keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Kaupunnilla

Tänään oli yhtä kökkö päivä töissä kuin eilenkin, mutta onneksi tämän päivän pelasti tapaaminen rakkaan R:n kanssa kaupunnilla ^_^.
R tuli työpaikalle odottamaan ja pyöräiltiin sitten yhtämatkaa keskustaan. Siellä käveltiin ensimmäiseksi hakemaan tämä:

Eli tässä on se ostamani mekko sinne ystäväni häihin :). Katson jos huomenna pistän tuon päälle ja Mr. Insinööri kuvaa sen, nyt en viitsinyt hikiselle iholle tuota pistää. Kuitenkin pientä esimakua tuosta :). Tuo oli polvien alapuolelle ulottuva, joka on tosi hyvä juttu, sillä polvissani on ihan jäätävät mustelmat, jotka tuskin ehtivät parantua 3 viikossa...
Miltäs näyttää teidän silmiinne tämä?
Itse olen kyllä ihastunut tuohon :).

Sitten suunnattiin Peijingiin syömään ja otin tällä kertaa ruuaksi vaikean valinnan jälkeen Friteerattuja jättikatkarapuja hapanimeläkastikkeen kera (riisiä oli sitten toki lisänä).

Hieman nälkä jäi, joten jälkiruualle jäi hyvin tilaa. Tässä jäätelöä suklaakastikkeen ja kermavaahdon kera. Oli herkkua !!
Ihmettelin, ettei tullut nuista edes ähkyä, liekö mun vatsa kasvanut :o !!

Sitten suunniteltiin, että käydään The Body Shopissa "tuoksuttelemassa" uusia vartalosuihkeita, joita aloin himoitsemaan tämän Novan postauksen seurauksena... Onni kukkarolleni ja varastoilleni, ovessa oli lappu liikkeen olevan remontissa 3 viikkoa 11.6. alkaen ja Zeppeliinin liike palvelee normaalisti :D.
En ois halunnutkaan... Noh, suunnattiin sitten Suomalaiseen kirjakauppaan ja sieltähän löytyi sitten senkin edestä ostettavaa, kun erä pokkareita oli tarjouksessa 3kpl/12e...

Mukaan lähti Dan Brownin Kadonnut Symboli (Da Vinci Koodi ja Enkeli & Demonit olivat hyviä) ja R:n suosittelema, itselleni outo Tess Gerritsenin Jääkylmä.

Tätä P.C. Castin & Kristin Castin kirjoittamaa Yön Talo-sarjaa (Vampyyreja, jeee!) olen monet kerrat katsonut tuolla, mutta jäänyt ostamatta. Nyt en voinut jättää näitä hyllyyn :).

Luettuani takakannet näistä Cassandra Claren kirjoittamista Varjojen Kaupungit-sarjasta, en näitäkään voinut jättää hyllyyn, kun halvalla sai. kolmas kirja Lasikaupunki olisi ollut kovakantisena myynnissä, mutta odotan lokakuulle pokkaria ja ostan sen sitten :).
Tuskin näitäkään ihan heti ehdin lukea :D.

Tällaisia ostoksia tällä kertaa, eikä yhtään kosmetiikkaa \o/. Meinasin kyllä Anttilasta käydä ostamassa sen Lumenen Blueberry Crystal-pinkin luomivärin, mutta siinä maltoin mieleni ja odotan, josko tarjoukseen tulisi :).
Onko joku kirja noista tuttu? Oletteko tykänneet?
Eipä tänne tämän kummempaa, huomenna vielä yritän hommia saaha onnistumaan, mutta tämän päivän epäonnistumisen takia mun ei tarvikaan mennä perjantaina töihin! Jess, saan nukkua !!
Mutta palataanpas huomenna illalla asiaan tuon mekon kanssa!
Miumoi <3

10 kommenttia:

  1. Mekko näyttää todella kauniilta,tyylikäs valinta.Väri hyvä,käy monenlaisiin kekkereihin.

    Olisinpa itse sen mallinen että voisin jonkinlaisia mekkoja/hameita käyttää.

    Tess Gerritsen tuttu,mulla on kaikki sen kirjat =)
    Tykkään kovasti,vaikkakin pari viimeisintä ehkä kärsinyt pientä "toistavuusongelmaa"..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :).
      Tuo väri on hieman erilainen eri valossa, tuollainen metallinhohtoinen kun on.
      Ja mä uskon, että sullekin varmasti löytyy sopiva mekko, jos maltat lähteä sovittelemaan :). Itsekin sovitin tosiaan toista kymmentä mekkoa ja osa sopi tosi hyvin kropalle, osa taas ei ollenkaan. Sitten kun sen sopivan mallin löytää, niin on helpompi ostaa niitäkin :).

      Muistatko, onko tuo Gerritsenin kirja, jonka ostin, kuinka uusi/vanha?? Onko tuon kirjat aina yksittäisiä tarinoita, vai kannattaisiko lukea esim. järjestyksessä, niin pääsee kärryille, jos samat henkilöt kirjoissa seikkailee??

      Poista
    2. Gerritseniltä tainnut suomennettuna ilmestyä 14 kirjaa,kyseinen teos järjestyksessä 13.Olisko vuodelta 2010..
      Kirjat yksittäisiä tarinoita,menevät ihan hyvin niinkin.Tiettyjä päähenkilöihin liittyviä jatkumojahan tietenkin kirjoissa on,joihin pääsee paremmin sisään lukemalla kronologisessa järjestyksessä.Niinkuin aina kun sama/samat henkilöt esiintyvät useammassa teoksessa.

      Poista
    3. Kiitos, hyvä tietää että pystyy lukemaan, vaikkei aiemmin olisi muita kirjoja lukenutkaan :).

      Poista
  2. Tosi kiva toi mekko! :) näyttää varmasti vielä paremmalta päälläsi :)


    t. maiju

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, varmasti päällä näyttää paremmalta :).

      Poista
  3. Kaunis mekko! Mulla on tuo Kadonnut symboli (samoin kuin Enkelit & Demonit ja Da Vinci Koodi..). Sain sen joululahjaksi toissajouluna ja taisin lukea läpi parissa päivässä:) Eli mielestäni hyvä kirja!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Joo, samaa oon aatellu, että varmaan myös tuo Kadonnut symboli on hyvä, kun olen tykännyt nuista muistakin :).

      Poista

Suositut tekstit