maanantai 19. elokuuta 2013

Käsien ruokintaa

Uusi viikko taas alkanut ja nyt alkaa tuntua, että nämä purkit alkaa vihdoin hiljalleen vähentyä :). Toiveissa on päihittää vielä nuo tulleet tuotteet, vaikka kuukausi alkaakin jo kääntyä uhkaavasti loppupuolelle... Nooh, nyt olisi taas yksi tuubi vähentynyt!!

Vuorossa olikin käsivoide vaihteeksi ja se oli tämä 50ml Soap & Gloryn Hand Food Hand Cream.
Aiemmin ehdin jo hieman pettyä näihin Soap & Gloryn tuotteiden tuoksuihin, kun hoitoaine ja kroppakuorinnat olivat tuoksuiltaan melko luotaantyöntäviä tai eivät tuoksuneet juuri millekään...
Uskoni kuitenkin hieman palautui tämän Hand Foodin myötä ainakin tuoksujen suhteen.
Ei tämäkään ihan niin herkku ollut, mitä toivoin, mutta tätä pystyi ongelmitta käsivoiteena käyttämään, eikä tarvinnut siirtää jalkavoide-käyttöön :). Tuoksu ei sinänsä kovin erikoinen ollut, sellainen perusvoidemainen, mutta ripauksella makeutta. Ilmeisesti se on tuon Sheavoin ominaistuoksu ja se olikin neljäntenä incissä heti veden, glyserinin ja cetyl-alkoholin jälkeen.
Sisällys vaikutti kyllä hoitavalta ja kädet kyllä tulivat pehmeän tuntuisiksi, mutta silti jäin sitä kosteuttavaa tunnetta kaipaamaan...
Olomuodoltaan tämä oli suhteellisen paksua voidetta, mutta imeytyi käsiin suhteellisen nopeasti. Ihon pinta jäi sellaiseksi pehmeän "kalvomaiseksi", en osaa tuon paremmin selittää... Kädet oli pehmeät, mutta silti kaipasivat kosteutta... Tämä menee itselläni siihen "ihan kiva"-kategoriaan eli oli mukava kokeilla, mutta en tiedä ostaisinko uudelleen. Ehkä tämän 50ml tuubin voisi uudelleen joskus käyttää, mutta ikävä tätä ei jää :).

Ei nyt ole ihan putkeen mennyt mulla nämä S&G-tuotteiden kokeilut, mutta kyllä mua edelleen kiinnostaisi näitä lisääkin kokeilla. Pahin himo näihin on kuitenkin nyt päässyt näiden muutamien kokeilujen myötä sammumaan, en tiedä, onko se hyvä vai huono juttu :D.
Onkos teillä muilla tästä tai muista tuotteista millaisia kokemuksia??

Uusi viikko tosiaan alkanut ja oon taas vähän jännityksellä huomista odottamassa, kun olisi taas ohjaajan kanssa palaveria... Täytyy toivoa, että hyvin menisi!
Tänään tuli myös jumppatauko, jalat ja muu kroppa on aivan umpijumissa edelleen lauantaista :D. Jospa keskiviikkona kykenisi taas CorePulseen! Huomenna tulee myös taukopäivä jumpista, kun mennään kyläilemään R:n luo Mr.Insinöörin kanssa, näkee sekin sitten R:n pikkukäärön :).
Mutta nyt taas suihkuaika, palataan huomenna!
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Pöh, jotenkin sitä olettaisi noiden Soap & Gloryn tuotteiden olevan yltiömäisen ihania... Ehkä niitä joskus tulee kokeiltua, mutta tällä hetkellä ei ainakaan oo hirvittävää hinkua hankkia niitä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta!
   Minäki oon niin paljon hehkutusta nuista lukenut, niin on kyllä omalta osalta olleet aikamoisia pettymyksiä :/.
   Tai sitten nuiden tuotteiden tuoksut ei vaan yksinkertaisesti minun nenääni sovi :).

   Poista
 2. Mun mielestä tuon voiteen tuoksu on aivan ihana!!! :) En ole paljoa käyttänyt, mutta tuoksutellut sitäkin enemmän. :D Mun mielestä se tuoksuu ihan samalta kuin eräs tuoksuni, Chanelin Chance Eau Fraîche. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että löytyy myös niitä joille on näiden tuotteiden tuoksut hyviä / täydellisiä ^_^.
   Ei tämän käsivoiteen tuoksu tosiaan paha tai huono ollut, mutta ei ollut kuitenkaan niin kiva kuin toivoin :).

   Poista

Suositut tekstit