torstai 18. huhtikuuta 2013

Kermavaahtoa Kasvoille

Hellouuu!!
täällä taas ja vuorossa olisi seuraavan loppuneen esittelyä :).

Vihdoin olen saanut käytettyä taas yhden kasvoputsarin. Tämä Cliniderm by Aco Pure Renewal Cleansing Foam oli minulla käytössä lähinnä aamupesussa. Ja täytyy sanoa, että siinä käytössä pelitti erinomaisesti! Meikkejäkin kokeilin muutaman kerran iltaisin poistaa, mutta siinä ei mielestäni toiminut niin hyvin, kasvovesi-lappuun jäi jäämiä sen jälkeen.
Mutta tämä vaahto tuntui aivan kuin olisi kermavaahtoa levittänyt kasvoille, se oli niin mukavan pehmeää :). Ihan aavistuksen narskuvaksi iho jäi tämän jäljiltä, mutta se ei ollut niin häiritsevää kuin mitä jotkut pesut saattaa jättää. Pehmeys oli myös selkeästi havaittavissa :). Sopii mielestäni normaalille ja sekaiholle. Itselläni nyt tämän talven meinannut iho olla normaalia kuivempi, mutta tämä ei sitä ainakaan entisestään kuivattanut. Oli myös riittoisaa, yksi pumppaus riitti pesuun.
Kaiken kaikkiaan voisin todella mielelläni ostaa tätä lisää, tosin tämä on taidettu uusia... Tämänhän ostin silloin aikoinaan apteekista alella, kun oli se uusimis-homma näissä tuotteissa :). Tykkäsin erittäin paljon!!

Tänään on muuten ollut ihan ok päivä. Töissä sain hommia jatkettua, huomenna taas CSGE:tä ajoon ja lauantaina geelin purut :). Mutta muuten oli meillä hieman huolestuneet tunnelmat, kun meijän ryhmän johtaja oli saanut tiedon yhdestä paikasta, ettei olla saatu pidempi aikaista rahoitusta :/. Alkaa toivo hiipua pikku hiljaa, vaikka vielä muutama hakemus taitaa odottaakin päätöstä... Jospa tässä piakkoin vielä se tumma pilvi meidän päältämme hälvenisi ja asiat järjestyisi parhain päin...
On tämä vaan niin järjettömän epävarmaa hommaa :(. Ei se auta kuin päivä kerrallaan mennä eteenpäin ja katsoa miten käy.
Tänään oli myös hieman karua, kun töihin menin, niin ohittaessani ruumishuonetta ovi olikin auki ja sinne vietiin vainajaa... Ihmeen kauan mennyt, että oon yhtäaikaa ollut tuossa kohti kun vainajaa on kuljetettu. Olihan se sali kyllä niin kolkon näköinen teräksineen, tuli vaan mieleen, että joutuukohan sitä itsekin aikanaan sinne sitten hetkeksi...
Nooh, tulipahan tuokin koettua sitten, ennemmin tai myöhemmin se olisi tapahtunut ja varmasti tulee vielä sama vastaan uudelleenkin, kun kulkureitillä kuitenkin ruumishuone on :).
Mutta joo, alanpa katselemaan Criminal Mindsia!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta ... :/ Toivottavasti saatte rahoituksen ja hommat jatkuu. Täällä on peukut ja pottuvarpaat pystyssä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan ja pelätään, sitäpä juuri :/.

      Poista

Suositut tekstit