tiistai 7. toukokuuta 2013

Livbox Toukokuu, Ensimmäiseni

No niin, nyt tuli minullekin ensimmäinen Livbox, kun menin sitten retkahtamaan ja pistin kestotilauksen tulemaan :p.
Mielenkiinnolla odotin tätä boksia, varsinkin kun Livboxin facebook-sivuilla kehoittivat tekemään omalla tilaussivulla kauneusprofiilin, jos halusi vaikuttaa tuon toukokuun boksin sisältöön.
Ja täytyy sanoa, että melkoinen tuuri kävi itselläni ja tuli erittäin miellyttävät tuotteet!
Pahoittelut näin alkuun kuvien laadusta, ei ollut valoa ja oli väärä linssi paikallaan ja valkotasapaino päin pyllyä ja värien muokkaukset epäonnistui täydellisesti jajaja... Noh, aina ei voi voittaa :p.

Kyllä tämä kieltämättä on esteettisesti silmää miellyttävä boksi!
Hyvässä kunnossa oli myös säilynyt, kun luin että edellisen huhtikuun boksin kanssa monella oli ollut melko tuhoutunut :/.

Värinä oli nyt punainen (vai onko tämä yleensä aina värinä??).
Boksi sisälsi 6 tuotetta, joista 3 oli täysikokoista ja 3 pienempää kokoa.
Ja jos käsitin oikein Facebook-sivulla olevia kommentteja, niin Lash Card, Irtoripsitupsut ja Puuteripaperi oli kaikissa bokseissa. Muut tuotteet siis vaihtelevat ja Livboxin nettisivuilta löytyy kaikki 12 tuote-vaihtoehdot, joita Toukokuun bokseista on löytynyt.

Ja tällainen oli minun saaliini!
Täytyy sanoa, että mulla osui aika hyvin kauneusprofiilini mukaiset tuotteet tähän boksiin, tosin kaikki tuotteet kyllä itseäni nyt aika tasavertaisesti kiinnostikin :). Kynsilakkaa en olisi halunnut nuista vaihtoehdoista ja se onneksi toteutui.

Eli boksista löytyi:
Eyluren Irtoripsitupsut.
Nämä haluan ehdottomasti testata, liimaa vain ostamaan :).
Nyt hieman harmittaa, etten silloin talvella siellä kosmetologikoululla päivämeikissä käydessä kuitenkaan opetellut näiden laittoa, kun se mahdollisuus olisi ollut :D.
Onneksi tuossa on noita tupsuja ihan harjoiteltavaksi asti :p.

Paper Poudré Paperipuuteri.
Erittäin suurella mielenkiinnolla otan käyttöön :).

Lash Card.
Tämän kohdalla olen hieman kysymysmerkkinä, vaikka tuossa onkin käyttöohje :D.
Saa kertoa kokemuksia, jos joku on tätä käyttänyt!!

Académien Crème Veloutée tehokosteusvoide (15ml).
En ole koskaan kuullutkaan merkistä, joten mielenkiinnolla tämänkin voiteen kokeilen.

Estée Lauderin Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara (2,8ml).
Ei taaskaan turhan lyhyt nimi :D.
Täydellisen ripsarin etsintä on aina käynnissä, joten ilolla kokeilen tämänkin! On muuten ensimmäinen selektiivisen merkin ripsari, jota kokeilen :).

Ja viimeinen tuote oli Laveran Basis Sensitiv Hand Cream käsivoide (20ml).
Käsivoiteita ei ole mulla koskaan liikaa ja tämä matkakoko on nopeasti käytetty, kun käyttöön pääsee :).

Kaiken kaikkiaan mä olen ihan intopiukeena ja fiiliksissä tästä ensimmäisestä boksistani :D.
Oli kyllä just minulle tarkoitetut tuotteet, että olen aivan yllättynyt!
Ja muahan ei koskaan harmita, vaikka onkin tuollaisia matka-/näytekokoisia tuotteita, ihana vaan saada testata uusia merkkejä ja tuotteita ja varastoihin katsoen, ne ovat suhteellisen nopeasti käytettykin :D.
Eli itseäni ei ainakaan tämä Toukokuun boksi saanut pettyneeksi ja innolla alan odottaa kesäkuun boksia ^_^.
Mites muilla, oliko perfect vai täysi floppi??? Mitä tuotteita saitte??

Tänään sitten selvisin kuin selvisinkin hengissä siitä esitelmästä... Kauheahan se omasta mielestäni oli, mutta tulipahan tehtyä ja olen hitusen viisaampi nyt tuon oman projektin suhteen, kun sain vähän artikkeleja lueskella... Muuten tämä päivä meni töissä paikkaus-PCR:iä ja CSGE-geeliajoja suunnitellessa. Melkoisesti menee aikaa vain tuossa suunnittelussakin, kun niitä fragmentteja näytteitä on jotain miljoona :p. Mutta ehkä tuostakin selviää, kun hyvin suunnittelee...
Töistä menin sitten hierontaankin taas pitkästä aikaa yli kuukauteen ja olihan tuo kroppa jumissa... Täytyy toivoa, että tämä nuhan pirulainen luovuttaisi, niin pääsisi edes liikkeelle!!
Mutta nyt täytyy lähtä suihkuun, kun vierähtänyt tuon boksin ja tämän blogin kimpussa jo pari tuntia :p.
Miumoi <3

15 kommenttia:

  1. Mulla ei ollu paperipuuteria, sen oisin kyllä halunnu testata. Ja boxin väri vaihtelee joka kerta :)
    Oliko sulla tuollanen joku lahjakorttikin siinä?

    - MN

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt luin uudelleen tuolta fb-sivuilta sen kommentin, käsivoide olikin ilmeisesti se kolmas tuote eikä puuteripaperit, pahoittelut virheestäni :).
      Joo, joku tuollainen lahjakorttikin oli mukana, jonka voi käyttää Acadamie-tuoteostoihin ja/tai hoitoihin. Täällä Oulussa näyttäisi olevan ainoa paikka tuolle Studio 44 (never heard...)
      Sullako ei ollu tuota lahjakorttia?
      Sä voisit kysäistä sitä tuolta fb-sivuilta, vaikuttaa tosi avuliailta siellä!

      Poista
  2. Eikös toi lashcard ole semmonen millä estetään ripsarilla luomen sotkeminen. Toisella kädellä laitetaan tuo kortti ripsien tyveen ja sitten suditaan korttia vasten mascaraa.

    No onhan se... google ;) ja youtube http://www.youtube.com/watch?v=4BBIjsyqJvI

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toisaalta.. mun mielestä aika hyödytön kun itse tekee tavallisesta paperista halvan version :D Kun joka tapauksessahan se sitten heitetään roskiin käytön jälkeen

      Poista
    2. Aaah, kiitokset paljon linkistä!!
      Nytpä olen jälleen viisaampi :D.
      Näyttää siltä, että tuota tuskin tulee ostettua itse sitten enää, mutta saapahan testata, jos vain onnistun tuon mun käden kans käyttämään sitä :p.

      Poista
  3. Mulla oli tismalleen samat tuotteet ja vaikka hetken aikaa harmittelin etten saanut sitä naamiota, niin toisaalta eipä se mun iholle olis välttämättä ollukaan passeli =) Btw, kurkkaa irtoripsitupsujen alle (siis sen rasian alle), siellä mun mielestä oli liimapullo, mä ku kans mietin et kiva, eihän mulla oo liimaa edes =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kappas vain, siellähän sitä pikkuinen näyte-pullollinen liimaa oli :D.
      Tunnen itseni jollain tavalla blondiksi... :D
      Oliko sulla muuten tuo lahjakortti myös mukana??

      Poista
    2. Nova joka ei jaksa kirjautua =P8. toukokuuta 2013 klo 11.14

      Joo, oli mulla se lahjakorttikin =)

      Poista
    3. Sitten se on tosiaan noiden Academie-tuotteiden mukana :).

      Poista
  4. En minäkään saanut lahjakorttia. Liekö se sitten ollut vain niissä bokseissa, joissa oli muutenkin Academien tuotteita..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näköjään Livboxin sivuilla oli nuiden Academie-tuotteiden kohdalla, että mukana lahjakortti eli oli tosiaan vain niissä, joissa nuo Academie-tuotteet :).

      Poista
  5. Aika epistä minusta, onhan se kymppikin rahaa jos toiset sen saa ja toiset ei :(
    Aina pitää jostai valittaa, näköjään! :D
    Mulla oli tuo kynsinauhaöljy itsellä, se vaikuttaa aika toimivalta, tykkään. Sitten oli se balsami. Arvoin sen täyskokoisten määrää, mut eikös ne ripset ole näytekoko kans? ei noita kyl enempää tarviskaan ei sen puoleen! Eli täyskokoisia oli siis kaksi, öljy ja se käsivoide :)

    -MN

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, ainahan sitä jostain saa valitettavaa :D.
      Tosin kyllähän sitä tuon lahjakortin kanssakin menettää rahaa, jos jonkun täysikokoisen tuotteen tuolta Academieltä ostaa esim. tuon kosteusvoiteen, joka oli yli 70e :D.
      Pitää varmaan tuo voide testata nopeasti, niin saa tietää että täytyykö mun käyttää tuo lahjakortti siihen sitten :p.

      Mini pack tuossa ripsissä kyllä lukee... Tosin en tiiä kuinka hemmetin paljon niitä ripsiä sitten normipakkauksessa on, jos tuossa mini-pakkauksessakin on noin paljon :D.
      Vai onkohan normipakkaukset sitten sellaisia, joissa on joko lyhyitä tai medium-mittaisia ripsiä, tuossa kun on molempia :).

      Löytyi muuten myös tuolta Livboxin FB-sivuilta vastaus siihenkin, miksi kaikki boksit eivät voi olla samanlaisia, kun joku siitä kysyi:

      "Hyvä kun laitoit kysymyksen meille suoraan. Totuus on se, että monia kosmetiikkatuotteita ei tuoda Suomeen kovin suuria määriä. Tämän vuoksi kaikilla yhteistyökumppaneilla ei ole aina tarjota samaa tuotetta jokaiseen boksiin. Saamme joka kuukausi valikoiman erilaisia kauneustuotteita, jotka yritämme lähettää oikealle vastaanottajalle. Kauneusprofiilin täyttö on meidän tapamme saattaa oikea tuote ja asiakas yhteen: sen kautta pääsee kertomaan, millaisista tuotteista pitää ja millaisia haluaisi boksiin. On ihan totta, että tässä kuussa yllätysten sisältö vaihteli turhan paljon. Tarkoitus ei ollut kuitenkaan aiheuttaa sellaista pettymystä, kuin mitä huomaan nyt tuotteiden aiheuttaneen. Pahoitteluni siitä!"

      Tuo kyllä selittää ihan hyvin asian, miksi on noita erilaisia bokseja, vaikka se harmillista välillä onkin :).
      Toivottavasti saavat tuon kauneusprofiilin toimimaan nuiden boksien sisältöjen kanssa tulevaisuudessa :).

      Poista
  6. Mä pääsin nyt vasta lukee tän postauksen, koska kävin vasta tänään pe hakemassa mun boksin, ja varon aina visusti yllätyksen pilaantumista! :D

    Mä olin myös enemmän ku tyytyväinen mun boksiin, siinä oli kyllä just mulle parhaat tuotteet. :) Mulla oli Academien voiteen tilalla se entsymaattinen kuorinta ja ripsivärin tilalla Dr. Hauschkan kiinteyttävä naamio. Olin ihan taivaissa ku avasin boksin :D ja musta se näytti heti oikeesti tosi arvokkaalta ja runsaalta, varsinkin ku se edellinen boksi taas oli aika iso pettymys. Tosi mielenkiintosia tuotteita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä maltoit sitten paremmin kuin mä :D. Mun piti käydä Livboxin sivuilta kattomassa vaihtoehdot, en malttanut odottaa, vaikka kuinka yritin :D.
      Onpa kiva että nyt tuli sinuakin miellyttäviä tuotteita! Tässähän on aina se vaara, että joutuu pettymään :).
      Tuo kuorinta ja naamiokin olisi ollut hyviä vaihtoehtoja mulle!

      Poista

Suositut tekstit