tiistai 22. toukokuuta 2012

Täyttösaippuaa loppunut

Tulipas taas tylsä otsikko, pahoittelut aivojen jumituksesta :). Ei oikein pyöräilyn ja tappo-75-spinningin jälkeen pää pahemmin pelaa :D.

Elikkäs, mulla loppui tuosta täyttöpumppupullosta saippua ja täytin sen sitten tuossa kuvassa näkyvällä Avonin Skin So Soft Mineral Gems Diamond Blush Body Wash suihkugeelillä.
Tämä oli tuollaista vaaleanpunertavaa geeliä, jossa hieman pieniä "helmiäis/glitter/mitälieneekään" hippuja. Eivät jääneet kroppaan kiinni pestessä. Tuoksua en kyllä osaa kuvailla, ehkä vähän jotain kukkaista?! Mutta tosiaan, päätin käyttää tämän käsisaippuana, kun ei tämä suihkugeelinä säväyttänyt niin paljoa. Ihan jees ja ok, tulipahan testattua. Ei tätä myynnissäkään enää ole Avonilla, joten eipä tästä enää sen enempää :).

Käyttöön lähti sitten tämä Dermosilin Designs Ice Blue Hand Soap, joka oli 2011 joulun aikaan pakkauksessa myynnissä ja jonka ostin ale-myynnistä. Tällä hetkellä tuota on käytetty jo lähes puolet eli ensi kuussa tulee juttua, kun loppuu :).
Niin ja Neffihän siellä taustalla oli taas, kun kuvailin, yllättäen :p.

Tulipa tästä väsynyttä tekstiä, mutta täytyy myöntää, että väsyttää kyllä melkoisesti! Ei ole oikein hyvä yhdistelmä tuo lähemmäs 20km pyöräily ja vielä spinning siihen päälle :p. Mutta tulipahan käytyä töiden jälkeen ystäväni luona pitkästä aikaa ja katsomassa hänen 2kk ikäistä poikaansa. Potra ja pyöreä poskinen poikahan se oli, muuta en osaa sanoa, kun en lapsista oikein mitään ymmärrä :D.
Mutta nyt lähden katsomaan loppupätkän tuosta NCIS:stä ja valmistautumaan suihkuun!
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Mä en ole oikein ymmärtänyt tota kimalteiden yms lisäilyä pesuaineisiin..vaikka aikamoinen HarakkaMuija olenkin =)

    Voi,2 kk ikäinen nuppu,Mahtoi olla ihana =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, en mäkään oikein tajua, kun ne eivät edes iholle jää... Mutta tuleehan siitä ihan kivannäköistä eli esteettisesti ihan kaunista :).

      Kyllähän se oli sellanen nappisilmä, mitä ehti nähdä :). Meinasi olla vähän uninen, kun herätettiin syömään kesken kaiken :).

      Poista
  2. No sulla tuli kyllä pyöräiltyä! :D Pitää taas ensi viikolla mennä spinnaamaan yhdessä :) Ja nähdä enempi ajan kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä tuli! Mun jalat on nyt ihan järkkykipeät, hyvä että töihin ja takas jaksaa polkea :D.
      Peruin sen tämän iltaisen Sh'Bamin, kun Mr. Insinööri ei pääse mua käyttämään autolla ja mä en vaan kykene pyöräilemään sinnekin :D. Jospa perjantaina jaksan Combatiin :).

      Ja mennään vaan spinnaamaan joku päivä! Keskiviikkona on hieronta ja torstaille suunnittelin Sh'Bam/Combatia, mutta muuten ei ole mitään lukkoon lyötyjä suunnitelmia. Pe ja La en ota mitään, kun mennään varmaan maalla käymään kattien kanssa, sunnuntai-illaksi oon Pumpin varannu sitten :).
      Ja yritetään, josko vko23 ois sopivaa päivää, niin tulisin käymään ajan kanssa :).

      Poista

Suositut tekstit