keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Kattien arkea

Eilen kun kysyin mielipidettä kahdesta vaihtoehdosta postausta varten (katit vs. loppunut purkki), niin katit voitti :). Tosin olisin kyllä itsekin sen laittanut joka tapauksessa tänään :D.
Mutta nuo meijän karvaperseet voi vallan hyvin täällä, pääosin syövät (tasaisin väliajoin sitten myös oksentavat syömänsä), oksentavat karvapalloja, nukkuvat, kerjäävät ruokaa/huomiota ja ehkä hitusen noiden välissä myös leikkivät.
Neffi varsinkin tykkää Zooplussasta hankkimillani pomppupalloilla leikkiä, hyppiä ja juosta, kunnes (yleensä 5 minuutin päästä) pallo pomppii sohvan alle :D. Paljon olisi näistä tilanteista tullut huikeita kuvia, kun vaan niitä olisi mahdollista kuvata... Sitä nopeutta ei vaan saa kuviin tallennettua :D.
Mutta tässä olisi muutamat "tylsemmät" kuvat parilta viime viikolta:

Zooplussan paketin tulo on aina juhlan aihe, sen mukana kun tulee aina noita siteitä ja nehän jaksavat aina muutaman hetken kiinnostaa, varsinkin jos minä jaksan vetää niitä pitkin lattiaa ja Neffi juoksee sitten perässä :).

Ikeasta ostetut valkoinen ja harmaa hiiri ovat myös yksiä Neffin lemppareita.
Sitten leikin päätteeksi on hyvä vähän venytellä :).

Mr. Insinööri otti tämän ilman salamaa, sama tilanne kuin yllä, tosin venyttelyt on venytelty :).

Ja kyllähän meijän Siiri-vanhuskin aina välillä saa jotain 5 minuuttia kestäviä leikki-puuskia. Tuollakin tupsulla se leikki innoissaan, kunnes pyysin Mr. Insinööriä ottamaan parit kuvat... Siihen loppu se innostus, vaikka kuinka yritin maanitella :p.
Neffi kyllä olisi tullut mielellään kuvaan myös...

Ja kyllä se Siiri välillä myös antaa kuvan itsestään ottaa (silloin kun hänen arvolleen se sopii)...

Tämä raapimispuun "pesä" on kummankin suosikki. Kumpikin siellä vuorollaan nukkuu, mutta useimmiten Siiri.
Neffi nukkuu silloin, kun Siiri luopuu paikasta huomattuaan paremman nukkumapaikan = Mr. Insinööri menee sohvalle makaamaan eli syli on Siirille sitten valmis tallattavaksi :).
Mun syliin Siiri harvoin tulee, kun laitan aina Ikean "karvataljan" päälle ja Siiri ei pidä siitä yhtään :D. Muutaman kerran se on yrittänyt tulla, mutta ei se paria sekuntia pidempään pysty sen päällä olemaan :p.
Säästyypähän mun housut ja paidat rei'iltä, kun se niillä kynsillään tallaa pehmeämpää alustaa itselleen :D.

Tällaista siis meijän kateille eli ei mitään sen kummempaa kissanelämää. Parvekkeellakin nuo ovat jo päivisin pieniä hetkiä viihtyneet, kun aurinko alkanut sitä vähitellen lämmittää :).
Onneksi ovat terveinä pysyneet, vielä kun oppisivat tuota syömistä säätelemään itse paremmin, niin helpottaisi meidänkin elämää huomattavasti :p.

Mutta katsotaan, tuleeko huomenna postausta, Mr. Insinööri lähtee TAAS kotonaan käymään, kun kaverinsa on sinne päin menossa huomenna... Pääsee sen kyydillä sinne ja sunnuntaina tai maanantaina takaisin... Kauan se ehtikin täällä kämpillä taas olla...
Noh, kattien kanssa siis täällä ollaan sitten :). Huomenna ajattelin yrittää ehtiä Pumppiin, tänään ei ollut mahdollisuuttakaan ehtiä töistä sinne Balanceen sitten... Onneksi oli suurin osa PCR-tuotteista onnistunut, niin saa laittaa CSGE:t jälleen pyörimään loppuviikosta ja ensi viikolla!
Mutta palataan huomenna asiaan, jos olen ihmisten aikaan kotona (bussin varassa kun nyt sitten olen).
Miumoi <3

6 kommenttia:

 1. Ihania kissoja<3 niin kauniit turkit niillä. :) meidän kissa ei tykkää yhtään tuosta raapimapuun kopasta. Ei ole siellä hetkeäkään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih, kiitokset kattien puolesta ^_^.
   Ei meilläkään nuo viihdy siinä "syvennyspesässä/kopassa", mutta nuo "lörtöt" pesät on suosikkeja nukkumapaikkoina :).

   Poista
 2. Voi mitä ihania palleroita! ^___^ ♥

  VastaaPoista
 3. Voi että mitä söpöläisiä! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaisia ne ovat, kun sille päälle sattuvat ^_^.

   Poista

Suositut tekstit