perjantai 26. huhtikuuta 2013

Makeaa inkivääri-hoitoa käsille

Esittelen täällä yleensä loppuneet siinä järjestyksessä kuin ne ovat oikeasti loppuneet, mutta nyt minulle tuli vaihtoehtojen runsaus-ongelma, johon tarvisin ehdotuksia, niin piti laittaa tämä viimeisten joukossa loppunut esittelyyn jo nyt :).

Tämän kertainen loppunut on siis The Body Shopin Candied Ginger Hand Cream.
Tämän olen ostanut  kahden muun käsivoiteen kanssa (esittelyt täällä ja täällä) vuoden 2011 joulun aikaan, kun ne olivat myynnissä Limited editioneina.
Tehoiltaan tämä oli oikeastaan yhtä hyvä kuin nuo muutkin tuoksut eli siitä ei ole mitään valitettavaa, eikä oikeastaan mitään lisättävääkään. Tämä oli mulla töissä käytössä ja kyllä kosteutti tarpeeksi ja piti kädet hyvin pehmeinä (aina käsien pesujen välissä :D).
Tuoksu oli nimensä mukainen, makea inkivääri eli sellainen makean mausteinen. Hitusen ehdin tuoksuun jo kyllästyä, mutta en niin pahasti kuin Cranberry Joy:hin, että olisi pitänyt jalkavoide-käyttöön ottaa :).
Näistä kolmesta jään eniten kyllä kaipaamaan Spiced Vanillan tuoksua, tehoiltaan voisin ostaa kyllä näitä ilomielin lisää.

Tätä I Love...-sarjan mango-papaya-voidetta olen käyttänyt täällä kotona (Burt's Bees hand salven kanssa), mutta nyt tämä on liikkunut töiden ja kodin väliä, sillä en ole osannut vielä päättää kotiin seuraavaa käsivoidetta...
Tämäkin voide tosin varmaan ensi kuun aikana jo loppuu eli samalla pitäisi myös töihin osata päättää seuraava voide valmiiksi!

Ja tässä vaikeassa valinnassa ottaisin ilomielin vastaan teidän ehdotuksia :).
Tässä näette mun tämän hetkisen käsirasva-varaston.
Mistä näistä haluaisitte nähdä postausta, sanotaanko ehkä puolen vuoden sisään??
Kaksi eniten ääniä saanutta otan käyttöön töihin ja kotiin. Oletan, että kotikäytössä oleva kuluu varmasti jonkin verran hitaammin...
Laittakaa siis ehdotuksia tulemaan tai jos olette jotain näistä kokeilleet, niin kokemukset ovat myös erittäin tervetulleita ^_^.

Tänään taas töissä meni aika koneella istuessa. Oon nyt 3 päivää purkanut työpöydälle kertynyttä paperipinkkaa, analysoinut ja miettinyt tuloksia, stressannut reilun viikon päästä olevaa seminaari-vuoroa (mistä hemmetin aiheesta mä sen pidän... ja mikä vielä tärkeintä, mitä tarjottavaa mä sinne vien...) ja yrittänyt päivittää mun erittäin paljon jäljessä olevaa labrapäiväkirjaa kalenteriin ja eri papereihin laittamieni merkintöjen perusteella. Tämä oli erittäin mielenkiintoista, kun edellisen kunnon merkinnän olin päiväkirjaan tehnyt helmikuun loppupuoliskolla :D... Voiton puolella onneksi olen ja toivon mukaan ensi viikolla pääsisin jo jotain labrahommia ehkä tekemään... Jos vaan saan paikkausgeelien näytteet kunnialla selvitettyä...
Hartiat ovat tänään olleet entistä kipeämmät, saa nähdä, kuinka kauan tätä kestän vielä :/.
Mutta nyt alan odotella Voice of Finlandin finaalia! Ja huomenna on lauantai, mikä tarkoittaa sitä, että Mr. Insinööri & katit tulevat takaisin kotiin \o/. Alkaa jo tämä yksinäisyys hieman tympiä, mutta yritän vielä huomenna nauttia ja nukkua pitkään aamulla :).
Miumoi <3

6 kommenttia:

 1. Nyt kun kesää kohti mennään, niin jotenkin mä mieltäisin kevyemmiksi koostumukseltaan tai tuoksultaan nuo Soap&Gloryn ja Laveran, ja myös Burt's Bees kiinnostaa mua paljon... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä vaikeeta, kun kaikki kiinnostaisi itseänikin :D.
   Soap & Glory siksi, että pelastaisiko tuo käsivoide hieman negatiiviset kokemukset aiemmista merkin tuotteista, Lavera sopisi tuoksunsa puolesta kesään ja Burt's Bees vaikuttaisi ainakin hand Salven perusteella todella hoitavalta työkäyttöön :D.

   Poista
 2. Nyt pistit pahan..kieltämättä mua kiinnostais tietää mitä tykkäät tosta Soap&Glorysta tai Burt's Beesistä ja toisaalta mielipide L'Occitanesta kans kiinnostais, mulla on nimittäin joskus ollut ilmeisesti just tuota käsivoidetta ja tykkäsin kyllä (piti käydä kattomassa mitä siitä kirjoitin =D), tuoksukin oli ihana. Mutta olin näemmä kirjoittanut ettei se ole hintansa väärti koska se on niin tuhottoman kallista. Pitäs joskus ostaa uusintatestiin jos vaan löytäs hyvän tarjouksen =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tää ON paha, kun niin vaikea päättää näiden väliltä :D.
   L'Occitanen arvostelua vaan taitaisi joutua sitten pidempään odottamaan, kun tuplasti isompi pakkaus muihin verrattuna :D.
   Ehkä pitäisi testata kaikkia ensin ja ottaa kevyimmat vaan käyttöön nyt kesäksi :D.
   Tasapeli on tällä hetkellä 4:llä rasvalla :D.

   Poista
 3. Äänestän Laveraa ja L'Occitanea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt se on sitten tasapeli tällä hetkellä Laveralla, Burt's Bees:llä, Soap & Glory:lla ja L'Occitanella :D.

   Poista

Suositut tekstit