sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Pikkuisia vaan loppuu...

Tämä kuukausi ei ole ollut kyllä mitään loppuunkulutuksen juhlaa :/. Täytyy kait olla tyytyväinen, että edes jotain on loppunut, oli ne sitten minikokoisia tai näytteitä?
Nyt olisikin esittelyssä 4 näytekokoista tuotetta:

Lisää tuoksunäytteitä olen käyttänyt pois varastosta, tässä Avonin Scentini Nights Purple Pulse Eau de Toilette näyte.
Fragrantican mukaan tämä kuuluu oriental-hedelmäiseen kategoriaan ja sisältää granaattiomenaa, kirsikankukkaa ja seetriä.
Mä en tiedä, onko mulla nenä nykyään ympäri vuoden tukossa, kun tekstinä tuo kuulostaa just mun tuoksulta, mutta kun ne 2 kertaa näytteestä riitti kokeiltavaa, niin ei sitten herättänyt isoja intohimoja... Tai sitten se on vaan niin vaikea päätellä nuista näytteistä... Noh, turha tätä on ainakaan haikailemaan jäädä, kun ei ole enää myynnissäkään! Näytteitä mulla saattaa olla tuolla kassissa vielä jäljellä...

Toinen Avonin tuoksunäyte, Slip Into... Daring Eau de Toilette, jäi mieleeni mukavan makeana ja Fragrantica vahvisti käsitystäni.
Tämä kuuluu kukkais-hedelmäiseen kategoriaan alkutuoksun ollessa hedelmäinen (kvitteni, nektariini, päärynä), sydäntuoksun ollessa kukkainen (jasmiini, orkidea, pioni) ja pohjatuoksu sisältää sitten vaniljaa, nahkaa ja santelipuuta.
En tiedä, viitsisinkö tästä ostaa täysikokoista 50ml pulloa, mutta pienemmän pullon tai vartalosuihkeen/roll-on dödön yms. voisin kyllä hankkia. En nyt vaan muista, onko tätäkään enää myynnissä, ainakaan alkuvuoden 2 ensimmäisessä jaksossa ei ole myynnissä...

Sitten joulun aikaan kotona sain käytettyä tämän 20g Montagne Jeunesse Anti-stress Deep Pore Cleansing Chocolate Masque kasvonaamio-pussukan.
Käytin tätä 5 kertaa, mutta huomasin, että viimeisellä kerralla ollut määrä olisi riittänyt vielä 1-2 kertaan... En jaksanut enää kämpille takaisin tuoda, niin käytin sitten reilummin :D.
Koostumukseltaan tämä oli melko jämäkkää, johtuen varmasti savesta, jota tämä sisälsi (en taaskaan muistanut inci-listaa kuvata), jonka takia en osannut kovin paljoa tätä käyttää kerralla.
Tuoksu oli taivaallisen suklainen <3.
Tehoista en osaa sanoa, ehkä tämä hieman pehmeämmäksi jätti ihon, mutta hivenen kuivaksi myös. Kasvovesi-lapulla kasvoja pyyhkiessä lappuun jäi selvästi tämän jämiä, lappu oli selkeästi vaaleanruskea pyyhkimisen jälkeen.
Tuoksun takia voisin kyllä ostaa kuitenkin uudemmankin kerran kokeiluun :).

Tulikin tässä mieleen, että eilisen kroppakuorinnan lisäksi jätin äidin luo 15ml Olay Total Effects Day Moisturiser kasvovoiteen, jossa oli voidetta jäljellä noin 1/4. Ei tarvitse kasvovoidettakaan nyt vähään aikaan roudata mukana siellä käydessä. Täällä kämpillä otin käyttöön tuon viimeisen tuubin, joten tarkempaa juttua tulee sitten, kun saan sen käytettyä pois :).

Viimeisenä loppujana tälle erää on tämä Joulukuun Livboxista tullut 30ml Nivean Smooth Caring Body Lotion kroppaemulsio.
Mulla riitti tämä 3 kokonaiseen kertaan ja viimeiseen kertaan niin, että piti laittaa toista voidetta lisäksi.
Koostumukseltaan tämä oli ihan normaalia valkeaa, suht juoksevaa emulsiota, joka imeytyi hyvin ja kosteutti hyvin, vaikka kovin paljoa ei tullutkaan laitettua.
Tuoksu oli sellainen perus-niveamainen, josta en välittänyt isommin. Mulle voiteiden pitää tuoksua selvästi joltain muulta kuin perusvoiteelta :D. Mutta tätä voisi sekoittaa esim. jonkun voimakastuoksuisen tai vähemmän kosteuttavan voiteen kanssa eli sellaiseen käyttöön voisin tätä ostaa täyden purkin. Yksinään käytettäessä kyllästyisin kuoliaaksi :D.

Sitten vielä tähän loppuun eilisillan meikkiä, johon päädyin.
Tämän nimesinkin sitten HIMin biisin mukaan eli tämä olkoon "In Joy and Sorrow"-meikki :).
Kyseisen biisin myös soittivat eilen, josta olin todella iloinen, yksi lemppari biiseistäni HIMiltä <3.

Jälleen käytin rakkaaksi tullutta 168-palettia ja sieltä alapaletin 1.rivin 10.sävyä ja 6.rivin 7.sävyä.
Mielestäni tuli aikalailla sellainen väritys kuin ajattelinkin, joskus siis näinkin päin :D.


Tässäpä vielä innostanut biisi videona ^_^.
Oli kyllä muutenkin ihan huippu keikka ja tuli lähes kaikki lempibiisini bändiltä.
Pitäisi vaan alkaa aktiivisemmin taas kuuntelemaan, kun uudet levyt ovat jääneet täysin paitsioon, en ole ostanut muita bändin levyjä Dark Light-levyn jälkeen :/...
Mutta kivaa oli fiilistellä! Muutama kuvakin onnistui (kiitos Mr.Insinöörin), joten julkaisen niitä jossain vaiheessa :D
Tänään olisi vuorossa leffa-ilta Gravity 3D:n muodossa, joten alan nyt siihen valmistautua :).
Miumoi <3

8 kommenttia:

  1. Tuo Avonin Slip into...Daring oli kuvastossa 17 "viimeistä kertaa esitteessä" -sivuilla, eli ei tule enää myyntiin. Oli työkaverini suosikkituoksu (ja ostikin sitä vielä 5 pulloa varastoon) ja itsekin pidin siitä, eli harmi kun poistui :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voihan harmi :(. Tuo on kyllä niin ikävää, kun löytää jonkun huipputuotteen itselle ja sitten se poistuukin myynnistä :(. Avonilla nuiden tuotteiden kierto tuntuu olevan melko tiheää, mikä on vähän huono juttu :/.
      En hoksannut niin tarkkaan katsoa tuota kuvastoa tuolloin kun tilauksen tein, hyvä aina näin jälkikäteen huomata sitten, että oishan tuo ollut ihan kiva tuoksu...
      Toisaalta onhan aina mahdollista, että tuota tulee netti-aleen tai sitten kuvastoon niihin "viimeinen mahdollisuus"-ale sivuille.
      Esim. noita Scentini-tuoksuja on muutaman kerran ollut netti-alessa, oon huomannut silloin kun oon ollut tilausta tekemässä.

      Poista
    2. Tuotteiden nopee kierto on kyllä avonin huono puoli, muutamia hyviä tuotteita jäänyt pois valikoimista ja sitä saa sitten harmitella...
      Ja sanoin kanssa työkaverilleni, että ilmotan heti, jos tuo tuoksu vielä nettitarjoukseen tulee, jotta saa sitä vielä lisää varastoon :)

      Poista
    3. Toivotaan, että sitä tulisi vielä johonkin tarjoukseen :) !!

      Poista
  2. Olipa aivan upea ja dramaattinen silmämeikki :-o Oon niin kateellinen ku osaat tehdä tuollaisia. Ja sulla nuo näyttää ihan mielettömän hyviltä vielä! Mie näyttäsin lähinnä pandalta tai semmoselta jota on vedetty turpaan. Trust me.. kokeiltu on. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi höps Mage, kiitos paljon ^_^ <3
      Mun täytyy yrittää muistaa joskus tehdä se tutorial, miten ite teen nämä kahden sävyn meikit, niin jos sulla onnistuis sitte tehdä jotain samanlaista näyttämättä turpiin vedetyltä pandalta :D.
      Mutta paljonhan se riippuu silmien muodoista ym. miten jokin tietty silmämeikki passaa ja mikä ei :).
      Mutta sulla oli kyllä hieno meikki ainakin sillon, kun olit kuvia blogiin/FB:hen ottanu siitä! Tosi hyvin sopi ainaki se meikki sulle!

      Poista
    2. Niinno semmoset rajaukset on aina iisejä mutta olis joskus kiva käyttää värejäkin :P Mulla tuppaa nuo luomet olemaan sen verta raskaat. Niitten takia ei vaan jotenki toimi semmonen raskas meikki mulla.. tai ainakin luulen niin.

      Ja tutoa ehottomasti!!! Sitte kokeilen heti itekin :D

      Poista
    3. Tutoa varten kuvat otettu eli postausta tulossa siitä lähiaikoina ;)

      Poista

Suositut tekstit