lauantai 20. huhtikuuta 2013

Parfyymivettä kasvoille...

Taas olisi yhden loppujan vuoro ja täytyy sanoa, että olen todella iloinen, että kyseinen tuote loppui, vaikkei jättipullo ollutkaan :D.

Eli kyseessä on Yves Rocherin NutriSpecific Pehmeä Täyteläinen Kasvovesi, jota käytin aamuisin.
Tämä on tarkoitettu lähinnä kuivalle iholle ja koostumus oli sellaista juoksevampaa geeliä, ei siis vettä. Toimi mielestäni ihan ok:sti näin talvella, vei isommat pesun jälkeiset kiristykset mennessään, mutta siinäpä se hyvä puoli sitten olikin...
Tuoksu tässä oli nimittäin jotain aivan kauheaa! En tiedä, millaiseksi te miellätte "mummo-parfyymi"-tuoksun, mutta mulle tämän tuoksusta tuli täsmälleen sellaiset vibat... Oikein sellainen tunkkainen ja, noh.. parfyymimainen tuoksu, mitä en olisi voinut kuvitellakaan tällaiseen tuotteeseen... Loppua kohti nenäni varmaan tottui, kun tämä ei enää niin voimakkaasti haissut. Mutta en kyllä omasta kokemuksesta suosittelisi ainakaan hajuste-herkille!
Ja tuon tuoksun takia en aio enää ostaa uudelleen tätä, jäi traumat :D.
Nyt onkin sekä aamu- että iltakäytössä jo aiemmin käyttöön ottamani Lumenen kasvovesi :).

Tänään kävin jälleen aamusta töissä purkamassa parit geelit ja tekemässä maanantaita varten valmiiksi seuraavaan ajoon näyte-sekoitukset. Ne olisikin sitten viimeiset isommat satsit, sitten pitäisi alkaa yksittäiset näytteet katsomaan... Se onkin sitten ehkä v-mäisin homma tässä vaiheessa :D. Mutta aikataulussa näköjään oon ja toukokuussa saan melko suurella todennäköisyydellä alkaa sekvensoimaan näytteitä \o/ !! Jännittävät ajat tiedossa siis :).

Niin ja otin kokeiluun töihin tuon mun uuden Kiss'ani. Muuten ihana laukku, mutta ei passaa työlaukuksi! Ei nimittäin enää muiden tavaroiden lisäksi eväät mahdu sinne :/ Eli ei ollut valitettavasti ihan niin yhtä tilava kuin laukku, jota oon töissä käyttänyt.
Täytyy siis käyttää Kiss'aa vain vapaa-ajalla kaupungilla/baarissa ja muissa vastaavissa jutuissa :). Ehkäpä näin pysyy parempana pidempään... Tai mun pitää ostaa toinen Kiss'a heti perään työlaukuksi ;D.

Nyt alan valmistautumaan iltaan, kun lähtään juhlimaan pikkuporukalla kaverin synttäreitä. Hyvillä mielin ainakin nyt, kun hommat onnistunut, saa vaan nähdä väsähtääkö sitä illalla sitten :D. Mutta eiköhän tytöt saa mut hereillä hyvin pidettyä ;).
Huomenna sitten "virkeänä" tavataan puoli 1 aikaan rakkaan R:n kanssa syömisen merkeissä :). Hyvin siis viikonloppu alkanut ja lupaavia suunnitelmia tiedossa!
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Voin kuvitella ton mummohajusteen. Siskoni, jonka kanssa kosmevaihtoja harrastetaan, sanoi jo hienovaraisesti ettei tarvii enää antaa Yvesin kasvotuotteita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah :D.
   Joo, tää kasvovesi ei tosiaan napannut, vaikka tätä aiemmin käyttämäni Yvesin vesi oli tosi ihana!

   Poista

Suositut tekstit