keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Granaattiomenaa silmille

Tai noh, lähinnä siis silmänympärysiholle :D. Jälleen on sellainen ihme tapahtunut, että sain käytettyä seuraavan silmänympärysvoiteen/-geelin:

Avonin Naturals-sarjan Protecting Pomegranate Eye Gelin. Näiden silmänympärysvoiteiden loppumisen jälkeen saisi tanssia pienet voiton tanssit, kun nämä kestävät ikuisuuden :D !! Tämän blogin aikana olen esitellyt vain 2 silmänympärysvoidetta ja nekin vuoden välein :D. Nyt tosin tuli lyhyempi tauko, kun käytin tätä vuorotellen edellisen geelin kanssa.
Mutta tosiaan, tämä oli lähes läpinäkyvää geeliä, jossa oli sellaisia punaisen hehkuvia "hiukkasia" (miksihän niitä nyt sanoisi...), ilmeisesti jotain kirkautta tuomaan silmänympärysiholle...
Mielestäni oli ihan patevää geeliä, ehkä optimaalisinta olisi käyttää kesällä ja talvella sitten jotain oikeasti voidemaista ja kunnolla kosteuttavaa. Tämäkin kyllä kosteutti ja suojasi, eikä isommin kuivia länttejä luomille ilmestynyt.
Tämä oli tosiaan tuon edellisen käyttämäni geelin kanssa lähes identtinen ulkonäköä myöten, joten enemmin ostaisin tätä uudelleen, ihan vaan hinnan takia (tämä monesti tarjouksessa 3-4e ja Planet Span vastaava yleensä 6-7e halvimmillaan).

Mutta uutta ei tarvitse hommata, sillä varastoissa on jäljellä 3kpl silmävoiteita ja nyt kunnolla aktiiviseen käyttöön otin tämän viime vuonna blogi-arvonnasta voittamani Oriflamen EcoBeauty-voiteen. Olen tätä jo aiemminkin muistaakseni muutaman kuukauden käyttänyt, mutta sitten otin nuo Avonit tehokäyttöön. Ajattelin silloin säästää tämän talvikäyttöön :).

Huoh, tänään taas olin pidempään töissä, kun menin suoraan taas keskivartaloa kiduttamaan ABSolution-tunnille :D. Edelleen tuntuu kyllä keskikropassa, katsotaan olenko huomenna taas jumissa :p. On se kuitenkin niin hurjan kivaa!
Huomenna pidän kuitenkin taas taukopäivän ja perjantaina sitten CorePulse-tunnille pitkästä aikaa! Hyvin keskikroppa-painotteinen ollut tämä viikko, mutta en pistä yhtään pahakseni :). Huomenna olisi kuitenkin töissä geelin latauspäivä, joten olisin ehkä jotain käsijumppaa vailla, mutta täytyy yrittää kotonakin välillä olla :).
Tänään oli myös kiva taas nähdä rakasta R:ää pikaisesti ja mahtavia uutisiakin sain häneltä kuulla. Oon kyllä niin iloinen sun puolesta R, onnea ihan mielettömästi vielä tätäkin kautta <3 <3 !!!

Mutta nyt täytyy lähtä taas suihkuun kuluttelemaan purnukoita loppuun :). Katsotaan, mitä huomenna tänne laittelen!
Miumoi <3

2 kommenttia:

Suositut tekstit