sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Dagen efter juttuja ja kuivaa shampoota

Heissan!
Hengissä selvitty eilisestä, eikä ole tukkakaan kipeä :). Huomasin vain, että taisin olla liiankin selväpäinen, kun meinasi aika ajoin alkaa ahdistaan Glorian täpötäysi tanssilattia ja paniikkikin meinasi pikkuisen nostaa päätään... Onnksi sain pidettyä pään kasassa ja ilta oli mukava noin muuten :). Jalat kyllä jälleen kipeytyivät reippaasti, mutta aion varmasti huomenna sinnitellä Combatiin :p.
Tänään siis selvisin hyvin kaupungille rakasta R:ää tapaamaan, vaikka yöunet jäikin noin 5 tuntiin, kun katit päätti alkaa 9 jälkeen riehumaan kunnolla...
Suunnattiin siis Pannuun syömään ja tällaista tuli vaihteeksi otettua:

Juusto-pinaattitäytteisiä tortellineja, rapukastiketta ja lohta sekä talonleipää.

Ja jälkkäriksi pari jäätelöpalloa; mokka ja minttu-suklaa. Olisi kyllä varmaan yksikin pallo riittänyt... ;D
Mutta herkullista oli jälleen ruoka ja ei tarvitsekaan enää tälle päivää muuta syödä, vieläkin on aivan ähky :p.

Ihana oli R:ääkin nähdä taas pitkästä aikaa ja vatsakin oli näköjään pysynyt kohtuullisissa mitoissa vielä, vaikka nelisen viikkoa on edellisestä näkemisestä kulunut :D.
Olipa taas kiva vaihtaa kuulumiset ja toukokuun puolella varmaan tapaamiset saattaa tihentyäkin, kun mulla ehkä työtahti helpottaa ja R jää lomalle ^_^.

Mutta nyt taas muutama sananen seuraavasta pienestä loppujasta:
Oriolasta tilaamani minikokoinen 50ml Klorane Extra-gentle Dry Shampoo loppui ja täytyy sanoa, että melkein löytyi haastaja Klippoteketille!
Tässä ei ollut pullossa sitä "kilikatinta", joka oli hyvä juttu aikaisina aamuina vessassa suihkiessa :D.
Erittäin puhdasta jälkeä tuli tällä ja pientä tuuheuttakin. Ainot jutut mistä tulee miinukset on häivytettävyys ja hinta. Tämä jätti melko valkoisen jäljen hiuksiin (nyt itsekin huomaan sen helpommin, kun on tummemmat hiukset) eli täytyi työstää melko tarkasti pois, ettei jäänyt harmaaksi kerrokseksi hiuksiin.
Hinta ei pärjää Klippoteketille (normaalisti 5,90e), sillä tämä pikkupullo maksoi vajaa 5e ja iso 200ml pullo muistaakseni 11-12e.
Voisin silti kuvitella ostavani tätä lisää aina välillä vaihtelun vuoksi ja aikaisia aamuja varten, kun en halua liikaa metelöidä :D.

Mutta katsotaanpa, miten huomenna tai yleensä ensi viikolla ehdin kirjoittelemaan! Mr.Insinööri lähtee (taas...) mettähommiin huomenna ja on kotonaan varmaan sunnuntaihin asti... Mietin, että se on varmaan helpointa, niin ei tarvitse 100km ajella edes takaisin, jos MN tulee myös sitten samalla kyydillä sunnuntaina tänne.
Mutta kissat lähtee myös mukaan, niin saan rauhassa tehdä taas pidempää työpäivää ja käydä vihdoin kunnolla jumpilla, kun pari viime viikkoa jäänyt vaan 1-2krt/vko :).
Huomenna tosin suunnittelin, jos hyppäisin ihan pyörän selkään, niin olisin hitusen aiemmin kotona kuin bussilla :). Muut päivät ei mene niin myöhäiseen vaikka bussilla kulkisinkin, kun jumpat loppuu aiemmin, tuo maanantai on vaan ainoa pidempi ilta :).
Katsotaan, miten tämä lähtee ensi viikolla etenemään! Kirjoitella mun kyllä pitäisi, kun olisi taas tuotteita lopuillaan ja kohta kuun loppukin häämöttää :o !!
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Kiitos jälleen seurasta! Olipa mukava nähdä pitkästä aikaa. Ruokakin oli hyvää enkä tosiaan tänään taida kuin vähän iltapalaa syödä. Ja hyvä kun löytyi sopiva "kuolaeläinkin". Tosiaan toukokuussa pääsee rauhoittumaan ja varmasti on helpompi tapaamisiakin sopia. Ja voit tännekin pyöräillä. Kummasti tuo pyöräily vaan piristää talven kävelyjen jälkeen. Ja ite ainakin vielä koen että pyöräily tuntuu hyvältä,sittenhän se pitää tauottaa jos/kun vatsa alkaa ottaa vastaan. Onneksi tuo pyörä on mummo-mallia niin ajoasento ei ole etukumara.:-P -R

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi kivaa jälleen nähdä ^_^.
   Hyödyllinen reissu kaiken puolin :D.
   Täytyy tässä sopia sitten tapaamisia, varsinkin kun alan aktiivisemmin pyörällä myös kulkemaan :).

   Poista

Suositut tekstit