perjantai 23. elokuuta 2013

Jo kuukauden toinen!!

Edelleen nämä loppuvat purkit junnaavat junnaamasta päästyään tuolla mun hyllyillä ja pöydillä... Jotenkin meinaa alkaa tuskastuttamaan tämä tilanne vaihteeksi, kun niin paljon on tuotteita lopuillaan, vaan kun eivät kuitenkaan ota loppuakseen :D.
Toiveissa on, että syyskuussa sitten räjähtäisi ja purnukoita loppuisi sitten ihan urakalla!!
Mutta sainhan minä sentään tuossa toissailtana kuitenkin taas yhden loppujan esiteltäväksi :).

Ja se olikin tämän kuun toinen loppunut kroppakuorinta, edellisiltä Hulluilta Päiviltä ostamani JOIKin Grapefruit & Mandarin White Sugar Body Scrub.
Ja kyllä jälleen saan yhden kuorinnan/kosmetiikkamerkin laittaa itselleni ylös muistiin, oli tämä sen verran loistavaa kamaa!
Kuorintatehot olivat tosi hyvät, vaikkakin normaalia nopeampi sai olla tämän sokerikuorinnan kanssa, ettei rakeet vain ehdi sulaa :). Karkeutta pystyi jälleen määrällä säätelemään eli varmasti passaa myös herkempi ihoiselle, kun käyttää pienemmän määrän ja lisää tarvittaessa vettä.
Tuoksu oli myös tosi mukava, yhtä aikaa raikas ja makea mutta hedelmäinen, tuoksui siis ihan greipille ja mandariinille mielestäni. "Töhnä" oli myös väriltään oranssihtavan keltainen :).
Tämä myös kosteutti ihoa, mutta ei ollut itselleni ihan tarpeeksi tehoja siinä suhteessa, että voisin jättää rasvaamatta suihkun jälkeen. Laiskan illan pelastajaksi tästä ei siis itselleni ollut.
Voisin kuitenkin ilomielin ostaa tätä ja kokeilla myös muita tuotteita merkiltä lisää, hyvä fiilis kyllä jäi :).
Nyt aion toistaiseksi käyttää jäljellä olevia kuorintoja vuorotellen, kun en osaa päättää, minkä ottaisin tehokäyttöön :). Kummallista vain, että varastolistan mukaan kuorintoja olisi 5kpl jäljellä, mutta löysin kaapista/vessasta niitä vain 4... Mutta eikös tämä ole sitten hyvä syy ostaa pari kuorintaa lisää, kun mulla kuitenkin kuluu parhaimmillaan tuubi kuukaudessa ;D.
Tällä hetkellä mua himottaisi seuraavasta Avonin jaksosta tilata uudistuneita Planet Spa-kuorintoja testiin... Saapa nähdä, millainen tilaus tulee ensi viikolla tehtyä :p.

Eilen tosiaan oli taas pidempi jumppailta ja jäin myös sunnuntaihin asti yksin kattien kanssa. Muuten tänne ei ihmeellistä kuulu, töissäkin mennyt ihan suht hyvin :). Pitäisi vaan viikonlopuksi keksiä jotain tekemistä, mutta taijan ottaa sen rentoutumisen kannalta; lukea blogeja, ehkä kirjaakin, muokkailla kuvia postauksiin ja huomenna nähdään R:n kanssa kaupungilla kahvittelun merkeissä, jos vain aikataulut menee hyvin :).
Eiköhän tästä ihan hyvä viikendi tule!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit