keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Holy Grail-tuotteet osa 3.

En sitten jaksanutkaan enää illalla kirjoittaa ja venähti tämäkin päivä pitkälle :).
Meinaa vaan olla kroppa täysin jumissa tällä hetkellä ja mikään ei edelleenkään auta :/. Olkavarret kummastakin kädestä, selkä ja hartiat ovat ihan järkyttävän kipeitä :(. Tuossa kohta puoliin soitan hierontaan aikaa ja toivon että olisi jo perjantaille mahdollista se saada... En kestä enää tätä oloa, varsinkin kun kaikki lihaskuntojumpat (Piloxing ja salitreeni tänään ja Pumppi huomiselta) pitää perua, kun en pysty käsillä mitään tekemään :(.

Mutta niin, syy miksi aloin tätä kirjoittaa on se, että muutama tuote taitaa jälleen siirtyä Holy Grail-listalleni :). Unohtuivat vaan viimeksi kuvata ja laittaa.

Aloitetaan vaikka tästä Lushin monikäyttöisestä Vanilla Puff Powder vartalopuuterista.
Tämän ostin syyskuussa 2010, kun pääsin ensimmäistä kertaa käymään Lushin City-käytävän liikkeessä. Tämä on siis ihanasti vaniljalle tuoksuva vartalopuuteri, josta löytyy tuo vaniljatankokin :). Tätä voi siis laittaa kropan rasvauksen jälkeen, jos ei halua rasvan imeytymistä odottaa. Tuoksu on huumaavan ihana ja jättää ihon silkkisen sileäksi ja pehmeäksi <3.
Itse olen käyttänyt koko kropalle tätä vain kerran, sillä olen käyttänyt tätä kuivashampoona hiuksille ja irtopuuterina kasvoille ja toimii näissäkin tehtävissä loistavasti <3. Sen takia nostankin tämän Holy Grail-listalleni, kun on niin monikäyttöinen :). Rakastan <3.

Ja sitten tämä monien hehkuttama Klippoteketin kuivashampoo nousee samaiselle listalle myös!
Ensimmäisellä kerralla kun käytin tätä, en oikein vakuuttunut, mutta syykin selvisi; tämä pitää ravistaa kunnolla ennen käyttöä. Ensimmäisellä kerralla se ei ilmeisesti ollut tarpeeksi hyvin sekaisin, niin tavaraa ei kunnolla tullut :).
Tämä riittäisi hyvin yksinkin, mutta käytän tuota Vanilla Puffia lisäksi tuomaan tuoksua (toki tässäkään ei ole paha tuoksu!). Tämä siis saa hiuksen puhtaannäköisiksi ja myös tuuheutta tuntuu hieman tuovan, mikä on mulle aina plussaa :). Rakastan <3.

Ja viimeisenä tällä erää Holy Grail-listalle pääsee myös tämä Avonin Advanced Techniques-sarjan Volume Root-Boosting Tonic hiussuihke. Toissapäivänä tulikin muutama tuote lytättyä ihan kunnolla, mutta niin kuin sanoin, huteja tulee välillä mutta myös niitä arvokkaita aarteitakin löytyy ja tämä on yksi niistä :).
Suihkin tätä siis melko reilulla kädellä (10-20 suihkausta :p) pyyhekuivien hiusten tyveen ja vähän myös latvoihin ennen jätettävän hoitoaineen laittoa ja todellakin, seuraavana aamuna peilissä näkyy huomattavasti tuuheamman näköiset ja tuntoiset hiukset!! Ei tämäkään mitään mega-volyymia anna, mutta mielenkiinnolla haluaisin kokeilla tätä tuuheuttavan shampoon ja hoitoaineen kanssa, jos tulisikin ihan kunnon volyymiä :). Haaveena olisikin ostaa jossain vaiheessa Lushin Big-shampoo, näytteenä kun oli ainakin hyvä :). Mutta selkeästi tämä nostaa omat lättänät ja ohuet hiukseni päänahasta! Rakastan tätäkin siis <3.

Mielenkiinnosta haluaisinkin ehkä kokeilla myös muiden firmojen vastaavia tuotteita ja L'orealilta olen yhtä pulloa katsellutkin, onko kellään kokemusta siitä?!?
Laitan kuitenkin seuraavassa Avonin tilauksessa tämän tulemaan, loppumassa kun on. Hintaa tällä on siis normaalisti 5,50e, mutta nyt on tarjouksessa ainakin parissa jaksossa 4,90e.

Mutta tänään en taida enempiä kirjoitella, katsotaan keksinkö huomenna jotain järkevää kirjoitettavaa :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit