lauantai 19. toukokuuta 2012

Aurinkoinen Shoppailupäivä

Mutta kuvia siitä ei valitettavasti tule, koska mitään ei lähtenyt mukaani. Ei, vaikka rahaa meni sellaiset kepeät 269e :p.
Neljä tuntia meni nopeasti MN:n kanssa, kun ensin mentiin Uusi Muoti, party-liikkeeseen. Siellä meni siis ensimmäiset 2 tuntia mekkoja sovitellessa ja sieltähän tuli sitten se mekko ostettua :). Ja oli kyllä itseni näköinen mekko, vaikkei kovinkaan lähelle mennyt niiden EMP:n mekkojen kanssa, joista haaveilin :). Tai noh, ehkä siinä pieni hippunen on sitä Rock-henkisyyttäkin, kun mustaa pitsiä ja tumman harmaansininen oli kuitenkin. Ja vähän kimallustakin ;). Kuvia ei tosiaan tullut mieleeni ottaa sen sovittelu-ruljanssin aikana, varmaan toista kymmentä mekkoa kokeilin...
Ja mekon saan käydä hakemassa 15.6. kun muokkaukset on tehty :).

Kenkiä yritin katsella sekä tuohon mekkoon sopivia, että yleisesti kesäkenkiä itselleni. Parit tosi kivat löysin, vaan arvatkaa oliko sitten mun kokoa... Ei. Tai sitten lähtivät kantapäistä liikkeelle. Tai sitten olivat muuten vaan epäsopivat malliltaan mun jalalle. Olkoot, en olisi halunnutkaan...
Käytiin myös Intersportissa, josta MN löysi itselleen nätit Crocsin ballerinat työkengiksi. Itse kyselin spinning-kenkiä, mutta niillä oli vaan maantiepyöräilyyn tarkoitettuja lukkokenkiä (niitäkin voi käyttää spinningkiin), joten jäin miettimään asiaa vielä. Ja kun niihinkin olisi saanut toista sataa menemään rahaa, niin ehkä yksi iso ostos kerrallaan parempi kuitenkin...
Lopuksi ennen lähtöä käytiin vielä pizzalla uudessa pizzeriassa. Hyvät mätöt oli ja jaksoi polkea sitten kotiin asti :).
Kauniit kiitokset vielä MN:lle seurasta ja makutuomarina olosta ^_^.

Suunnitelmissa oli alunperin omassa päässäni aurinkolasien osto, kun kuvittelin, etten vielä tässä vaiheessa sitä mekkoa osta... Toisin kävi. Samoin ajattelin vihdoin käydä ostamassa ne parit kunnolliset rintsikat, vaan eihän se aika enää siihen riittänyt. Sitten ajattelin ostavani sen toisen Lumenen uuden pinkin luomivärin, mutta enhän mä sitä enää muistanut. Ja mun piti antikvariaatista käydä etsimässä Mr. Insinöörille yksi toivomansa levy synttärilahjaksi, vaan enhän mä sitäkään sitten muistanut tai saati olisi ehtinyt...
Eli ei suunnitelmat oikein onnistuneet, mutta kaunis mekko löytyi eli yksi pakollinen asia "To Do"-listalta pois :). Loppu hyvin kaikki hyvin siis :).
Käykö kellekään muulle näin shoppaillessa??

Samoin suunnittelin, että olisin tähän laittanut taas yhden loppuneen purkin esittelyn, vaan venähti tämä postaus sitten sen verran, etten taida tähän sitä laittaa :D. Huomenna sitten!
Nyt blogien lukuun ja rentoutumaan!
Miumoi <3

10 kommenttia:

  1. Joskus kauppaan mennessä (siis jos ei oo kirjottanu listaa) käy ihme ilmiö siinä ovesta sisään astuessa, puff vaan ja saat alkaa muistelemaan jotta mitäköhän sitä pitikään ostaa... =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tämä on tuttua myös ruokakaupassa käydessä :D.

      Poista
  2. Miten jaksat sovitella vaatteita kaksi tuntia..jösses.
    En ikinä jaksaisi/malttaisi/viitsisi/kykenisi...

    Esittelet sitten fixatun mekon,eikös =)

    Mielenkiinnolla jään odottamaan,sitä kun mieleen maalautuu kuvajainen kun kerrot vähän värimaailmasta yms..saa nähä mätsääkö sit ollenkaan mielikuvaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah :D. Siis mä en tajunnut ajan kulua ollenkaan tuolla :D. Aluksi tuntui vähän hikiseltä hommalta, mutta jotenkin aloin tykkäämäänkin siitä sitten. Ensimmäistä kertaa elämässäni pääsin tuollaisia mekkoja hiplaamaan ja sovittelemaan, niin kivaa se oli :).
      Ja monta kaunista mekkoakin tuli sovitettua, niin päätös oli tosi vaikea ja pohtiessa meni myös aikaa :D.

      Ja tietysti esittelen sitten mekon, kun sen käsiini saan!
      Pitsi oli sellaista ruusukuvioista ja kimalteista ja se ylsi ihan rintakehän päälle kaulaan asti, eli myös olkaimet (noin 2cm levyiset) oli tätä pitsiä.
      Pitsin alla sitten oli tosiaan sitä metallinhohtoista tumman harmaan sinistä kangasta, joka lähti rintojen kohdalta alas asti. Vyötärön kohdalla oli kaistale myös tätä kangasta pitsin päällä.
      Mekon pituus oli muistaakseni polviin asti ja helma levisi hillitysti alaspäin mentäessä.

      Tuossapa lisää kuvausta, katsotaan meneekö yksiin sitten mielikuva ja todellisuus :D.

      Poista
  3. Mulla ois kyllä jäänyt jo mekko kauppaan jos en ois tunnissa selviytynyt kaupasta ulos.. Mutta laitappa sitten kuvaa minkälaisen ostit!:) Pitäis itselläkin ostaa joku uus mekko kavereiden häihin. Ne on kyllä vasta elokuussa että ei kiirettä sen shoppailun suhteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä ei tosiaan ehtinyt kelloa katella, kun myyjä toi mekkoja mekon perään :D.
      Ja oli kyllä paljon potentiaalisia vaihtoehtoja, niin päätös oli vaikea :).
      Siis itsekin yleensä olen sen tyylinen shoppailija vaatteiden kanssa, että nopeasti katsoa valikoima läpi ja jos jotain kivaa löytyy, niin se sovitetaan ja sitten ulos kaupasta :D.
      Mutta tuo oli kyllä suoraan sanottuna ihan kivaa, kun tuollaista palveluakaan ei ole aiemmin saanut :).
      Ja muutenkin kiva oli kokeilla eri tyylisiä ja värisiä juttuja, niin sai vähän kuvaa siitä, mikä sopii itselle ja mikä ei. Joitakin mekkoja en olisi itse todellakaan sovittanut ja ne kuitenkin itselleni sopi sitten hyvin!

      Eli tyytyväinen olen tuosta parin tunnin mekko ruljanssista, oli hyödyllinen todellakin! Ja tuolta varmaan tulen hommaamaan tulevaisuudessa mahdollisia karonkka-tilaisuuksia varten myös iltapuvun itselleni! Voi että, miten kauniita ne pitkätkin puvut olivat <3
      Nyt muhun tarttui jokin mekko-virus :D.

      Poista
    2. Se virus on paha se!
      Vähän te olette amatöörejä ;) Shoppailuhan on sitä, että kulutetaan kaupoissa päiv(i)ä ja parhaassa tapauksessa ei edes osteta mitään! Ostoksilla käynti on sitten sitä kun marssitaan kauppaan, siepataan tuote ja poistutaan ennen kuin ovi ehtii edes kiinni kilahtaa. Tätä harrastetaan yleensä miesten kanssa... Nimimerkillä 10 tuntia yhdessä ostoskeksuksessa aikaa kuluttanut, eikä todellakaan syöden tai istuskellen! ;)
      Itsellähän olisi varmasti mennyt useampi päivä mekkoakin hakiessa, kun olisin halunnut varmuuden vuoksi kiertää kaikki mahdolliset liikkeet ja kokeilla kaikki vaihtoehdot, ja jos kuitenkaan en olisi löytänyt sitä yhtä ja oikeaa minkä välttämättä olisi halunnut, olisin vielä jäänyt odottamaan että ylioppilasjuhlat on ohi ja mekot myydään alessa, ja hakenut sitten sen eniten sopivan. Miten niin vaikeaa.. :D

      Kyllähän siinä aika menee kun vaihtelee vaatetta toisen perään ja peilaa välissä. Talvella siihen ei kyllä huvita alkaa kun on paljon vaatetta päällä, siinä menee järki.

      Tämä mukaan lähtenythän oli itseasiassa ensimmäinen tai ensimmäisiä mitä sovitettiinkaan! Mutta näinhän se monesti menee, onpahan sitten varma että parempaa ei olisi ollut siinä liikkeessä :)

      Mutta mekko oli oikein kaunis ja kantajansa näköinen, ja kuitenkin sopii juhlaan kuin juhlaan! Siis mihin coctailmekko on ylipäätään pukukoodina, sekä myös talvella boleron kanssa. Oikein soppeli ( itse en olisi ikinä kyennyt yhdestä mekosta noin paljon köyhtymään, mutta se nyt ei liity tähän :D) Eikä vaadi kaverikseen edes mitään hillittömiä korkkareita niin kuin jotkut toiset olisi vaatineet.

      - MN

      Poista
    3. Amatöörihän mä olenkin, mitä mekkoihin tulee :D.
      Ja sitä mä tosiaan pohdin, että raaskinko mä ostaa sen nyt vai otanko riskin ja odotan ale-myyntejä, jolloin sitä ei olisi ehkä enää ollutkaan siellä.
      Jä päätin, etten ota sitä riskiä. Tykästyin kyllä siihen mekkoon todella (se vaaleampi sininen olisi ollut vielä kivempi, harmi ettei kokoa sopinut) ja kun muutaman kerran on tullut koettua se, että johonkin olen tykästynyt ja jäänyt kuitenkin odottamaan, niin seuraavalla kerralla sitä ei olekaan ollut enää myynnissä.
      Nyt ei ainakaan tarvinnut jäädä harmittelemaan :).

      Hinta kyllä hirvitti, mutta elämäni ensimmäinen kunnollinen mekko, niin antaa mennä, rahaa se vain on :). Ja sitä voi tosiaan useasti pitää vielä.
      Ja mulla tosiaan oli vakaana suunnitelmana, etten vielä mitään osta, vaan katselen vaihtoehtoja :D. Ja näin hyvin se suunnitelma piti, amatöörimäistä tosiaan ;D.
      Mutta ehkä minäkin vielä opin, ainakin on mulla hyvä ja kokenut opettaja ;).

      Poista
    4. Tarkoitin lähinnä amatöörejä tuon shoppailun suhteen ylipäätään, kuka nyt parissa tunnissa jo luovuttaa kun on koko päivä aikaa! Mistähän johtuu että mies ei enää lähde mun kans shoppaileen... :D

      Mekot on ihania, ne on jotenkin niin helppoja <3

      -MN

      Poista
    5. No joo, kyllä tuossa shoppailussakin aika lapsen kengissä oon :). Tosin nettishoppailun minäkin osaan ;). Se on ehkä vieläkin hauskempaa, ei tarvitse jalkoja rasittaa :D.
      Ja miesten kanssa nyt ei hirveesti viitsikään lähtä shoppailemaan, ellei tosiaan tiedä mitä on lähtenyt hakemaan ja hakee vain sen pois :D.

      Mutta harmi, ettei aikaa jäänyt nuihin muihin kauppoihin, olisi sitä aikaa saanut niihinkin kulumaan, kosmetiikkahyllyt <3
      Ja hitto, mua edelleen harmittaa ne kengät, prkl!!

      Poista

Suositut tekstit