perjantai 19. huhtikuuta 2013

Ensimmäinen Kiss'ani

Tänään sain jälleen yhden paketin käydä hakemassa tuosta viereiseltä matkahuollon pisteeltä, mutta tällä kertaa paketti ei sisältänytkään kosmetiikkaa :D.

Nyt minä toteutin viimein pari vuotisen haaveeni ja pistin tilaukseen Kiss'a-laukun!
Tilaus onnistui mutkattomasti ja maksoin verkkopankki-tunnuksilla. Sähköpostiin tuli sitten automaattinen viesti, että ovat saaneet tilaukseni.
Pieni miinus siitä, ettei mitään infoa tullut siitä, että paketti on matkaan lähtenyt. Mutta nopeaa oli toiminta; 15.4. laitoin tilauksen ja tänään 19.4. tuli tekstiviesti, että paketin voi noutaa.

Tämä haaveeni siis toteutuikin odotettua nopeammin, kun huomasin -54% tarjouksen laukussa, joka löytyy tuosta mun Tahtoo-postauksestakin.
Asiaa ei myöskään hidastanut sähköpostiin tullut 50e lahjakorttikoodi, jonka sain, kun pääsiäisenä osallistuin firman sivuilla pääsiäismunan etsintään (arvonnan palkintona oli Brandolino Black, mutta siinä ei valitettavasti mua onnistanut) :).

Kaunistus on siis Kiss'a Cairoli Orchid <3.
Tälle jäi hintaa alennuksen ja lahjakortin jälkeen vain 79e (plus matkahuollon kulut 9e), joten en mä voinut jättää tätä ihanuutta tilaamatta :D.

Tässä vähän mallailua kroppaa vasten, että miten iso laukku on kyseessä (mie oon 169cm pitkä). Hyvän kokoinen on mun käyttöön :).
Huomasin laukussa myös pienen vaalean läikän nahassa, mutta se ei mua tuolla hinnalla todellakaan haittaa (varmaan sen takia saattoi ollakin alennuksessa?)
Tykkään tykkään tykkään :D.
Ja tästä sitten alkoi mun Kiss'a-keräily, himotuslistalla olisi vielä toooodella monta laukkua... ;D
Nämä ovat kyllä todella paljon omaa tyyliäni; Erikoiset värit ja mallit, eikä varmasti löydy kovin monelta samanlaista kuin mitä esim. LV:tä tai vastaavaa merkkilaukkua näkee melkein joka toisella vastaantulijalla nykyisin :p.

Tällaista siis tänne! Saapa nähdä, milloin otan tuon käyttöön ja kuinka kauan tuo mun käytöllä säilyy kauniina :D.
Mutta huomenna taas loppujaa luvassa!!
Miumoi <3

6 kommenttia:

 1. Jee! Mun omakin Kiss'a on edelleen käytössä :) Pidän siitä kovasti vieläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootko kuinka paljon sitä sun laukkua käyttänyt ja hoitanut? Onko nahka pysynyt hyvänä?
   Taidan ottaa tuon heti huomenna töihin testikäyttöön :).

   Poista
  2. Oon käyttänyt ajoittain, mutta aika paljon, välillä mustaa Baggun nahka"kassia". Mulla ei oikeestaan muita kunnon laukkuja olekaan, en oo niin laukkufriikki :) En oo hoitanut nahkaa mitenkään, on pysynyt hyvänä, ei oo rikkoutunut mistään eikä kulunutkaan. Tällä hetkellä käytän laukkuna kangaskassia :D

   Poista
  3. Näköjään siis riippuu sitten ihmisestä, miten nuo laukut kestää, mulla jo on ehtinyt ottaa pari tahraa ja osumaa ja vasta kolme kertaa ehtinyt käyttää (töissä, vaarissa ja kaupungilla) :D.

   Poista
 2. Ihanaa että sait "haaveen" toteutumaan.
  Kiva kapsäkki,ei mun tyyliin,muttei tartte ollakaan =D
  Tilava ainakin näyttää olevan,sitä arvostaa viimeistään kun vaippapyllerösotkunaperot kieppuu reissussa mukana =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä, että jokaiselle löytyy ne omantyyliset laukut :).
   En kyllä tuota osaisi sulle kuvitellakaan :D.
   Tilavalta tuo vaikuttaa, täytyy huomenna ottaa testiin töihin :).

   Poista

Suositut tekstit