sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Dramaattisesti Erilainen Kosteuttaja

En ihan täysin menisi allekirjoittamaan otsikkoa, mutta ihan kelpoa ainetta oli seuraavana esittelyssä oleva tuote :).

Eli sain käytettyä tämän Mr. Insinöörin serkulta puolillaan ostamani Cliniquen Dramatically Different Moisturising Gel kasvovoiteen.
Käytin tätä ensin iltaisin ja kun edellinen päivävoide loppui, niin aloin käyttää tätä myös aamuisin.
Ja omalle iholleni toimi varsin moitteettomasti kummassakin käytössä. Käytin tätä sekä yksinään että seerumin päällä ja hitusen paremmin kosteutti seerumin kanssa (ymmärrettävästi..).
Aiemmin talvella muutaman kerran kokeilin käyttää iltaisin myös ilman seerumia, niin silloin tuntui iho jäävän hieman kiristäväksi. Nyt kevään aikana sitä ei ole enää tehnyt ja meikkikin levittyi päälle moitteettomasti, vaikka välillä olen saattanut tämän voiteen päälle laittaa "pohjustajaksi" vielä Dermosilin mattapintaistavaa voidetta (Catherinelta jo aiemmin saanut) T-alueelle.
Tämä voide käy varmaan parhaiten normaalille ja sekaiholle, ehkä hieman pintakuivallekin iholle voi käydä seerumin kanssa. Mr. Insinöörin serkulla on ihotyyppi muistaakseni erittäin herkkä ja pintakuiva sekaiho, niin hänelle ei varmaankaan täysin tämä passannut, kun myi pois.

Nyt muistin peräti Inci-listankin paketista kuvata :D.
Silikonejahan tässä on aika paljon, joten jos niitä välttelee, niin ei ole ehkä paras mahdollinen voide. Itseäni ei ne pahemmin haittaa, kun ihoni on pysynyt nyt ihan ok kunnossa, kun kosteutta varmaan saanut nyt hyvin noista seerumeista ja hieman olen yrittänyt suklaansyöntiäkin vähentää...
Tosin nyt viikonloppuna tuli sitten se repsahdus ja 3 Hullareilta ostamaani levyä on jo syöty (viimeinenkin on jo avattu)... Eli taitaa ihon kanssa taas räjähdys tapahtua seuraavan 1-2 viikon aikana :p.
Mutta niin... Itse asiassa pidin tästä sen verran, että Hullareilla muutaman hetken mietin, josko olisin ostanut tätä sen 200ml pumppu-pullon... Tällä erää jätin vielä ostamatta, katsotaan, miten syksyllä käy :p.

Nyt on sitten ilta- ja aamukäyttöön lähtenyt Biothermin geelivoide, jonka olen myös puolillaan ostanut Mr.Insinöörin serkulta (vielä olisi yksi Cliniquen voide tästä setistä odottamassa).
Tätä olenkin jo aiemmin käyttänyt yhden purkin, kun Hullareilta aikanaan ostin kokeiluun Biothermin matkasetin näitä Aquasource-sarjan tuotteita :).

Sitten tämän kuun viimeinen tunnustus... Päätin, että ensi viikolla tuleva Avonin paketti ja sen purkit laitan toukokuun plussiksi, kun en ehdi sitä enää tässä kuussa esitellä :). Huhtikuun yhteenvetokin menee jälleen toukokuun ensimmäiselle päivälle, kun mulla ehti vielä yksi tuote loppua tälle kuulle. Saan sitten vähän väljemmin esiteltyä loput 4 tuotetta :).
Mutta käytiin tänään päivällä äitini luona kylässä, niin sieltä tuli otettua pari tuotetta tänne käyttöön, kun nykyisin niin harvoin pääsen siellä käymään, että ehtisin siellä olevia purkkeja loppuun käyttää kohtuullisessa ajassa:

Eli otin puolillaan olevan Avonin hiusseerumin ja täälläkin muutaman kerran esittelyssä olleen vanhan jätettävän Banaani-kookosmaito hoitoaineen. Tuo tuubi on lähes täysi ja äitini aikanaan ostama, mutta se ei sille sopinutkaan. Kotiin jäi sitten minun sinne viemä jämätuubi... Ja täällä mulla on noita omia vielä 3kpl täysiä tuubeja... :D
Ei pääse hetkeen loppumaan...

Tällaista tänne tällä erää, palataan taas huomenna seuraavien loppuneiden kanssa :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit