lauantai 29. lokakuuta 2011

I Love Lush !!!

Nyt tulisi niitä "tarkempia" kuvia tilauksestani, jonka eilen sain ja nämä ovat tosiaan normi-valikoimasta poistuvia tuotteita. Kauaa ei kannata enää aikailla, jos haluaa itselleen kokeiluun jotain! Kuvien kuvaukset ja Inci-listat olen ottanut Suomen Lush-nettikaupasta. Nämä tuotteet kun saattavat sieltä poistua piakkoin, niin on ainakin muistissa, mitä tuotteet sisältää :). Pidemmittä puheitta aloitetaan:

Creamed Almond & Coconut Smoothie suihku"voide". Vielä en ole (yllättäen) päässyt testaamaan, mutta nuuhkuttelut purkista kertoi ainakin kivasta tuoksusta. Ei ollut liian voimakas.

Heavanilli-hierontapala. Pakko oli ostaa kokeiluun, kun muistan nuuhkineeni silloin viime syksynä Citykäytävän liikkeessä ja tykänneeni tuoksusta. Tykkäsin edelleen ja katsotaan, mitä sitten käytössä tapahtuu :).

Mange Too-hierontapala. Tämäkin oli pakko tilata kokeiluun, kun kehuja tästä lukenut ja mukavan makea tuoksu tässä oli. Käyttö sitten osoittaa jääkö tätä kaipaamaan vai ei :).

Mrs. Whippy-kylpypallo. Tämänkin makeuden takia halusin ostaa jalkakylpytestiin, vaikkei jalkakylvyssä tuoksut pääsekkään samalla lailla kunnolla esiin.

Sugar Babe-kuorinta. Tämä nyt tuli oikeasti tarpeeseen, kun varastossa ei ole enää kuin Lushin Buffy ja käytössä Avonin kuorinta. Ei tuoksunut juuri millekään, mutta tässä tärkeintä on kuorivuus :).

Lemslip-saippua. Sitrus-tuoksuista kun tykkään saippuoissa, niin pitäähän tämäkin testata ennen kuin loppuu :). Melko voimakas sitrus-tuoksu tässä olikin!

Sandstone-saippua. Tässä myös kiinnosti sitrus-tuoksu, mutta myös kuoriva hiekka. Tässä mun saamassa palassa onkin vain yhdellä sivulla ohuesti tuo hiekka. Mielenkiinnolla odotan käyttöä, ehkä tuon hiekka-osion otan suihkun puolelle :).

Vanilla in the Mist-saippua. Tätä olen aiemmin näytteen verran kokeillut ja tykkäsin makean vaniljakahvin tuoksusta. Aika sotkeva saippua tuo tosin on, keltaista vettä valuttaa. Tätä ei taida Brittien sivuilta enää saadakaan eli Suomen nettisivut on enää ainoa keino saada, jos haluaa tätä vielä itselleen.

Sitten pyysin itselleni 4 näytettä ja ne myöskin sain. Aina kun olen Suomesta tilannut, niin olen saanut pyytämäni näytteet, siitä pisteet :).

Big-shampoo. Tätä olen näytteenä aiemminkin jo kokeillut ja kivaksi todennut, mutta ajattelin uudelleen vielä kokeilla, jos ehdin tuon Avonin Root-Boosting-suihkeen kanssa kokeilla, tuleeko volyymiä kunnolla hiuksiin :).

Candy Cane-saippua, tämän joulun tuote. Piparminttuinen makeahko tuoksu, mutta yllättäen aika vähän tuoksui niin kuivana kuin käytössä. Piti kädet tuoda ihan nenän eteen, että sai tuoksusta selvää. Aion kuitenkin kokonaisen palan ostaa :).

Lady Catrina-saippua, Halloween-tuote. Tässäkin mukavan mieto sitrus-tuoksu, joka ei liikaa kuitenkaan sitrukselle tuoksunut niin kuin Lemslip tai Sandstone tekivät. Kokonainen pala lähtee tilaukseen :).

Ja viimeisenä Northern Lights-saippua, myös tämän joulun tuote. Ihanan kaunis neonkeltainen saippua, mutta tuoksui mäntysuovalle liikaa, limeä en etsimälläkään löytänyt. Ja tämä tuoksui melko voimakkaastikin sille mäntysuovalle. Tämä lähti pois ostolistalta, ei miellyttänyt. Jotain hyötyä siis näytteistä oli :).

Siinäpä ne oli, erittäin tyytyväinen olen ainakin vielä tilaukseen, saa nähdä miten mielipide muuttuu, kun pääsee kunnolla käyttämään ja kokeilemaan :).

Ja nämä näytepalat lähti vaihteeksi käyttöön Snow Globen ja Angel's Delightin kanssa :).
Plussaa siis ehti tulla aika paljon vielä tälle kuulle, mutta miinukselle jäätiin siitä huolimatta \o/.
Nyt taidan lähtä taas Vampyyripäiväkirjoja katsomaan nauhalta :). Palataan taas asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Nuo Lushin saippuat näyttää melkeen aina siltä, että niistä pitäisi haukata palanen :D Eli herkullisen näköisiä.

    VastaaPoista
  2. Niin on ja niin hyvän tuoksuisiakin vielä :)

    VastaaPoista

Suositut tekstit