maanantai 29. huhtikuuta 2013

Banaani-kaurapuuroa naamalle ja Sitruunaa hiuksille

Nyt olisi jälleen kaksin kappalein loppunut tuotteita, vaihteeksi Lushilta!

Ensiksi esittelyyn pääsee Retro Antiphilitron A Fresh Lemon Shampoo, jonka ostin 2011 vuoden lopulla yhdessä Ibiza Party Shampoon kanssa.
Mielestäni tämä oli aika paljonkin saman tyyppinen tuon Ibiza Partyn kanssa, tämä oli vaan selkeämmin sitruksen ja sitruunan tuoksuinen :).
Pidin tästäkin paljon, vaikkakin tämän hetkisille, tummemmille hiuksilleni tämän purkin loppu ei ollut ihan optimaalisin :p. Sävy haalistui melko nopeasti :D.
Mutta aiemmin vaaleille hiuksilleni sopi hyvin ja tämäkin oli mulla monesti käytössä syväpuhdistavan shampoon asemasta, sen verran myös takutti hiuksia.

Tässä on vielä sisällysluetteloa, jonka aikanaan nappasin Britti-Lushin sivuilta.
Tätähän ei ole ollut enää myynnissä, saa nähdä tuleeko sitten jossain vaiheessa taas Retrona takaisin myyntiin :).

Toinen loppunut tuote Lushilta oli sitten "kaurapuuro"-naamio Oatifix Fresh Face Mask. Tästä mulla olisi toki ollut tyhjä purkki jäljellä, kun olen sen muuhun käyttöön säästänyt, mutta en nyt jaksanut sitä kuvata :).
Tässä siis suoraan vain sisällysluettelo tuotteesta.
Mutta olihan tämä kyllä itselleni yksi parhaista Lushin naamioista. Kosteutti ja teki ihoni pehmeäksi, varsinkin jos maltoin hieman pidempään hauduttaa naamalla.
Tuoksu oli aivan liian herkullinen, banaani-keksitaikina ja olomuodoltaan näytti kellertävältä kaurapuurolta :D. Mä kyllä niin tykkäsin tästä ja aion varmasti jossain vaiheessa ostaa lisää tätä!!
Nyt mulla ei olekaan enää kuin yksi tuorekasvonaamio ja yksi kuoriva kasvonaamio käytettävänä pakkasessa, minigrip-pusseja ei ollut niistä kuin max 6 pussia jäljellä... Mä saisin oikeasti alkaa niitä naamioita jo katselemaan :D.

Tässä oli tämän päivän loppuneet.
Ja jälleen uusi viikko alkanut, tosin aamulla bussissa istuessani yhtäkkiä kurkku kipeytyi ja nenä alkoi vuotaa... Tämän siitä saa, kun hitusen työstressi pääsi helpottamaan... Flunssaa siis yrittää puskea päälle :(.
Jouduin sitten tämän illan Combatinkin perumaan, kun en ihan jäätävää tautia vielä kuitenkaan haluaisi saada, kun pitäisi seminaari tehdä ja esittää kunnialla ensi tiistaina... Plaah...
Noh, eipähän tarvitse nyt liikoja miettiä vappu-ohjelmaakaan, kun luvannut tänne sadekuuroja ja max +5C lämmintä... Tässä kunnossa turha kuvitella ulkona hilluvani tuollaisessa kelissä :p.
Mutta mä taidan lähtä sohvalle rentoutumaan, kun on tosiaan vähän tympeä olo... Pakko se on töihin kuitenkin päästä vielä nämä muut päivät :/.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit