tiistai 13. elokuuta 2013

Avonin 11.jakson pikkutilaus

Nyt olisi sitten seuraavien syntien tunnustusten aika, tällä kertaa taas Avonin muodossa :).

Nyt olikin paketti ihan pikkuinen, kun ainoastaan minä ja R tilattiin tästä jaksosta. Ihan hyvä vaan, niin itselläkin jäi oma tilaus aiottua pienemmäksi, vaikka himotuksia oli kyllä "muutama"...

Ja tällainen oli sitten oma tilaukseni. Mr.Insinöörille ostin myös suihkugeelin ja shampoon, mutta niitä en kuvaan laittanut, kun itse en niitä käytä :).
Itselleni tilasinkin vain sellaisesta ale-lehtisestä tuon kasvokuorinnan ja hiussuihkeen, kun sai valita tietyistä tuotteista 2 kpl hintaan 7,90e ja olen kauan halunnut tuon kuorinnan kokeilla. Hiuskiinnettä minulla on sellainen pumpattava pullo, joka on aika surkeaa, mutta yritän sinnillä käyttää pois... Oli sitten sama ostaa kannusteeksi tuo uusi painepakkaus :D.

Valitettavasti en nyt saa tämän parempaa tekstiä aikaan, univelat edelleen painaa... Ei toivoakaan, että olisin viime yönä saanut katkoitta nukkua, kun kroppa oli sitä mieltä, että eipäs nukahdetakaan heti ja herätäänpäs muutaman kerran sen 6 tunnin sisään, mitä olisi ollut mahdollista nukkua. Sitten kun herätyskello soi ja laitoin sen kiinni, niin torkahdin puoleksi tunniksi vielä, kun erehdyin "hetkeksi" laittamaan silmäni kiinni... Se siitä ajoissa töihin pääsemisestä.
Saa nähdä, saanko nukuttua yhtään koko viikolla, kun ei mikään tuohon kroppaan meinaa auttaa, vaikka kuinka lääkkeitä syön... Heti huomaan, että mielialaan alkaa tämä pienikin univaje taas vaikuttaa :/.
Mutta katsotaan, mitä postattavaa huomiseksi ehdin tehdä jumpan jälkeen (jos sinne edes pääsisi vihdoin...) !!
Miumoi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit