sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Kuun ensimmäiset pikkiriikkiset plussat...

Niinpä se kohta taas tämäkin viikonloppu on pulkassa ja huomenna uusi viikko alkaa...
Mutta kun näin nopeasti nämä päivät vierii, niin juuri tuossa laskin, että lomalle lähtöön olisi enää 68 päivää \o/ !!! Jaksaa jaksaa :D.
Tuossa pari tuntia sitten kävin pikavisiitillä MN:n luona, kun hain sieltä parit näytteet...

...muutamasta BB- ja CC-voiteesta! MN:llä oli purkit Garnierin, L'orealin ja Lumenen BB-voiteista sekä Lumenen CC-voiteesta, niin sain niistä näytteet kokeiltavaksi :). Lumenen BB:stä en ottanut näytettä, se oli aivan liian tumma minulle, mutta nuo muut tuntui sopivan paremmin. Noista jokaisesta riittää varmaan pariksi kolmeksi kokeilukerraksi... Katsotaan, jos muistaisin ne sitten kuvatakin naamallani, niin voisi jotain vertailua tehdä :). Ottaa vaikka jonain viikonloppuna tuo työn alle :)...

Mutta sitten repsahdin myös ostamaan MN:ltä tämän Lily Lolon Mineral Eye Colour luomivärin sävyssä Amethyst, joka on tuollainen reippaasti viininpunaiseen (?) taittava violetti (vai violettiin taittava viininpunainen???). MN ei tätä ilmeisesti osannut omille silmille käyttää, niin piti minun antaa koti tälle :D. Olisi siellä ollut vielä sinisen sävyinenkin luomiväri, mutta siihen en (vielä) repsahtanut, sinisiä minulta kyllä löytyy lähes jokaista sävyä niin jauhemaisena, voidemaisena, rajauksina kuin normaaleina nappi-väreinä... :D. Tätä ostamaani sävyä minulla ei taida olla edes :p. Okei, rajauskynänä taitaa saman _tyyppinen_ löytyä... Onpahan nyt kokoluomellekin väri sitten :D.

Jooh, mutta mä taidan nyt viimein alkaa värkkäämään saamani rikki menneen Lumenen luomivärin kanssa. Taidan laittaa sen vain uuteen purkkiin ja käyttää jauhemaisena luomivärinä, onnistuu käyttää hyvin niinkin :). En taida jaksaa alkaa läträämään viinan kanssa, kun ei mitään puhdasta alkoholia ole siihen uudelleen muokkaamista varten...
Niin ja Mr.Insinöörikin tulee ehkä tänään jo kotiin \o/. Jos muutaman tunnin ehtisi senkin kanssa sitten viettää.
Huomenna ei varmaan taas tule postausta. Ajattelin, että jos sattuisin pääsemään ajoissa töistä lähtemään, kun on vain geeliajo-päivä, niin kävisin kunnon jumppa-maratonin sitten; Pilates, Core30, Sh'Bam ja Combat :D. Hyvällä omalla tunnolla voisi sitten loppuviikon Hullareilla käydä :p.
Katsotaan, kuinka suunnitelmat toteutuu...
Miumoi <3

6 kommenttia:

 1. Oho, sullapa on hurjat jumppasuunnitelmat huomitteeksi. Ite meen huomenna vaan shapeen vaikka mietin myös sitä aamupäivän bodybalanceakin. Mutta mun viikko onkin sit täytetty Satsilla kun huomisen lisäksi ti+to sali ja ke zumba ja pe cycling :D Näin siis suunnitelmat, mutta katsoo nyt miten käy.. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, no kun ei oo sitten muita suunnitelmia ensi viikoksi kuin ehkä tiistain spinning75 ja torstain pumppi :D. Mutta katsoo nyt tosiaan, miten suunnitelmien käy, ne kun ei ole kovin monesti mulla toteutuneet :p.
   Reippaat suunnitelmat on sullakin, toivottavasti sullakin onnistuu :D.

   Poista
 2. Laita tuosta viininpunaisesta luomiväristä jotain kuvia joskus jos kerkeet, vihreäsilmäisenä tuo nimittäin kiinnostaa erittäin paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy laittaa jossain välissä!!
   Muutenkin pitäisi noiden luomivärien kuvien suhteen ryhdistäytyä enempi.. Onneksi valoakin alkaa olla paremmin kuvien ottamista varten :).

   Poista
 3. Se luomiväri oli aika vinkeän värinen, se sillai eri kulmasta katsottuna taittaa eri sävyyn muistaakseni :) Mut mun raskailla roikkuluomilla se näytti tosiaan niin huonolta tuo hillitön kimallus, että ei pysty käyttään :´(

  -MN

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään kokeilin ensimmäisen kerran, tosin luomille laitoin sellasta samaa sävyä olevaa sekä kultaan taittavaa voidemaista luomiväriä ja sitten lisäsin tuon ja päälle vielä sitä mun Oriflamen hopeahelmi-luomiväriä, tuli kyllä veikeä :D.
   Täytyy yrittää vaikka joku viikonloppu ottaa myös kuvia, jos innostuu meikkaamaan kunnolla...
   Ja muutenkin kokeilla eri juttuja tuon kanssa :).
   Ja tuo yllä oleva satsi kesti aamu 7:sta ilta puoli 9:ään ja siinä oli 4 jumppaakin välissä :D. UDPP <3

   Poista

Suositut tekstit