keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Kuun viimeiset loppuneet ja kuivuneet

Heissan!
Vaihteeksi hieman lyhyempi päivä oli töissä, kun en jumppaankaan mennyt tälle iltaa, joten jotain ehtii kotonakin tehdä :D.
Toiveissa oli, että olisin voinut viettää vihdoin kunnolla aikaa Mr. Insinöörin kanssa tänään, mutta sekin meni vähän plörinäksi, kun sen piti kaverinsa kanssa lähtä muuttokuormaa viemään niiden firmasta (eli taitaa olla virallinen irtisanominen viimein lähellä), niin se on kotona varmaan vasta 7 jälkeen...
Nooh, ehdinpähän rauhassa postata tänne ja tein tuossa Avonin tilauksenkin, joka on lähetystä vaille valmis :).
Töissä sain 2 apurahahakemustakin taas tehtyä ja laitettua eteenpäin. Täytyy toivoa, että se toinen ehtii postin mukana perille perjantaiksi ennen klo 15... Olihan ihan järkyttävä paperimäärä, kun ne piti toiseen säätiöön laittaa 7 kappaleena ja toiseen 8 kappaleena... Jospa nuo säätiöt vähitellen siirtyisi kaikki tuonne netin puolelle, niin puitakin säästyisi muutama ;).
Vaan onhan se ihan järkyttävä tunne, kun mietin koko ajan, että entä jos mulla tulikin johonkin kohtaa ihan hirveä moka tai jos mä unohdinkin siitä vielä jotain... Vaikka turhaahan se on miettiä, enää ei pysty asialle hirveästi mitään tekemään.
Vielä olisi yhteen säätiöön deadline 15.2. ja sitten olisi taas hetkeksi hakemiset tässä (toivottavasti...).

Mutta nyt kosmetiikka-juttuihin, kun kuulumiset päivitetty!
Tänään aamulla silmämeikkiä tehdessäni halusin laittaa erästä luomiväriä, vaan huomasin että se oli täysin kuivahtanut!!
Kyseessä oli Avonin vanha Eye Radiance Eye Shadow, voidemainen luomiväri sävyssä Copper Glow.
Yritin tosiaan kaikkeni puristaa tuota tuubia ja otin sen välikorkinkin pois, mutta ei auttanut. Väri oli kuivahtanu täysin reunoille :(.
Saman oli kokenut myös saman sarjan luomiväri sävyssä Pink Radiance, siinä tosin kovan puristamisen jälkeen tuli vähän väriä esiin, mutta se oli aivan "kuivaa", ei edes sotannut käsiä...
Nämä sain Avonin tilauksen mukana kannustelahjana ilmaiseksi vuonna 2010, kun tulivat myyntiin. Muistan, kuinka suhtauduin todella skeptisesti näihin, kun huomasin näiden olevan voidemaisia. Siihen aikaanhan en ollut edes UDPP:stä kuullut, joten ajattelin, että nämä ovat rantuina luomivaossa 2 minuuttia levityksen jälkeen... Mutta olinpahan muuten täysin väärässä!! Nämä pysyivätkin minulla useamman tunnin täysin siisteinä ilman pohjustusta tai ilman päällä olevaa puuterimaista luomiväriä, mitä ei ollut aiemmin tapahtunut millään muulla voidemaisella luomivärillä!!
Niinpä harmittaakin hieman nyt, että nämä kuivahtivat ja ettei näitä enää saa ostettua :/.
Tosin näistä innostuneena ostin lisäksi vihreän, turkoosin ja violetin sävyt, jotka vielä tällä hetkellä pelittävät ihan hyvin, onneksi :).

Noh, sitten kuun viimeinen loppunut on Avonin Reese Witherspoonin Expressions-hajuvesisarjaan kuulunut Live Without Regrets Eau de Parfym näyte.
Jälleen lunttasin Fragrantica-sivulta tämän sisälmyksen, kun en taaskaan jaksanut alkaa penkomaan läpi mun vanhoja Avonin kuvastoja. Tässä on siis alkutuoksuna Bergamottia, kieloa ja mustaherukkaa, sydäntuoksuna jasmiinia, gardeniaa, Freesiaa ja magnoliaa ja pohjatuoksuna myskiä ja meripihkaa.
Ja mitä ne pari kertaa tästä riitti käyttöön, niin pidin (yllättävää kyllä) aika paljonkin, vaikka näköjään kukkais-painotteinen tuoksu onkin :). Tätä ei vain enää taida olla aktiivisesti myynnissä, ehkä ale-sivuilta saattaa välillä löytyä vielä, joten en taida alkaa tästä enää haaveilemaankaan :).

Nyt on sitten loppuneet listattu tältä kuulta. Periaatteessa olisi pari juttua ehtinyt vielä loppua, mutta säästän ne ensi kuulle, tarvitsen nimittäin tyhjeneviä tuotteita helmikuulle aika paljon ;D.
Ja hei ilouutinen!! Mun JT Beauty Outlet-paketti odottaa postissa, tänään tuli lappu postin mukana! Käyn ehkä vasta perjantaina sen hakemassa, niin on vasta helmikuun plussina se sitten ;).
Mutta nyt alan tekemään ensi kuulle budjettisuunnitelmaa ja laskemaan tämän kuun juttuja yhteen ennen kuin Mr. Insinööri kotiutuu.
Huomenna siis yhteenvedon aika!!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit