lauantai 27. huhtikuuta 2013

Vaniljaa ja Meripihkaa

Heissan!
Suhteellisen rento lauantai-päivä ollut tähän mennessä, vaikken sitten saanutkaan nukkua kovin pitkään, kun 8 jälkeen alkoi jo jotain vasaroinnin ääniä kuulumaan... Suht pian se onneksi loppui sitten, mutta en saanut unen päästä enää kiinni ja luovutin 10 aikaan :). Pikkuisen sitten siivoilin keittiötä, laitoin pyykkejä kaappiin, lueskelin reseptilehtiä ja mainoksia samalla syöden pari leipää kahvikupillisen (risti seinään!!!) kera :).
Mukavan rentoa, mutta kyllä mä jo niin odotan Mr.Insinööriä ja katteja kotiin :D.
Hei niin, kiitokset ehdotuksista edelliseen postaukseen käsirasvoista! Nyt on vaan tasatilanne 4 rasvan kesken (Lavera, Burt's Bees, Soap & Glory ja L'Occitane), joten pliis lisää vaan ääniä, että tulisi jotain eroa näkyviin, eikä mun tarvisi alkaa arpomaan noista :D
Mutta mennäänpäs sitten seuraaviin loppujiin!! Pari tuotetta jälleen olisi esittelyssä:

Ensin loppui Dermosilin Amber Shower Gel, jota käytin käsisaippuana.
Tämän ostin vuoden alkupuoliskolla Outlet-sivulta kokeiluun ja varsin näppärä tuote olikin!!
Tuoksu oli todella miellyttävä, sellainen makean puumainen (meripihkaa tai jotain vastaavaa tämä ilmeisesti on?) ja pidin siitä todella paljon.
Lisäksi tämä yllättäen piti kädet melko kosteutettuina, toisin sanoen käteni eivät kuivuneet yhtä nopeasti, vaikka paljon käsiä pesen!
Dermosilin sivuilla oli inci-lista:
"Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Isostearamide MIPA, Sodium Chloride, Propylene Glycol, Parfum, Sodium Sulfate, Glyceryl Laurate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Isopropyl Alcohol, Polyquaternium-10, Sodium Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Benzophenone-4, CI 14700, CI 19140, CI 28440".
Varmaan tuo kolmantena oleva glyseriini piti ihon pehmeämpänä käsien pesunkin aikana :).
Kaiken kaikkiaan voisin mielelläni vaikka lisääkin tätä ostaa, oli sen verran positiivinen yllätys tämä, pitkästä aikaa.

Nyt on sitten lähtenyt seuraavaksi käyttöön myöskin samaan aikaan ostamani Dermosilin Fig Leaves käsisaippua. Tästä tulee juttua sitten ensi kuussa, kun ihan varmasti ehtii loppua silloin jossain vaiheessa. Tällä hetkellä oon käyttänyt tuota "Hand Soap"-tekstin puoleen väliin :).

Toinen loppunut, tai oikeastaan roskis-tuomion saanut, tuote oli Avonin Perfect Wear Velvet Eye Shadow Cream eli voidemainen luomiväri sävyssä Vanilla.
Oon nykyisin alkanut käyttämään voidemaisia luomivärejä normaalien nappi- ja jauhemaisten luomivärien alla "pohjustuksena", toki mulla on tietysti UDPP kaikista alimmaisena pitämässä paketin kasassa :D.
Sävy oli tuollainen metallisen hohtoinen, hieman ihonsävyinen vaalea, joka taittoi ihan aavistuksen kultaiseen. Oli mukava käyttää oikeastaan ihan kaikkien sävyisten luomivärien pohjalla. Nyt vaan edellisellä käytöllä huomasin, että oli alkanut kuivumaan sen verran, että jämähti luomille läntteinä, eikä sitä saanut enää siististi levitettyä.
Näin ollen oli parempi nyt antaa roskakori-tuomio, onneksi mulla on vielä yksi vaaleansävyinen voidemainen luomiväri jäljellä :).
Tosin kyllä tätäkin oon nähnyt aina välillä vielä Avonilla myytävän, mutta ei taida olla enää vakimyynnissä...

Tällaista tällä erää! Vielä olisi 4 loppunutta tuotetta esiteltävänä ennen kuun loppua ja yhteenvetoa :).
Nyt alan nauttia vielä viimeisistä tunneista itsekseni, niin palataan taas huomenna!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Mua kiinnostais tietää, miltä tuo meripihka tuoksuu... :) Oiskohan Bottega Verdelläki ollu jotain sen tuoksusia valikoimissa, vai muistankohan väärin...

    Tee niille neljälle käsivoiteelle joku sokkoarvonta, pyydä miestäs vaikka sekottaa ne, ja nosta pöydältä silmät kiinni kaks. :D Tai pyydä miestäs valitsemaan! Nois on vaan monesti se huono puoli, et tuleeki just ne "väärät" tuotteet... :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin suositella ostamaan tuon suihkugeelin, kun on vielä myynnissä :).
      En itse osaa ainakaan selittää yhtään paremmin tuota tuoksua kuin että se on sellainen makean puumainen :D. Tykkäsin kyllä paljon tuosta!

      Täytyy katsoa, jos ensin saisin päätettyä sen kotiin jätettävän tuubin noista voiteista :D. Vielä on onneksi aikaa rauhassa miettiä sinne töihin sitten sitä toista... Onneksi sentään karsiutui kuudesta neljään tuo määrä :D.

      Poista

Suositut tekstit