torstai 25. huhtikuuta 2013

Ruusukullan Etsintöjä Kolumbiassa

Tänään olisikin luvassa kahden loppuneen esittelyt, kun yksittäisiä postauksia ei enää tälle kuulle muuten ehtisi tehdä, loppuu päivät kesken :D.

Ensiksi joka kerta riemua aiheuttava huulipunan loppuminen. Nyt loppui työkäytössäni ollut Avonin Ultra Colour Rich 24K Rose Gold Lip Stick sävyssä Rose Lustre.
Nämä 24K-sarjan punat ilmeisesti sisältävät kultahippusia ja maltillista kimallusta tämä antoi huulille, mutta mielestäni myös piti huulet suhteellisen kosteutettuina eli ei isommin kuivattanut huulia.
Ihan kiva huulipuna ja oli kiva testata. Eipähän tarvitse enää himoita testiin, tosin ei ole enää myynnissäkään :).

Tässä oon reilulla kädellä siveltimellä levittänyt huulille, että sävy näkyy kunnolla. Töissä ja noin yleisesti ottaen minä vain hyvin pikaisesti sipaisen huulipunaa huulille. Runsaastikin laitettuna tämä on omaan makuuni tarpeeksi maltillinen sävy.
Älkää katsoko kuvaa liian tarkkaan, otin sen tässä joitakin päiviä sitten, kun tulin töistä (vai olinkohan peräti jumpassakin käynyt...), joten meikit on jo häipyneet hyvin kasvoilta :D.

Nyt on töihin lähtenyt tehokäyttöön vaihteeksi huulikiilto, joka on myöskin Avonin ja aika vanha tapaus mielestäni...
Tämä on myös jo jonkin aikaa pyörinyt mukana meikkilaukussa, joten ehkä on nyt hyvä käyttää jo pois :).

Sitten toinen "loppunut" on tämä Oriflamen Discover Colombia Deep Woods Soap Bar palasaippua. Täältä näette alkuperäisen pakkauksen.
Täytyy sanoa, etten tiedä miksi kerta toisensa jälkeen ostan kokeiluun näitä "teollisia" palasaippuoita, kun suoraan sanottuna nämä ovat kaikkiin käsin tehtyihin verrattuna täyttä shaissea :p.
Tässäkään en tuntenut juuri mitään tuoksua, ihan vain perussaippualta tuoksui, tylsäääää!! Samoin kuivatti käsiä melko paljon tällä mun käsien pesemistahdilla... Ainoaksi plussaksi voisi ehkä sanoa riittoisuuden, noin pari kuukautta omalla tahdillani kesti, kun taas esim. Lushin saippuat mulla kuluu vajaassa kuukaudessa.
Noh, yksi Oriflamen saippua mulla olisi vielä varastossa, mutta se on tullut setin mukana. Yritän kyllä olla ostamatta näitä teollisia saippuoita enää, jos vain mahdollista...

Tällaisia tällä erää. Enpä sitten taaskaan uskaltanut pumppiin mennä, vaikka kassinkin raahasin töihin... Entistä enemmän hartiat jumittaa nyt, kun töissä oon istunut koneella pari päivää :(. Hieronta-ajan soitin tänään, mutta sain sen vasta vajaan parin viikon päähän :(. Nyt vaan sitten lääkkeitä napsien yrittää selviytyä sinne asti... On tää mun kroppa vaan aika syvältä, plääh :p.
Mutta palataan taas huomenna seuraavien loppujien kanssa!
Miumoi <3

6 kommenttia:

 1. Kiitos tiedosta, että nuo Oriflamen palasaippuat kuivattaa. Olen ostanut yhden varastoon ja tänään kuolasin töissä tilausta tehdessäni uusia hinnan vuoksi. Onneksi maltoin, ettei tullut lisää susia jemmaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti suurin syy käsien kuivumiseen on mun todella runsas käsien pesu, mutta ei tämä kyllä yhtään sitä helpottanut. En sitten tiedä miten tämä toimii jollakin vähemmän käsiä pesevällä :).
   Itsekin katselin sitä uutta Discover hawaii-sarjaa, mutta päädyin suihkugeeliin :D.
   Palasaippuat ostan kyllä vastedes käsintehtyinä, jos vain mahdollista :).

   Poista
 2. Wow, loppunut huulipuna!! Rispektii! :D Mulla ei oo ikinä koskaan loppunu yksikään huulipuna tai -kiilto, itseasiassa ei oo varmaan mitään muita meikkejä koskaan loppunut paitsi ripsivärejä ja puutereita, plus pari peiteainetuubia... No okei, varmaan 1-2 kajalia siihen vielä kaupan päälle. :P Meikkaan tosi harvoin, varsinkin muuta kuin ripsiväriä ja puuteria, nyt oon kyllä koittanu ottaa itteäni niskasta kiinni, kun musta kerran tulee kosmetologi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tätäki huulipunaa joutunut mun käytöllä käyttämään joka päivä varmaan jonkun puoli vuotta (vai milloinhan mulla loppui se edellinen työ-huulituote, tais olla huulivoide edellinen) :D.
   Ja jos oikein tarkaksi olisi alkanut, niin varmaan tuossa olisi ollut 0.5cm käytettävää, jos olisi siveltimellä jatkanut, mutta en mä siihen jaksanut enää :D.
   Mutta nopeammin nämä tuolla töissä kuluu kuin muuten, on pakko aina jotain sipaista huulille :).
   Kotona mulla taas on yleensä pari kolme huulirasvaa käytössä, niin eihän mulla mikään sellaisella käytöllä loppuun kulu ikinä :D.

   Poista
 3. Huulipunan loppuminen on kyllä saavutus! Itse meikkaan joka ikinen päivä, mutta huulipunat ei lopu koskaan. Ever. :)
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä mun huulipunat on siitä hyviä sävyjä, että niitä voi töissä sipaista nopeasti huulille ilman peilejä. Jotenkin ne sillä tavalla mulla kuluu "nopeimmin", vaikka tämäkin on mulla jo useamman kuukauden ollut päivittäisessä käytössä :)

   Poista

Suositut tekstit