sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Turkin matka: Kosmetiikka-ostokset

Nyt olisi vuorossa sitten kesäkuun viimeiset plussat ja nehän ovat sitten aurinkolomamme kosmetiikka-ostokset :).

Käytiin tosiaan yhtenä päivänä Antalyan suurimmassa TerraCity-ostoskeskuksessa shoppailemassa ja kyllähän sieltä 4 tunnin kiertelyn ja kipeytyneiden jalkojen jälkeen lähti mukaan...

 ...yhdet pussit...

...jos muutama muukin... :D
Vaateostokset esittelen erillisessä postauksessaan ja nyt keskityn vain tässäkin kuvassa näkyviin 3 kosmetiikka-liikkeen pussin sisältöihin.

Aika alkuvaiheessa kun päästiin sisään, niin olisikohan parin vaateliikkeen jälkeen mun silmät nauliintui yhtäkkiä Douglas-nimisen liikkeen aivan etuovella oleviin juttuihin, joista olen pitkän aikaan haaveillut ja monista muista blogeista kateellisena lukenut arvosteluja ja kuolannut tuotteita ja hihkuin niistä sitten innoissani MN:llekin siinä ovella...

Ja nehän oli nämä aivan ihanat Fruttini-merkin tuotteet!!!! Vihdoin mä sain mahdollisuuden ostaa ja päästä kokeilemaan näitä :D. Ja siinä tuli sitten silmät pyöreinä ahmittua tuotteita ja kuumeisesti mietittyä, mitä niistä lukemattomista vaihtoehdoista ostan kokeiluun...
Hetken mietittyäni sitä vaihtoehtoa, että ostan kaikki tuoksut jossain muodossa, sain taottua onneksi järkeä päähäni sen verran, etten sittenkään hyllyjä täysin tyhjentänyt :D.
Päädyin sitten VAIN näihin neljään tuotteeseen:
* Lime Mint Sorbet Foam (ilmeisesti vaahtomainen kropparasva??)
* Strawberry Starfruit Shower Peeling Sorbet (kuoriva suihkugeeli)
* Ginger Passionfruit Sugar Scrub (vartalokuorinta)
* Rasberry Cream Shower Gel (suihkugeeli)
Lime Mintin tuoksusta en tiedä, kun en ole sitä viitsinyt "avata" nuuhkiakseni, mutta muut ovat nuuhkimisen perusteella tosi kivoja, tosin tuon sokerikuorinnan tuoksu on ehkä omaan makuuni hieman liian mausteinen. Katsotaan, miten sitten käytössä käyttäytyy :).
Muuta en katsellut siellä liikkeessä, en uskaltanut, kun pelkäsin hassaavani koko tilin muuten sinne ja shoppailukierros ei ollut päässyt edes kunnolla alkamaan :D.
Sain täältä kaupan päälle vielä parit näytteet, mutta päätin ne laittaa blogiarvontaan :).
Nämä kustansivat noin 40e eli olihan nämä huomattavasti kalliimpia kuin esim. Fruttinin omilla sivuilla... Tosin sieltä toimituskulut ovat kyllä isot, mutta halvemmaksi näköjään nämä olisivat sieltä kuitenkin tulleet :). Tietääpähän nyt vastaisuuden varalle!

Seuraavaksi muutamien vaateliikkeiden jälkeen huomasin sitten sen kosmetiikka-liikkeen, jonne himoitsin kaikista eniten koko ostoskeskuksessa ja sehän oli tietysti... Sephora!!
Ja tällaista sieltä sitten lähti mukaan:
Puuteri oli pakollinen ostos, sillä se on loppumaisillaan, joten kokeiluun ostin 8HR Mattifying Pressed Powderin sävyssä 15 Clair Light.
Muut olivat sitten mielitekoja:
* 5 Day Shine Nail Lacquer, 62 Full Moon Party
* Mono Eyeshadow, No 13 Curacao Punch
* Mono Eyeshadow, No 11 Creme Caramel
* Waterproof Eye Makeup Remover 50ml
* Chocolate Creamy Body Wash
* Toffee Smoothing Body Scrub
Ja paljon muutakin olisi niiiiin tehnyt mieli ostaa, mutta jospa näillä saa nyt pahimman himotuksen laantumaan hetkeksi...
Blogiarvontaa varten ostin myös lisäksi pari juttua täältä ja myös yhden tuliaisen R:lle :). Sephoraan jäi euroja vähän yli 80e, mutta en jaksa tätäkään nyt harmitella, näitä tuotteita kun ei taida saada helpolla mistään muuten edes tilattua :).

Sitten rakas ystäväni Katri pyysi mitä kainoimmin ennen matkaa, josko voisin käydä yhdessä liikkeessä ostamassa hänelle muutaman kynsilakan, kun siellä merkin liike kerta oli. Sehän oli siis Golden Rose ja sillä ei periaatteessa ollut liiketilaa, vaan merkin tuotteet olivat pienenä pisteenä/ständinä siellä käytävällä. Valitettavasti Katrin haluamia kynsilakkoja ei ollut, niin valitsin sitten summa mutikassa 5 lakkaa hänelle ja ilmeisesti hyvät valinnat palautteesta päätellen oli :).
Itselleni ostin sitten mielitekona seuraavat tuotteet:
* Wonder Lash Mascara
* Wet & Dry Eyeshadow Quartet, nro 06
* Paris Magic Color Nail Lacquer, nro 307
Eikä muuta :o !!!
Olisi siellä kyllä muutama kiva monoluomiväri ollut, mutta maltoin mieleni ihme kyllä.
Näistä kolmesta tuotteesta sekä yhdestä extratuotteesta Katrille maksoin vähän yli 21e.

Ja tässä oli sitten minun kosmetiikka-ostokseni tuolta! Ei mitään hillitöntä vai mitä :)?
Näköjään jotain malttia on kehittynyt itselleni tässä aikaa myöten, oon itse kyllä hieman yllättynyt tästä näinkin vähästä määrästä :D. Ja arvatkaa kuinka harmittaa, koska laukkuihin olisi helposti vielä muutaman kilon edestä mahtunut ostoksia ;D.
Onkos teillä näistä merkeistä ja/tai tuotteista kokemuksia?? Onko teillä tietoa, mistä näitä saisi halvalla??
Mutta huomenna olisi luvassa sitten taas yhteenveto-postaus, mitäs nyt arvelette miten käy saldon???

Täytyy tässä suunnitella, miten toteutan nuo muut Turkin postaukset sitten, varmaan asia kerrallaan fiilistelen niitä tänne... Nyt kun lomakin sitten päättyy ja huomenna pitäisi palata takaisin sorvin ääreen... Onneksi vielä 13 lomapäivää olisi jäljellä, saa sitten nähdä, milloin ehdin ne pitää :p.
Mutta palataan huomenna!
Miumoi <3

9 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia!! Ja todella maltillisesti shoppailit, eihän tuossa ole paljon mitään! :D Aika arvokkaita kyllä nuo Fruttinit! :O

    Mulla on Fruttinilta ollut kaikkia tuoksuja jossain muodossa, ja kyllä vaan ihania ovat. <3 Myös se Lime-Mint. ;)

    Lisäksi mulla on Sephoran suihkugeelejä (toffee, mango ja mustikka, sekä lisäksi semmosia 7,9 ml:n miniversioita ollut kookos, cotton flower, vihreä tee, monoi ja lagoon) ja yksi korkkaamaton kuorinta (lagoon). Tuoksut on aivan mielettömän ihania, meinas tosiaan joskus karata mopo käsistä kun yritti päättää mitä niistä ostais. :D

    Sitten mulla on myös toi Sephoran silmämeikinpoistoaine, mutta eipä se mokoma multa ainakaan ole poistanu vedenkestävää ripsiväriä. :/ Itseasiassa en oo tähän päivään mennessä törmännyt kuin kahteen vedenkestävän silmämeikinpoistoaineeseen, jotka ihan OIKEASTI poistavat vedenkestävät ripsivärit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiku siis ei mulla ollukaan Sephoran WP-meikinpoistoainetta. Se mun oli todellakin tarkotus ostaa viime kesänä, mutta onnistuin nappaamaan jostain vierestä vesiliukoselle meikille tarkotetun puhd.aineen, joka mulla lojuu nyt kaapissa tarpeettomana. :/

      Poista
    2. Oi että, sähän oot ihan kunnon Fruttini- ja Sephora-kuluttaja, epistä ;D.
      Tuoksut nuissa on kyllä pikanuuhkaisuilla ollut tosi kivoja, saa nähdä milloin raaskin nuo ottaa käyttöön, vai käytänkö vaan ihan spesiaali-tilanteissa ;).
      Luomivärejäkikn oon jo pariin otteeseen ehtiny kokeilla ja kuvatkin silmissä ottaa, pitää katsoa, milloin niistä saisi postauksia tänne... Pari muutakin silmämeikkiä odottaa edelleen julkaisua :D.
      Mulla yleensä nuo waterproof-versiot on toiminu ihan hyvin oli merkki mikä vaan, mutta normiversiot taas ovat olleet suurimmaksi osaksi toimimattomia :/.
      Saapa nähdä, millanen tuo Sephoran versio on :).

      Poista
  2. Oiiii mitä herkkuja oot ostellu! <3 Ja kyllä, kynsilakat on IHANIA! Seuraava postaus blogissa onkin sitten haalintapostaus jossa esittelen mm. nuo sun tuliaiset. ;) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin olen kyllä tyytyväinen ostoksiini ^_^.
      Oijoi, postausta odotellessa!!! :D

      Poista
  3. Jee, vihdoinkin pääsit Fruttinien makuun =D Et kyllä ihan hillittömästi shoppaillu, mulla olis varmasti karannu mopo totaalisesti käsistä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeeee, vihdoin ja viimein saan tosiaan niitä testata :D.
      Yllätyin kyllä omasta itsehillinnästä kosmetiikan osalta :o.
      Vaikka kyllä mullakin oli hetkellisesti mopo karkaamassa, ennen kuin sain sen jälleen suhteellisen hyvin hallintaan :D.

      Poista
  4. Moi. Muistatko yhtään oliko tuolla douglas liikkeessä nyxin kosmetiikkaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti en osaa sanoa, sillä en liikettä kiertänyt enää sen kummemmin, kun sain nuo Fruttini-tuotteet heti siinä etuovella käsiini :/.
      En uskaltanut, kun pelotti, että ostokset lähtee täysin käsistä (piti nuita Fruttineitakin kauan miettiä, etten kahmi kaikkia tuoksuja) ja tuo oli vasta ensimmäinen kosmetiikkaliike, jossa kävin ja halusin Sephoraa varten säästää :D.

      Poista

Suositut tekstit