perjantai 12. huhtikuuta 2013

Lisää ekologista rasvaa naamaan

Kasvorasvojenkin loppumisesta on alkanut tulla itselleni pieni juhlan aihe, kun niitäkään ei hirveän usein meinaa loppua... Tuntuvat olevan pirun riittoisia purkkeja ainakin minun käytössä :D.
Mutta nyt kävi viime viikolla (muistaakseni) niin, että kasvorasva loppui lähes yllättäen kesken!!

Kyseessä oli tämä Determined.-blogin arvonnasta aikanaan voittamani Oriflamen Ecobeauty-sarjan Smoothing Day Cream voide. Tästä olen jo aikaa sitten käyttänyt myös yövoiteen, joka kului melko nopeasti postauksessa näkyvästä syystä.
Tämän päivävoiteen pakkauksen sain pysymään ihme kyllä ehjänä, jonka takia loppuminen pääsi yllättämään, purkista kun ei oikein läpi meinannut nähdä.
Tässäkin pakkauksessa tuo pumppu-systeemi on sellainen "pohja työntyy ylöspäin", josta pidän tosi paljon. Mun puolesta kaikki voidepurkit saisi olla tällä systeemillä :D. Hygieenistä ja kaiken voiteen saa varmasti ulos!
Mutta mutta, tykkäsin tästä voiteesta niin kuin tykkäsin yöversiostakin. Tuoksu vaati totuttelua (se perus yrttinen), mutta siihen tosiaan tottui. Toimi parhaiten Lumenen tehoseerumin päällä, Estee Lauderin seerumin kanssa oli ongelmia... En sitten tiedä, kumman voiteen vika oli, mutta jompi kumpi lähti aina rullautumaan pois naamalta.
Teki siis hitusen mattapitaisen "kalvon" iholle, mutta kosteutti mielestäni myös hyvin. Yhteiskäytössä yövoiteen kanssa mun nenän kuiva läikkä katosi, mutta vaikka tällä hetkellä käytän Lumenen seerumiakin, niin läikkä ei ole lähtenyt pois, vaikka muuten iho kosteutuu hyvin :/.
Parhaiten tämä sopii varmaan normaalille/sekaiholle.
Mutta joo, voisin joskus tarjouksesta ostaa uudelleenkin käyttöön, mutta nyt vaan varastoja ensin pienemmiksi :).

Hitto, tulipa tuosta sepostuksesta sekava... Nooh, ehkä jotain selvää saisitte :p. Kaiken kaikkiaan tykkäsin siis :D.
Nyt otin päiväkäyttöön sen Cliniquen voiteen, jota käytän myös iltaisin. Jospa sekin loppuisi pian!
Ei nyt ajatus kulje hyvin, tökkii tökkii...
Mutta nyt alkaa Voice of Finland ja sitten pitää nukkumaan lähtä, huomenna vielä töihin...
Palataan siis taas huomenissa!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit