torstai 24. tammikuuta 2013

Omppupomppua

Oi että, onpas kiva ilta takana!
Töissäkin meni ihan ok, mitä nyt unohtui laittaa geelistä johdot virtalähteeseen, joten näytteet jäi lillumaan kaivoihin tunniksi :D. Tuli sitten ylimääräinen tunti hommiin lisää, mutta sitä sattuu paremmissakin piireissä :p.
Mutta nähtiin töiden jälkeen rakkaan R:n kanssa ihan kunnolla ajan kanssa ja käytiin syömässä Torerossa, jossa otin saman lohi-jättikatkarapu-annoksen kuin otin työporukan pikkujouluissa, niin en alkanut kuvaamaan annosta. Siellä oli muutenkin "tunnelma"valaistus, niin mitään kuvia ei olisi pystynytkään ottamaan ainakaan kännyllä :).
Vaan olihan meillä ihan huisin hauskaa, taas tuli todettua, kuinka samanlainen outo huumorintaju meillä on ;D. Vedet silmissä taas tuli naurettua, joten jospa tätä elämää olisi jälleen vähän pidennetty :D !!
Ja R, ei sinusta mitään ryhävalasta saa tekemälläkään, mutta saatat alkaa pian hehkumaan hehkulampun lailla, jos sanontoihin on uskomista (tosin sitä hehkumista olin jo hieman havaitsevinani!) ^_^. Ja toivotaan, että seuraavan kerran kun nähdään, niin olisi lämpimämpi keli, kun nyt ilmojen herra ei ole ollut suosiollinen meitä kohtaan :D.

Mutta nyt taas juttua seuraavasta loppuneesta!
Sain sitten käytettyä tämänkin alesta ostamani Yves Rocherin 50ml Apple Delight Body Scrub kuorinnan.
Täytyy sanoa, että nyt harmittaa, sillä tämä olisi saanut olla isommassa purkissa! Yllätti kyllä täysin positiivisesti kuorintatehollaan. Toki olisi mun puolesta voinut vieläkin enemmän kuoria, mutta tällaisenaankin tämä oli lähes tarpeeksi kuoriva omaan makuuni :). Tämä sopii varmasti myös hellävaraisemmasta kuorivuudesta tykkääville, kun vain käyttää tätä vähemmän ja veteen laimennettuna.
Ainoa pikkuruinen miinus tulee tuoksusta, olisi saanut nimittäin tuoksua voimakkaammin. Nyt en oikein meinannut saada siitä mitään irti, hennon makean omenan vivahduksen huomasin, mutta siihen jäi :/.
Kaiken kaikkiaan voisin ilomielin käyttää tätä lisääkin ja paljon! Harmi, että oli limited edition :(.
Onko joku kokeillut tätä sekä jotain muuta Yvesin kuorintaa??? Ovatko kuorintateholtaan samanlaisia?? Voisin jotain muuta kuorintaa ostaa kokeiluun, jos kuorintateho on samanlainen tämän kanssa :).

Tällaista tällä erää! Kohta alkaa loppuneiden esittelyt olla vähissä, mutta onhan tässä vielä kuukautta jäljellä eli jospa jotain vielä loppuisi ;).
Palataan asiaan taas huomenissa!
Miumoi <3

8 kommenttia:

 1. Hurjan onnistunut tuo etiketti,miellyttää silmää ja näyttää herkulle =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä ulkoisesti aika söpö pakkaus :).

   Poista
 2. Kiva että synkkaa R:n kaa ;)

  Kuorivat on mullakin nyt tapetilla, kävin tänään naamahoidossa ja käskettiin ahkerraan kuoria. Tosin puhe oli vain naamataulusta. Tuo muun rupin kuoriminen on jäänyt vähemmälle, tuo kokeilemasi aine voisi olla siihen ihan jees.
  -Helena ja Blackie-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, meillä on synkannut R:n kanssa jo lähemmäs 20 vuotta ja toivottavasti loppua ei näy myöskään seuraavaan 20 vuoteen :D.

   Kuorinnat ovat kyllä niin ihania, sekä pärställe että kropalle tarkoitetut :). Itse ehkä saisin hieman vaan tuota kuorimista hillitä... :D

   Poista
 3. kiitos vielä aivan huippuillasta,mahtava nollata ajatuksia ihmisen kanssa joka ei ihmettele mun ajoittain hieman outoakin huumoria!;) ja kun näin kauan ollaan kahlattu yhdessä eteenpäin niin eiköhän me vielä vanhoinakin ystäviä olla.oot kyllä mulle sellainen aarre etten susta helpolla luovu.:)
  mulla olisi varastossa yksi yves rocherin aprikoosi kuorinta,on liian karkea omaan makuuni,saat sen jos haluat.:)
  -R

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 <3
   Oijoi! Ilomielin annan erittäin hyvän kodin kuorinnalle itseni luota :D. Oon muistaakseni monesti katsellutkin sitä aprikoosikuorintaa, mutta ei ole tullut sitten ostettua kokeiluun :).

   Poista
 4. Mulla on tuota Yvesin omppusarjaa, suihkugeeli nyt käytössä ja joku kynttilä jemmassa. :) Ei oo kyllä mitenkään kummosta se geeli, ja tosi huono käyttöliittymä korkilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitten mun ei tarvi harmitella muuta kuin tuota kuorintaa :D. Tosin tuoksu oli kyllä ihan jees, mitä siitä nyt irti sai, että käsisaippuana voisin mielelläni vaikka suihkugeelinkin käyttää :).

   Poista

Suositut tekstit