lauantai 2. marraskuuta 2013

Marraskuun Mahdolliset Loppujat

Hellou Hellou!!
Eiliset pirskeet meni tosi hyvin ja oli kyllä ihan huippukivaa!
Sai myös vaihtaa kuulumisia pitkästä aikaa, pelailtiin Party Aliasta ja tarinan selitys peliä ja sai niiden takia nauraa ja itkeä ihan seuraavan vuoden tarpeiksi asti ;D. Ihan huippua!

Mutta tänään oon sitten kolmea postausta varten ottanut purkkikuvia ja tämä olisi ensimmäinen eli vuorossa olisi marraskuun ennustelu-postaus!!
Elikkäs mennäänpäs jälleen asiaan:

Hiusjutuissa edelleen tuttuja juttuja pyörii...
En tiedä, kuinka paljon aion käyttää tuota kuivista, vaihtelen varmaan Klippoteketin kanssa vuorotellen.
Hiuspuuterista en edelleen tiedä, paljon on jäljellä ja tässäkin riippuu, kuinka paljon sitä tulen käyttämään.
Hoitiksen ja naamion yritän saada pois pyörimästä, eivät ole mun lemppareita...

Nämä tulevat suurella todennäköisyydellä loppumaan.
Jalkasuihke loppuu varmasti, jos viimein pääsen jumpissa käymään, lokakuu kun meni sairastaessa...
Fruttinia en haluaisi käyttää kuin spesiaali-tilanteissa... Mutta käyttöä vartenhan se on ostettu...

Naamajutuissa on paljon minikokoisia juttuja, joten loppumisia varmasti tulee.
Pussinaamioita saattaa loppua ehkä toinenkin, jos innostun käyttämään.
Kuorinnat loppuvat varmasti, kunhan nuistakin saan sen itselleni jankattua, että käyttöä varten ne on hommattu...
Tuo puuteri on liian riittoisa tapaus... Pitäisiköhän alkaa käyttämään myös ihan siihen tarkoitettuun käyttöön, eikä pelkästään kasvoille ja joskus harvoin hiuksiin :D.
Rasvat ovat rajatapauksia ja melko riittoisia myös...
Putsari loppuu varmasti aamukäytössä, vajaa puolet enää jäljellä.

Viimeisenä sekalaista seurakuntaa.
Saippuat loppuvat varmasti ja todennäköisesti loppuu myös jokin suihkugeelikin pumppupullon täytön myötä.
Pienempi hajuvesi loppuu varmaan nyt viimein tässä kuussa, isompi tulee olemaan rajatapaus.
Samoin käsivoide on vähän siinä ja siinä loppuuko. Tätä kun käytän kotosalla, niin käyttö vaihtelee...
Kulmakynä on osoittanut riittoisuutensa, joten rajoilla mennään siinäkin.
Peitekynää joudun pohdiskelemaan, pistänkö loppujiin tässä kuussa, kun teroittaminen ja varsinkin tuon korkin pois saaminen alkaa olla hankalaa... Todella vanha tapaus alkaa olla kyseessä, joten ehkä se on jo hintansa haukkunut :)...

Eli ehkä 15 täysikokoista, 5 minikokoista ja yksi näyte olisi ainakin tavoitteena tässä kuussa vähentää!! Lisäksi mietiskelin, josko käyttäisin taas nuita mun hajuvesi-näytteitäkin vähemmäksi... Niitäkin kun alkanut taas enemmissä määrin kertyä tuonne kaappiin :).
Tulevia tuotteita on tässä kuussa tulossa ainakin Livboxista (4-6kpl mini- ja/tai täysikokoisia), Avonilta parista jaksosta (toisesta 4kpl, toisesta ehkä 2-3kpl), Dermosililtä (ehkä 1-2kpl), mahdollisesti Britti-Lushilta (10kpl...) ja ehkä myös Oriflamelta, jos 16.jakso alkaa tässä kuussa ja saan tuotteet tämän kuun puolella eli plussia tulossa myös jonkin verran...

Mielenkiintoinen kuukausi siis tulossa, katsotaan miten se sitten loppupeleissä menee :D.
Onkos teillä ostos-/tilaussuunnitelmia??
Mutta huomenna voisi viimein olla sen mun kuvallisen varasto-postauksen aika!!!
Palataan sitten (kauhistellen) asiaan!!
Miumoi <3

10 kommenttia:

  1. Kyllä on tilaussuunnitelmia, kuinkas muutenkaan ;) Yvekselle tein jo viime viikolla tilauksen ja Bottega Verdelle ajateltiin työkaverin kans TAAS tehdä tilausta. Niin ja Minttumaalle tein ihan pienen tilauksen tänään... Tiedä häntä mitä muuta keksin, Love.it-kauppaa selasin ja sieltäkin löytyisi tilattavaa jos vain raskin... Niin ja Dermosililtä varmaan tilaan työpaikan kautta sen joulukuvastossa olevan käsivoidesetin. Ja eijei, menitkin muistuttamaan Lushista, tekis kyllä mieli tehdä tilausta britteihin =D Eli onhan noita suunnitelmia ;) Ps. ei kosmetiikkaan liittyen, mutta PartyLiteltä ollaan kans työporukan kanssa tilailemassa kun sattui vähän parempi tarjous, muutenhan en niitä kynttilöitä raski ostaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih :D.
      No hyvä, etten ole sitten ainoa, jolla jotain kosmetiikka-himotuksia on :D.
      Ihme kyllä en itse ole vielä tuonne Bottegalle tai Love.it:lle repsahtanut, vaikka varsinkin Bottegan sivuja on tullut selailtua välillä :D.
      Dermolta oisin varmaan sen käsivoide-setin tilannut, mutta kun ne oli niitä kukkatuoksuja, niin en usko että tykkään niistä yhtään...
      Hih, Lushilta varmaan teen tuon tilauksen jossain vaiheessa, kun sieltä ei ole aikoihin tullut mitään tilattuakaan! Ehkä näin ollen ihan oikeutettua ;).
      Tuo PartyLite kiinnostais itseä, mutta ei oo ketään tuttua edustajaa, niin ei oo päässyt tilaamaan niitä kokeiluun, vaikka tuotteet vaikuttaisi todella kiinnostavilta!!

      Hitsi, mä en oo huomannu sun uusia blogi-postauksia ollenkaan!!
      Joko blogger ei oo niitä päivittänyt, tai sitten en ole tajunnut kunnolla tuota bloggerin feediä seurata, niin menneet postauksesi täysin ohi!
      Täytyykin nyt ottaa tämä erehdys takaisin ja lueskella ne :).

      Poista
    2. Jos oot tilannu YR:ltä joulutuotteita, me Anzu-Anssun kanssa VAADITAAN niistä pikaista tuoksuanalyysiä!!! ;D

      Poista
    3. Juu, joulujuttuja tuli tilattua jonkun verran =D Pitääpä muistaa antaa tuoksuanalyysit samalla kunhan esittelen tilauksen...

      Mua huvittaa tää meikäläisen tilausinto, tänään taasen vaihtui suunnitelmat, hylkäsin Love.it-kaupan ja aloin jo tosissaan suunnittelemaan tilausta Lushiin kunnes torppasin senkin-kas kun erehdyin Feeluniquen sivuille ja ihan joka paikastahan ei voi tilata =D Sitten muistin että mulla on ollut tarkoitus tehdä jossain vaiheessa Sunrise Cosmeticsille tilausta, siellä kun on ollut jonkin aikaa halvalla monia juttuja. Että saas nähdä mihin tässä tulee tilauksia tehtyä, on tää kosmehullun elämä vaikeaa... ;)

      Poista
    4. Postausta odotellessa :D !!
      Oi että, sullahan on kaikenlaisia nettikauppoja tilauksen alla, joista en oo edes koskaan kuullut!
      Ois kiva lukea postaus nuista nettikaupoista, joista oot tilannut ja mielipiteitä niistä!!
      Itse oon aika arka tilaamaan paikoista, joista en oo aiemmin kuullut (varsinkin ulkomaisista), joten tuollainen postaus tulisi tarpeeseen, kun sulla tuntuu olevan kokemusta niin monesta paikkaa :)!!!

      Poista
    5. Feeluniquelta en oo itekkää koskaan tilannut joten saas nähdä miten käy =) Tossa kaupassa on se hyvä puoli ettei tule postikuluja, tosin tullirajat pitää muistaa, mutta kun ei oo postareita niin sieltähän voi tilata vaikka monta pientä pakettia jos siltä tuntuu... Nyt aattelin tehdä vaan ihan pienen tilauksen sinne.

      Sunrise Cosmetics on suomalainen kauppa ja sieltähän tilasin aikasemmin mm. Freemanin tuotteita. Postaritki siellä on kohtuulliset, 5 €.

      Joskus vois tehdä jonku koosteen eri kaupoista vaikka en nyt hirvittävän monista oo tilannu ja toisaalta oon saattanu unohtaa miten tilausten kanssa kävi =D Toisaalta, oon mä blogissa tainnu kertoilla kokemuksista joten sieltä pystyn kyllä lunttaamaan jos muisti ei pelitä =)

      Poista
    6. Tuo Feelunique on tuttu, mutta en oo sieltä itse tilannut. Taitaa olla samantyyppinen kuin Beautybay, josta oon kerran tilannut ja se oli ainakin hyvä :). Beautybay:hin tekisi kyllä mieli tehdä tilausta, varsinkin kun sieltä tulee lähes päivittäin inspiraatio uutiskirjeitä :D. Vielä oon malttanut, toistaiseksi!
      Täytyypä käydä katsastamassa tuo Sunrise cosmetics, mitä siellä on myynnissä!

      Mutta postaus olisi kiva ja mielenkiintoinen, jos joskus sellaisen jaksat tehdä. Enempi oot kuitenkin tilannut kuin minä eri paikoista :D.

      Poista
  2. Oijjj, huomista odotellessa!!! :)

    VastaaPoista

Suositut tekstit