lauantai 13. huhtikuuta 2013

Toiseksi viimeinen päivä Hulluteltu

Hyvä päivä takana!
Kävin töissä ja purettiin työkaverin kanssa yhdessä geelit, kun hänellä oli tosiaan muutama testinäyte geeleillä mukana. Täytyy sanoa, että kaunista jälkeä tuli jälleen! Alkaa sitä näköjään oman työn käsiala kehittyä, kun tarpeeksi paljon yhtä juttua tekee :D.
Ensi viikolla pitäisi sitten alkaa kartoittamaan uusimista vaativat näytteet ja fragmentit, siinä on sitten taas oma hommansa.... Mutta kyllä mä selviän, prkl :D.

Töiden jälkeen suuntasin taas Hullareille ja jälleen selvisin 40 minuutissa ulos niiden juttujen kanssa, joita halusin katsoa, vieläkö niitä on jäljellä :D. Helppoa tämä hulluttelu ;). Tosin bussia jouduin sitten odottamaan puoli tuntia, kun ehdin just edellisen missata...
Taas ruokapuolelta tuli suurin osa ostoksista hommattua, en kuvia niistä ottanut, mutta mukaan tarttui jälleen parit salaatit tiskiltä, lohi- ja katkarapusalaatit, loimulohta, viinirypäleitä, Tiramisua ja suklaamoussea sekä lisää Starbucksin kahvijuomaa.

Lisäksi ostin lisää suklaata, vaikka en tajua miksi, kun keskiviikkoisetkin suklaat odottavat kirjahyllyssä koskemattomina... Ja siellä on myös se mun tiistainen makuunin irtokarkkupussikin, josta 700g:sta on jäljellä varmasti 400-500g...
Noh, oon herkutellut sitten noilla Herkusta ostamillani rahkoilla ja mousseilla :p.
Eiköhän sekin päivä vielä tule, että saan taas jonkun kohtauksen ja syön nuo suklaat ja karkit parissa päivässä :D.
Tosin Mr.Insinööri saattaa salaa vierailla mun karkkipussilla sitten, kun hän taas kotiutuu ja saa omat karkkinsa syötyä...

Nämä oli sitten kosmetiikka-puolella ne, mitä himoitsin ja myös sitten sain. Mini-kokoisten (tuubeissa 20-25g tavaraa, lisäksi 8,5g käsisalva ja normaali huulivoidepuikko) Burt's Bees-tuotteiden setti sekä täysikokoinen käsirasva ja Joik-merkin 225g vartalokuorinta.
Tuosta minisetistä voisin melkein laittaa tuon käsisalvan seuraavaa arvontaa odottamaan, kun sain jo aiemmin Tylymuijalta kokeiluun sen :).

Kaiken kaikkiaan en ole pahoillani näistä ostamistani kosmetiikka-jutuista, vaikka plussaa tuleekin, kun kyseessä on tuotteet, joita en ole aiemmin testannut (okei, se Lancômen setti oli tästä näkökulmasta ehkä turha... Ja Klippoteketiä mulla kuluu aina!) ja eipähän sitten seuraavilla Hullareilla tarvitse näitäkään himoita enää :).

Hajuvesiä tosin kävin tänään nuuhkimassa ja Escadan Rockin' Rio sekä yllättäen Burberryn Brit tuoksut jäivät hieman kaivelemaan mieltä.... Ehkä pitää huomenna testata niitä vielä iholla, kun viimeistä kertaa tulee käytyä, jos niitä enää huomenna on siellä :).
Huomenna tosiaan MN:n kanssa mennään yhdessä katselemaan ja minäkin käyn vihdoin vaatepuolella... Saa nähdä, löytyykö sieltä enää mitään itselle :).
Palataan siis jälleen huomenna asiaan!
Miumoi <3

8 kommenttia:

  1. Kissapeto ♥ Tulee ihan mieleen mun kissa Haminan ajoilta. Oli ilmeisesti maine coon, mutta sain sen ilmatteekks ja väittivät maatiaiseksi. Iän myötä alko näkyyn maine coonimaisia piirteitä. Tiiä sit että oliko puhasrotunen vai tosiaan mettäkissamaatiainen. Oli kuitenkin ihana.

    Ja mie voin ottaa sen Burt's been käsisalvan ihan hyvin vastaan jos et jaksa arvontaa laittaa pystyyn ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, Neffin piti sitten ängetä tohon pöydälle syönnin jälkeen pesemään itseä... Ei meinannut kuvaamisesta mitään tulla :D.

      Mie aattelin arvontaa sitten blogin 2v-päiväksi ;D. Siihen olisi mulla myös muita tuotteita tuloillaan piakkoin :D.

      Poista
  2. Toi Burt's Beesin minisetti olis kyllä ollu kiva kokeiltava..mutta, pärjään mä varmaan ilman sitäki ja varmasti tämmösiä settejä tulee vielä vastaan, vaikkapa just Hulluilla päivillä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo setti taisi olla myynnissä jo viime syksynä, joten voi olla että se tulee vakioksi myyntiin Hullareilla :).
      Oli niitä kyllä tänään ihan hyvä määrä jäljellä siellä, ei heti päässyt loppumaan :).

      Poista
  3. Mä ostin samaisen Burt's Bees -setin myös eilen. :) Lisäksi ostin täyskokoisen Tangle Teezerin itelleni ja äidille lahjaksi. Pääsin kokonaisuudessaan harvinaisen vähällä!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kyllä kateellinen sulle, ku noin vähällä pääsit :D.

      Poista
    2. Äääh, no siis eihän tuossa ollu kaikki... Ostin myös Shiseidon ripsentaivuttimet ja meikkivoidesiveltimen, yhen pokkarin, pari cd:tä ja leffaa, ja vähän karkkia. Mutta silti, ehkä halvin kokonaisuus koskaan! :D

      (Ja tähänhän ei lasketa mukaan siis huhtikuun LivBoxia, tai tilauksia Make-Up Academyyn, Cosmeryaan, tai 3x Strawberrynet.... :D ) Ah, naisen logiikka! <3

      Poista
    3. No ei tietenkään Hullareiden saldoon lasketa muita juttuja kuin vain ne, mitä on Hullareilta tullut ostettua ;D.
      Erittäin selkeää logiikkaa :D.
      Mutta tuo on oikeasti hyvin hillitty saldo, jos vertaa mun saldoon ;).

      Poista

Suositut tekstit