keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Tästä ne jättimäiset vähennykset lähtee!!

Taisin jo kuun alussa ennuste-postauksessa luvata, että saan tämän vuoden aikana käytettyä varmasti monta sellaista "jättimäistä" tuotetta, jotka ovat jo vuosia olleet mulla käytössä.
Nyt saa tanssia ensimmäiset voiton tanssit, sillä ensimmäinen tällainen tuote on vihdoin loppunut!!

Kyseessä on Oriflamen Essentials Weather Protecting Cream (with cocoa butter & vitamin E) voide.
Tämä oli mulla nyt muistaakseni neljättä talvea käytössä kasvovoiteena yötä vasten ja käytin tätä tosiaan vain syksy-talviaikaan.
Voide oli maitokahvin väristä ja todella rasvaista, ei olisi itselläni ollut mitään mahdollisuutta käyttää meikin alla. Mutta kyllähän tämä sitten tehosi yökäytössä, iho tuli kosteutetun ja pehmeän tuntuiseksi ja nenäni kuoriutuva läikkäkin häipyi aina hetkeksi näkyvistä :). Levityksen jälkeen tämä kiilteli iholla erittäin paljon, mutta aamulla se oli vähentynyt huomattavasti.
Enää tätä versiota ei taida olla myynnissä (ellei sitten ole satunnaisesti ale-sivuilla?), mutta nykyisin on myynnissä kuitenkin saman sarjan multi-purpose cream sheavoilla ja multivitamiineilla.
Melkein tekisi mieli ostaa kokeiluun, mutta oon jo vannonut, etten jättikokoisia tuotteita enää ostaisi... Ainakaan sellaisia, joissa menee yli vuosi käyttää loppuun :D.
Nyt iltakäytössä mulla on Mr. Insinöörin serkulta ostamani Cliniquen geelivoide.

Tähän loppuun sitten vielä yksi tullut tuote:
Pitihän se sitten tilata töissä jälleen OrioNetshopista kokeiluun tämä Sebamedin uusi granaattiomena suihkugeeli... Viikon verran ehdin pohtia ja miettiä, tilatakko vai ei ja päädyin sitten pari päivää ennen deadlinea tilaamaan :). Mutta muuta en sieltä sitten tilannutkaan vaikka mieli teki, joten ihan hyvin tämä meni tällä kertaa :D.
Jospa tämä olisi tämän kuun viimeinen plussa :).

Mutta eipäs mulla muuta tällä erää, palataan taas huomenna!!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit