tiistai 8. toukokuuta 2012

Pikaisia kuulumisia

Taas meni myöhään päivittely.
Oon ollu pyörällä liikkeellä, enkä ehtinyt töistä tullessa kuin pikaisesti syödä itse ja ruokkia katit, kun piti samoin tein lähtä Satsille Spinning75-tunnille.
Ja voin sanoa, että tällä hetkellä jalat on "pikkasen" kipeät, vasen reisi edelleen tulessa sunnuntaisen pumpin jäljiltä... Oli sitten pakko ottaa hieman iisimmin tuolla spinningissä, että pääsen vielä kotiinkin :D. Tuli sitten yli 20km tälle päivää pyöräiltyä, onneksi huomenna on rennompi päivä :).
Mutta jotain kivaa tapahtui tänään:

Saatiin nimittäin meijän parvekkeelle lasitukset !!! Ehdittiinhän tuota miettiä (tai siis Mr. Insinööri) pari vuotta :D. En kyllä malta odottaa, että kunnon kesäkelit tulee! Saa pitää ovea auki mielin määrin ja katit pääsevät kulkemaan sisään ja ulos miten haluavat, eikä tarvitse itse olla vahtimassa etteivät tipu alas. Seuraavaksi mun pitää hommata tuonne jokin korkeampi raapimispuu, jossa saavat pällistellä paremmin. Ennen tuossa kaiteessa oli raot, vaan nyt ne on peitossa, niin eihän ne mitään näe katsoa.
Oijoi :). Oon niin innoissani!!

Vaan odotan innolla myös huomista, kun silloinkin tapahtuu toivottavasti jotain kivaa :). Kerron sitten huomenna, jos se toteutuu, vielä ei ole varmuutta asiasta :).
Mutta yksi asia ketuttaa: eilen kuultiin seuraavan Radio Rock Risteily8:n kattaus ja olisin niin halunnut sinne. Noh, aattelin, että tänään sitten kyttään aamulla sivuilla lippuja, kun loput liput tulee myyntiin... Arvatkaapa, kuka sen unohti... Jep... Ja nyt kun katsoin, niin loppuunmyytyhän se jo oli... Se siitä sitten.
Mutta nyt syömään ja jälkkäriksi aattelin mussuttaa tällaista:

Uutta Fazerin suklaata <3. Eilen Mr.Insinööri kävi Lidlissä, niin pyysin tuomaan, että saa maistaa. Ja hyväähän tuo oli, vaikkei ylläkään muutaman muun levyn kanssa samalle tasolle :p. Ja aatelkaa, tuosta on VASTA 2 riviä syöty !!! Nooh, tän illan jälkeen voi olla vähän enempi :)...
Mutta palatan asiaan huomenna!
Miumoi <3

12 kommenttia:

  1. Minä kans ostin tuota suklaata vähän aikaa sitten. Olihan se ihan hyvää mutta on niitä vieläkin parempia olemassa =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marianne, Lontoonrae ja Omar sekä Fazerin Punainen <3.
      Mun lempparit :D.

      Poista
  2. Hei määkin ostin just tänään tota suklaata! =D En tosin maista siinä lainkaan tuota vaniljaa, liekö mulla sitten huono makuaisti.. :D Samaa mieltä oon, että ihan hyvää, mutta oon mä parempaankin syönyt.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mäkään erota ollenkaan tuota vaniljaa! Saisivat melkein tehdä pelkän vanilja-suklaan :D.

      Poista
  3. Kaikki muut on ostanu jo tuota suklaata ja minä vasta suunnittelen :D Nyt olisi kyllä hyvä syy ostaa kun meni ens talven suunnitelmat ihan uusiksi. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän tuota vielä ehdi hyvin ostaa :).
      Ja suklaa auttaa aina kaikkeen, joten hophop ostoksille!

      Poista
  4. onnea uusista partsilaseista!! pitää tulla katsastamaan ne tässä lähiaikoina..:) saakohan tuota suklaata pienempänä patukkana?? -R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja tulehan ehdottomasti kylään katsastamaan nuo :).
      En usko, että saa ainakaan vielä patukkana. Jotenkin tuntuu, etteivät varmaan tästä teekään patukkaa... Vaikka mun mielestä olisi kyllä parempi jos tulisi näitä uusia makuja patukoina, helpompi maistaa :).
      Tosin vastaavasti haluaisin isompina levyinä Suomi-suklaan, sitruunajugurtin ja vadelmajugurtin :D. Mutta toisaalta ehkä parempi, ettei niitä saa :D...

      Poista
    2. Joo, sitruunajogurtti suklaa pitäs saada ehdottomasti suurena levynä =D

      Poista
    3. Adressi pystyyn isompien levyjen puolesta \o/ :D

      Poista
  5. Pitäisikin maistaa tuota.. :) Kiva että saitte lasit paikalleen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tuo ihan maistamisen arvoinen oli, mutta lemppariksi ei päässyt :).
      Joo, nyt tosiaan saa alkaa kunnolla suunnittelemaan mitä tuonne parvekkeelle mahtuisi :D. Ja ihanan lämminkin se jo on!

      Poista

Suositut tekstit