tiistai 23. huhtikuuta 2013

Koivun tuoksuista hunajaa

Hellou!
Menipä sitten eilen pyörälläkin kulkiessa yhtä pitkään kuin olisi mennyt bussilla, niin en sitten jaksanut päivitellä :).
Mutta nyt taas suoraan seuraavaan loppuneeseen tuubiin:

Yllättäen jälleen vartalokuorintaa loppunut :D.
Nyt oli vuorossa entiseltä opiskelukaverilta, Varjoista kuiskuttelijalta, saamani Lumenen Birch & Honey Body Scrub ja tätä sain jo joitain aikoja sitten kokeilla pienen näytteenkin verran :).
Tämä meni kuorintateholtaan "parhaimmat kroppakuorinnat"-listalleni, oli kyllä mukavan tuntuinen isolla määrällä. Eli karkeiden kuorintojen ystäville voin suositella, tosin ei minua olisi vieläkin karkeampi kuorinta haitannut, mutta tässä oli hyvää yritystä jo ;).
Tuoksu oli tosiaan sellainen makeahko koivu, lemppareihin ei päässyt sen suhteen tällä isommalla määrälläkään, mutta se oli omaan nenääni sen verran mieto, ettei yhtään haitannut.
Koostumuksesta sekä plussa että miinus: oli sellaista "jämäkän liukasta", eikä sen takia jäänyt tuubiin pahemmin huuhdeltavaa, mutta toisaalta kun tätä suoraan kropalle ruuttasi, niin meinasi tippua aina suurin osa lattialle :).
Kaiken kaikkiaan voisin kyllä tätä ostaa itselleni lisää, jos tätä on vielä myynnissä :).
Kuvan on ottanut poikkeuksellisesti Mr.Insinööri, kun hän otti tuon omalla kamerallaan. Vertailin tätä ja itseni ottamaa kuvaa, niin menihän tämä heittämällä ohitse :D. Ei tarvinnut muuten muokata kuin rajata pienemmäksi ja lisätä nimimerkki :p.

Eilen tosiaan hyppäsin pyörän selkään ensimmäistä kertaa talven jälkeen ja olihan se tosi kivaa! Hiki siinä vaan puskee yllättävästi aina pintaan :D. Lisäksi kävin sitten siellä combatissa ja tänään oli tarkoitus käydä spinning-75:ssä, mutta taas alkoi hartiat ja niska jumittaa sen verran, etten sitten uskaltanut mennä :/. Täytyy toivoa, josko huomenna kävisi sitten vaikka zumbassa, niin saa taas enempi sykettä ylös :). Pitäisi vaan saada aikaiseksi soittaa sinne hieroja-akatemiaan, olisiko siellä vihdoin aikoja, saisi tuon pahimman jumituksen taas pois...

Mutta voi että mä sulin tässä alkuillasta, kun katsoin sähköpostiini... Mr. Insinööri oli lähettänyt mulle kuvan:
Aaaawwwss <3.
Melkein tuli tippa linssiin, kun näköjään se mua siellä mettässä ollessaan sen verran ajatteli, että tuollaisen lähetti :'). Ihana <3.
Nyt jatkan hyvillä mielin loppuiltaa, palataan asiaan jälleen huomenna :).
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Pahoin pelkään, että tuota lumenen kuorintaa ei enää myydä, ainakaan meidän työpaikkamyymälässä ei ole ollut pitkään aikaan.

  Tarkoitus olisi käydä lähiaikoina Lumenen tehtaanmyymälässä, ja ainakin itselle lähtee mukaan jos sieltä vielä löytyisi :)

  *Varjoista kuiskija*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan harmi... Täytyy toivoa, että jotain muuta vastaavan laista löytyisi korvaajaksi jossain vaiheessa :).
   Ootko Lumenelta kokeillu mitään muita kuorintoja, että onko samalla teholla muita ??

   Poista
 2. Tukkilaisromantiikkaa :D Ihana ele mieheltäsi.

  VastaaPoista

Suositut tekstit