sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Mekko-ongelma

Ensiksi Aurinkoista Äitienpäivää kaikille äideille ! Itse suuntaa piakkoin kyläilemään oman äitini luo, kunhan Mr. Insinööri kotiutuu :).

Mutta tämän päivän postauksen aiheena olisi otsikon mukainen mekko-ongelma. Minun kun pitäisi tosiaan ystäväni häihin löytää heinäkuuhun mennessä mekko ja eilen aikani kuluksi katselin läpi EMP:n mekkotarjonnan ja kyllähän sieltä löytyisi vaikka ja mitä...

Tässä olisi ensin mustia mekkoja. Nämä eivät ehkä ole parhaimpia, jos olettaa, että kesästä tulee normaali ja heinäkuussa on ne pahimmat helteet...
Mutta olisivat niiiiiiin kauniita !!

Sitten vähän mustavalkoisempaa. Näistä olisi suosikkini joko vasemman puolimmainen tai keskimmäinen. Keskimmäisessä olisi ihana tuo nyöritys edessä. Ja muutenkin tuo niskan takaa kiinnittäminen olisi kiva.

Ja lopuksi sitten vähän väriä elämään. Jos EMP:ltä tilaan, niin tilaukseen lähtevät todennäköisesti tuo vasen ja keskellä oleva mekko. Varsinkin tuo punertava kiehtoo todella todella paljon...
Jos ostaisin sen Lumenen Blueberry-luomivärin pinkissä sävyssä, niin sillä ja mustalla voisin tehdä tuohon mekkoon sopivan meikin :).
Tuo keskimmäinenkin kiehtoisi värimaailmallaan, sinistä <3.

Aion käydä toki vielä kauppojakin täällä kiertämässä, varsin monesti olen Uusi Muoti, Party-liikkeen näyteikkunaa kuolannut, kun siellä on ollut niin kauniita mekkoja. Olen ajatellut panostaa nyt pitkästä aikaa uuteen mekkoon, jota voisi käyttää muissakin juhlissa sitten :). Yhtenä vaihtoehtona olen miettinyt myös mekon teettämistä, mutta en tiedä pääsisinkö pääni kanssa yhteisymmärrykseen, liian paljon ideoita :D.

Kertokaa vinkkejä, olenko ihan hakoteillä näiden kanssa?!? En ole vielä kertaakaan päässyt "oikeisiin" häihin vieraaksi (kiitos kaverit, kun salassa naimisiin menevät :D), joten mulla ei oo oikeen käsitystä, minkä väristä sinne kannattaisi laittaa... Ja kun pitäisi ottaa huomioon, että se on tod.näk. helteisimpään aikaan. Ja myös se ottaa huomioon, etten pahemmin tykkää mekoissa hillua, varsinkaan lyhyemmissä sellaisissa.
Tosin Nelly.comistakin löytyisi tosi paljon kauniita mekkoja, mutta sieltä en ole koskaan tilannut ja toisaalta jotkut niistä ovat mun kropalle ihan liian lyhyitä :p. Ja myös koot mietityttää... Ja myös se, kuinka nopeasti tuotteet tulee.
Sitten myös Halensiltakin löytyisi kivoja mekkoja, mutta siinä on ongelmana se, milloin tilaus tulee, monesti kun saattanut monta viikkoakin mennä :/.
Eli mielipiteitä ja vinkkejä saa kertoa!
Mutta nyt suuntaan sinne äitini luo!
Miumoi <3

10 kommenttia:

  1. Mekon värillä ei sinällään väliä,ehken kokovalkonen vähän tympeä.
    Itse olen juhlinut häät (omanikin) aina mustissa.

    Osta kolttu jolle käyttöä myöhemminkin.
    Varaudu viileyteen kivalla hartiahuivilla,niitä löytyy tosi kivoja eri väreissä ja ovat käyttökelpoisia myöhemminkin.

    Kesällähän kuosit miellyttävät,yksivärinen on ehken tulevaisuutta ajatellen monikäyttöisempi.Koruilla ja asusteillahan saa yksiväriseen säpinää ja se antaa enemmän varaa brassailla vaikkapa rouheilla kengillä =)

    Lyhythihainen/hihaton ilman muuta kun kesähäät.Talvikäytössä ottaa vaikka boleron kaveriksi.

    Itsellä ei kutsuja kesähäihin ole tullut,harmi.Tykkään hääjuhlista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kokovalkoista ei todellakaan, siitä oon kuullut sen, ettei vierailla saisi häissä olla kokovalkoista asua :).
      Ja todellakin itsellä on aina vaatteita ostaessa tarkoitus, että ne olisivat monikäyttöisiä ja saisi pitää monessa jutussa.
      En henkilökohtaisesti tajua sellaista, että täytyy joka hemmetin kissanristiäisiin ostaa uusi mekko...

      Tuo musta olisi itsellenikin ehkä se luonnollisin vaihtoehto, mutta pelottaa, että heinäkuussa se on liian tukala ja kuuma. Ja toisaalta nyt kun näin nuo kaksi kukkakuosista mekkoa, niin alkoi väritkin kiehtomaan :). Eikä sellaisesta kuosista niin helposti ehkä nuo vatsamakkaratkaan näkyisi ;D.

      Mulla itsellä vaatehuoneesta löytyykin 3 eri "huivia"; punainen, musta ja violetti. Täytyy sitten katsoa, kun löydän sen täydellisen mekon, että passaako mikään niistä yhteen. Tosin punaista en halua laittaa lähelle kasvoja, tekee minut värittömäksi ja kalpeaksi.

      Kengätkin sitten tulevat olemaan toinen ongelma, kun korkeakorkoisia en osaa enkä pysty vammani takia käyttämään :/. Täytyy olla joko matalat tai ainakin kannan täytyy olla tarpeeksi paksu, ettei tarvitse päkiöiden varassa seistä. Yhdet mustat kengät mulla on, joissa kanta on 2-3cm leveä ja ehkä 3-4cm korkea ja niissäkin kun yhden baari-illan tanssii ja kävelee, niin jalat aivan rikki...
      Eli meikki, laukku ja muut asusteet ovat ne joilla mun täytyy sitten särmää luoda luukkiin :).

      Mutta eiköhän tämäkin ongelma vielä voiteta!
      Ja toivotaan, että sinäkin vielä saisit kutsuja joihinkin pippaloihin täksi kesäksi ^_^.

      Poista
    2. Tuolla EMP:llä on kyllä hyviä releitä.
      Tykkään niin vaatteista kuin koruistakin.

      Onneksi hauskoja ja särmiä kenkiä löytyy matalakantaisinakin,ei tarvitse nilkkojaan taittaa koroissa jos ei halua/osaa/kykene.

      Sitäpaitsi ei kunnon rokki suju korkeilla koroilla...)

      Poista
    3. Mun vaatteet onkin 98% joko EMP:ltä tai Halensilta, niistä löydän eniten itseni näköisiä vaatteita :).

      Musta taas tuntuu, etten itselleni meinaa kenkiä löytää sellaisia kuin haluaisin. Yleensä kaikki omaan silmään kivat on korkeakorkoisia :/.
      Sen takia aina ahdistaakin mennä kenkäostoksille. Pitäisi kesäksi sandaalitkin löytää, juhlakenkien lisäksi...
      Onneksi ei vielä ole kuitenkaan sukkasillaan/avojaloin tarvinnut tuolla kävellä :).

      Poista
    4. Osta laadukkaat puukengät.
      Kyllä juu..ne hollannikkaat juuri.
      Ne "nukkekengät" mokomat muinaisjäänteet.

      Laadukkaina versioina antavat hyvän tuen jalalle,pysyvät jalassa (vaikka kaikki luulee että lentävät jalasta) ja ovat yllättävän kivan näköiset kaikenmittaisten lahkeiden kanssa ja menevät joidenkin mekkojenkin kanssa ihan sujuvasti.

      Eivät toki juhlakengät ole,mutta peruskengiksi kesäksi ihan kivat.

      Poista
    5. Jaa-a, mua kyllä oikeasti epäilyttää, että mun jalassa pysyisi ne... Kun mulla ei pysy tuossa mun oikeassa jalassa mikään kenkä, jossa ei oo remmejä ympärillä :(. Se kun on liian heikkovoimainen, että jaksaisi kannattaa kenkää ilman remmejä.
      Ensimmäiset, jotka ovat pysyneet, on mun vasta ostamani Crocsit jotka tuli työkengiksi :).
      Mulla loksahtikin suu auki, kun kokeilin kerran feikkejä ja ne pysyi jalassa edes ilman sitä kantapään "remmiä"! Yhtä hyvin pysyy myös nämä aidot.

      Poista
  2. Halosella on myös ollut kivoja mekkoja ja sieltä ostin itselleni juhlakengät joilla olen pärjännyt viimeiset nelisen vuotta kaikki perhejuhlat+omat hääni.eikä siellä mun mielestä hinnatkaan ole pahimmasta päästä.voin lähteä makutuomariksi jos haluat.:)-R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kenkiä siellä on ainakin ihan kivoja, juhlavaate-puolta en ole kunnolla katsonut, tosin nyt siellä on varmasti valikoimat parhaimmillaan :).
      Voidaan kyllä käydä kiertelemässä yhdessä kaupungilla, kun seuraavan kerran sellainen sopiva tapaaminen sovitaan :).

      Lauantaina olisi ehkä tarkoitus MN:n kanssa suunnata katsomaan kaupunnille, mitä tällä hetkellä löytyy ja etsimään vinkkejä, mitä mä haluaisin :). Vielä en toki osta mitään, täytyy katsoa maltanko ale-myynteihin asti odottaa ostamista :D.

      Poista
  3. ehdottelepa vaan sopivaa päivää,mulla on nyt loputkin työvuorot tiedossa ennen lomaa.itelle pitäis jotain mukavia kesävaatteita saada..-R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun työvuorojen mukaan se kannattaa varmaankin mennä :D. Mutta viikonloput ois toki kaikista paras, töiden jälkeen kun meinaa olla melko väsynyt niin keskittymistä ei enää samalla tavalla :).
      Laitan FB:hen tarkempia ehdotuksia ja pistä omat työvuorosi myös sinne ja vapaat niin katsotaan :).

      Poista

Suositut tekstit