valmista) ja hänen sanojensa mukaan tuolla määrällä ei todellakaan ole kuulemma mahdollista polttaa itseään loppuun...
   Katsotaan, miten käytännössä käy...

   Poista

Suositut tekstit