perjantai 14. kesäkuuta 2013

Paniikki-pakkailua

Nyt on sitten kahden viikon loma alkanut \o/ !!!
Sen kunniaksi käytiin ostamassa Subwaysta patongit ja apteekista voidetta Mr.Insinöörille ja mulle kyypakkaus vielä matkaa varten. Ja ilta jatkui sitten pyykkäämisellä, vaatteiden karsimisella matkalaukusta ja kosmetiikka-tuotteiden pakkaamisella ja kuvaamisella tänne :).
Vaatteet sain aika hyvin karsittua, mutta kosmetiikka-puoli on vähän niin ja näin... Toiveena olisi lähinnä, ettei ihan samaa määrää tulisi enää takaisin päin, mutta saapa nähdä miten käy :D.

Tällaisesta kasasta lähdetään sitten liikkeelle... Eikä tuossa ole edes ihan kaikki purkit (muutamat meikit ja dödöt puuttuu)...

Mutta tähän suurinpiirtein pääsin noiden kanssa :D. Lähdetään siis vähän tarkemmin katsomaan, mitä sinne tulee mukaan...

Aurinkotuotteita tietysti ainakin!
Vartalolle rusketusta edistävää voidetta ja pari isompaa suojakerroin-rasvaa sekä yksi pienempi.
Kasvoille, huulille, silmänympäryksille sekä hiuksille myös omat suojansa. Monoi-öljyä voi käyttää sekä vartalolle että hiuksille kosteuttamaan.

After sun-voiteita sekä vartalopuuteria. Kuvasta jäi pois lopuillaan oleva karvankasvua ehkäisevä voide. Näistä toivon, että takaisin tulee vain Cooling Balsami ja Avonin iso voide...

Hiuksille sitten Lushin palashampoota, hoitoainetta, kuivashampoota ja hiuspuuteria tuuheutta tuomaan.
Kropalle sitten kosteuttavaa voidekuorintaa ja palasaippuaa.

Kasvoille pesuainetta kolmea sorttia, kun en tiedä, mikä siellä sitten toimii parhaiten. Lisäksi loppumassa oleva kuorinta ja parit pussit kasvonaamiota testiin. Ja tietysti kasvovettä ja silmämeikin poistoainetta pikkupullot mukaan.

Ja pitäähän kasvoille rasvaa olla. Näytepusseista en tule varmaan isompia täällä mainitsemaan, kun en ole näitä aikanaan edes varastoihini laskenut. Katsotaan, tuleeko niitä edes käytettyä, vai selviänkö Academien ja Avonin jämäpurkeilla koko matkan.

Sekalaista seurakuntaa pienempiä tuubeja myös mukaan. Käsidesi on ehdoton, lisäksi käsi- ja jalkavoidetta myös kuivuutta estämään. Varmuudeksi rakonestopuikkoa ja karvanpoistovoidetta täytyy ottaa mukaan ja tuoksufriikkinä jotain hajuvettäkin pitää olla!

Ja koska meidän huoneistossa on ilmeisesti myös kylpyamme, niin pitäähän sitä käyttää tilaisuus hyödyksi ja ottaa muutama Lushin kylpytuote (ja pari muuta) kunnon kokeiluun :D.
Näistä riittää ehkä kolmeen kylpyyn, kun ovat jo aika vähiin kuluneet :).
Kuudella tuotteella jo näistä vähenisi varastot!

Ja meikkejähän pitää tietysti ottaa mukaan!
Tässä ei ole ihan kaikki, kuvasta puuttuu vähissä oleva kivipuuteri, yksi peiteaine, kulmakynä, ripsari, UDPP, ja yksi luomiväripaletti (Avonin "tiikeri-paletti", josta sitä yhtä väriä käytän silmien alle tummuutta hälventämään).
Sitten tietysti muutamat siveltimet apuvälineiksi, vanulappuja ja topsipuikkoja lähtee mukaan.

Luuletteko, että tällä määrällä selviän viikon ;D ???
Mua oikeasti hieman epäilyttää, mutta yritän parhaani mukaan ajatella, että voi käydä uupuvat jutut sitten ostamassa :p. Kaikista eniten jännittää, miten iho (sekä kropan että kasvojen) ja hiukset reagoivat siihen kuumuuteen, aurinkoon, meriveteen, altaan veteen, syömisiin, hikoiluun ym. Siksi on pakko ottaa vaihtoehtoisiakin tuotteita mukaan... Seliseli :p.
Noh, katsotaan millainen määrä tulee ostoksia sitten tehtyä... :D
Mutta nyt voisin lähtä mietiskelemään kissoille tarvittavat tavarat, kun huomenna viedään ne jo iltapäivästä äidin luo hoitoon.
Huomenna saatan postata vielä yhdestä loppuvasta tuotteesta, jos käyn suihkussa ennen kirjoittelua :)!
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Oho, on joku joka pakkaa enemmän kosmetiikkaa reissulle kun minä! :D Ite oon vähän oppinut jo vähentämään pakattavaa, varsinkin kun otan kaiken mukaan näytteinä tai matkakoossa.

    Mulla oli ennen joka lähtöön tuotteita mukana, mutta loppujen lopuksi reissussa on aina niin paljon tekemistä ja iltaisin on niin väsynyt, ettei oikeesti jää edes aikaa laittaa mitään "extraa". Sitten kun ite ainakin ostan aina myös paikan päältä kosmetiikkaa, niin sitten sitä roudataan himaan tuplamäärä putiloita. :D

    Mutta tärkeimpiä on aurinkovoiteet ja jalkavoide ehdottomasti! :) Oikein ihanaa lomaa ja mahtavaa reissua!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No heiii, on mullaki tuossa 95% matkakoossa ja näytteinä ;D.
      Ja tällä hetkellä on sellainen tunne, että mulla nimenomaan on enempi aikaa laittaa itseäni tuolla (eri asia, pysyykö siellä kuumuudessa mikään :D) ja esim. lakata kynnetkin rauhassa :D.

      Mutta katsotaan, mikä se todellisuus sitten on, kun pääsee paikan päälle :D.
      Ainahan se ensimmäinen matkustuskerta on tällainen, kun ei tiedä mitä tarvii ja mitä ei, niin pakkaa sitten ehkä ylimääräistä mukaan :). Ja niin kuin MN mulle sanoi, niin liian kanssa kyllä pärjää aina :).

      Mutta yritetään kuitenkin pääasiassa rentoutua, sitä olen koko tämän 6 kuukautta jo oottanut :)

      Poista
  2. Sulla on kyllä tuota kosmetiikkaa yhelle jos toisellekin :D Pitäkäähän rentouttava ja mukava loma!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nimenomaan aurinkorasvoja ja After suneja toivon mukaan Mr.Insinöörikin tajuaisi käyttää ;D.
      Muut jutut oon karsinu niin minimiin, kuin tällä hetkellä uskon pystyväni :). Ja vaikka tiedän että olisi mahdollista ostaakin jutut sieltä, niin haluan kuitenkin _parhaani_ mukaan yrittää edelleen vähentää nuita purkkeja täältä mun varastoista :). Siksi otin mukaan joitain tuotteita joiden arvelen loppuvan tuolla.

      Kiitos, yritetään parhaamme rentoutua ^_^.

      Poista
  3. No hei, ihan perussettihän tuo oli kosmetiikkaa rantalomalle :) purkkeja tulee väkisinki paljon. Ihohuokosia puhdistava naamio voi tulla siellä tarpeeseen, ite en oo ikinä hoksannu sellasta käyttää (ja sen kyllä sitten huomaa)..

    Rentouttavaa lomaviikkoa!!
    -Sonja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa nähdä, millaisia nuo Montagne Jeunesse-naamiot on :). Muistaakseni joku taisi olla puhdistava.
      Kiitos, parhaani yritän rentoutua :D.

      Poista

Suositut tekstit