keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Lisää jugurttia naamaan

Heipsanssaa!
Tästä tuleekin tällainen lyhkäisempi postaus, sillä vuoden ensimmäinen loppunut on sellainen, jota olen jo aiemmin käyttänyt yhden tuubin :).

Kyseessä on siis tämä jo myynnistä poistunut Avonin Naturals-sarjan Moisturising Strawberry Yogurt Facial Mask kasvonaamio.
Mulla ei ole juuri lisättävää tähän tuon ensimmäisen tekstin lisäksi. Tuoksu oli syötävän ihana ja teki ihon lähes narskuvaksi, en vain muistanut täysin kuivalle iholle kokeilla, että olisiko imeytynyt täysin ihoon. Koostumus oli harmillisen lirumainen, mutta jos tätä olisi myytäisiin vielä, niin voisin kyllä ilomielin ostaa ihan tuoksun takia lisää.
Täytyy toivoa, että joskus tulisi tämän tuoksuisia mansikka-tuotteita lisää Avonille!!

Mutta nyt alan tehdä muita juttuja, joita oon vaan siirtänyt, ennen kuin nukkumaanmenoaika tulee :). Arki siis jälleen alkanut ja mulla odottaa 2 tuotetta lisää tuossa kuvaamistaan ja esittelyä :D.
Saapa nähdä, jääkö mulla mitään tuotteita ennustus-postausta varten ;).
Miumoi <3

8 kommenttia:

  1. Moi! Ootkos kokeillu tätä Herbinan MarjaSpa kosteuttavaa kasvonaamiota?
    http://www.herbina.fi/herbina/sivu-MarjaSpa-kasvonaamio

    Edullinen, oikeasti hyvälaatuinen ja kosteuttava, koostumus sopivan jämäkkä (ei liian lirumainen), ja se tuoksu.... Voi lääh miten ihana täyteläisen mansikkajogurtin tuoksu!! <3 :) Tuota suosittelen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai hitsi, mä oon täysin unohtanut tuon Herbinan sarjan!!
      Mulla on tuosta ollut joskus vuosia sitten päivävoide ja muistaakseni pidin siitä ja aattelin, että pitäisi muutkin sarjan tuotteet kokeilla!
      Täytyypä yrittää nyt muistaa katsoa, kun seuraavan kerran kaupassa kosmetiikkahyllyille eksyn josko kokeilisin MarjaSpa:ta tuon Avonin korvaajana :).
      Kiitokset muistutuksesta !!!

      Poista
  2. Toivottavasti ois vähintään yhtä hyvä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt mulla tuli pakkomielle, mä haluisin heti hommata sen :D.
      Täytyy toivoa, että olisi yhtä hyvä, kun saan sen joskus käsiini :).

      Poista
  3. Herbinan MarjaSpa-naamio on ihanainen mansikkatuoksuinen, mutta mansikanhimossa ei kannata hamstrata koko sarjaa... Muut tuotteet tuoksuu vain "yleisen marjaiselle" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ok, hyvä tietää, niin ei mene ihan överiksi sitten hamstraus ;D.

      Poista
  4. Mulla on Herbinan MarjaSpan kuorinta,aluksi tykkäsin mutta sitten iski jokin "tuoksuinho".Aika äitelä tuoksu.Jopa siis minulle joka tykkään makeasta tuoksusta noin yleensä.Edullinen sarjahan se toki on kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ookrait, hyvä tietää tuokin niin voi varautua, jos satun senkin ostamaan kokeiluun joskus :).

      Poista

Suositut tekstit