tiistai 9. huhtikuuta 2013

Ei nyt ihan niin katastrofi ollut...

Hellou!
Jaksoin kuin jaksoinkin (ja töistä pääsin ajoissa) eilen jumppa-maratonin, tosin nyt alkaa olo olla hieman tukkoinen kropassa :p. Kävin tosiaan Pilates-Core30-Sh'Bam-Combat-rupeaman ja tykkäsin ihan mielettömästi tuosta!! Oikein hyvä combo tuo oli mielestäni, kun alkoi ensin rauhallisesti Pilateksella, sitten hieman aktiivisempaa keskikroppa-reeniä ja Sh'Bamissa pääsi lämmittämään kunnolla kropan Combat-rutistusta varten :). Ruisleipä oli mukana, josta sitten natustin jumppien välissä palasia ja kunnolla ehdin syödä ennen Combatia. Sen takia varmaan sain sykkeet hyvin Combatissa ylös :).
Voisin tehdä uudelleenkin tuon "maratonin" ;).

Mutta purkkeja on tosiaan loppunut jälleen ja olisi nyt seuraavan tuotteen esittelyn vuoro.
Sain siis käytettyä pakkasessa säilyttämäni Lushin Catastrophe Cosmetic Fresh Face Mask tuorekasvonaamion.
Näissä ei ole juuri yhtään säilöntäaineita, joten näissä on aika tiukka 3 viikon _jääkaappi_säilytysaika, jona aikana nämä tuorekasvonaamiot pitäisi saada käytettyä. Tuon takia olenkin käsittänyt, että näitä käytettäisiin kuuri-luontoisesti useamman kerran viikossa.
Itse en ole raaskinut käyttää niin tiheästi, niin olen sitten töhnän aina jakanut minigrip-pusseihin pakkaseen ja pakkasessa nämä on mulla säilyneet ihan täydellisen hyvinä. Vanhinta Cupcake-naamiota mulla on on vielä 4 pussia pakkasessa ja ostin sen ensimmäisellä Helsingin Lushin vierailulla syyskuussa 2009 :D. Toimii edelleen hyvin! Nuo 75g purkit on riittänyt minulla 12-13 erään eli jos kuurina käyttää, niin 4x/vko tahdilla saa 3 viikossa tuon käytettyä hyvin.

Mutta tuon kuvan otin Britti-Lushin sivuilta ja siinä näkyykin inciä, mitä kyseinen tökötti sisältää.
Tässä erässä en itse ainakaan tuoksussa erottanut juurikaan mustikoita, aika savimainen tuoksu mielestäni. Sävyltään tökötti oli tuollaista siniviolettiharmaata. Iholle tämä jätti sellaisen "narskuvan" pehmeän kalvon, mutta se ei liiaksi kuitenkaan itseäni häirinnyt. Ei myöskään tehnyt liian kuivaksi ihoa eli ei tullut kiirettä laittaa rasvaa naamaan. Sopii mielestäni epäpuhtauksille taipuvaiselle, rasvoittuvalle/sekaiholle.
En tiedä ostaisinko tätä versiota itselleni enää uudelleen, tuo tuoksu oli sen verran pettymys ja löytyy kuitenkin muita naamioita, jotka on tuoksuina enempi omaan mieleen. Kiva oli kokeilla kuitenkin :).

Nyt kun ei sunnuntaina ja eilen ehditty yhteistä aikaa sanottavasti viettää Mr.Insinöörin kanssa, niin päätin, että mennään nyt illalla katsomaan elokuviin Warm Bodies, käydään ensin "romanttisesti" Subissa syömässä :D.
Eli palaillaan taas huomenissa, saa nähdä tarttuuko Hullareilta enää iltapäivästä mitään mukaan :p.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit