keskiviikko 21. elokuuta 2013

Ehkä vähän liiankin Shaini

Yllättävästi kävikin niin, että sain taas yhden tuotteen loppumaan, joten sama se on nyt tässä pikaisesti näyttää :).

Nyt oli vuorossa taas huulituote, tällä kertaa töissä käytössä ollut Oriflamen Beauty-sarjan Power Shine Glossy Lipstick huulipuna sävyssä Clover Haze.
Tavaraa ei hylsyssä ollutkaan kuin 1,6g niin se olikin jo tässä muutaman vuoden saatossa päässyt yllättävän vähiin, vaikka pelkästään baarikäytössä tätä olin aiemmin käyttänyt :).
Päätinkin sitten ottaa tämän tehokäyttöön töihin, että saan tämän käytettyä viimein pois. Tämä ei nimittäin itselleni oikein arkikäyttöön sitten sopinut...

 (Pahoittelut kauheasta kuvasta, tuossa pikaisesti jumpasta kotiin tullessa otin tämän...)
Tässä näkyy vähän sävyä huulilla eli ei ole niin tumma kuin tuossa hylsyssä ja tällaisenaan tämä olisikin ollut loistava. Se mikä tässä häiritsi, oli aika iso määrä glitteriä eli tämä ei ollut todellakaan sellainen "sipaisen nyt nopeasti ilman peiliä"-huulipuna... Ympäri naamaahan sitä kiiltoa sitten meinasi olla, kun tuolla periaatteella töissä huuliin jotain sipaisen :D.
Eli tosiaan ehkä baaripunaksi paremmin passaa, pysyvyys tässä ei ollut kovin kummoinen, kun jouduin siis sipaisemaan useita kertoja tunnissa tätä huuliin.
En tosiaan aio enää uudelleen ostaa :D.
Töihin otan nyt aktiivi-käyttöön viimein huulikiillon, joka jo tässä postauksessa näkyy :).

Mutta nyt lähden käymään suihkussa aika huonon jumpan päätteeksi. Ei kyllä CorePulsessa kulkenut yhtään! Tasapaino ei ollut yhtään yhteistyössä ja lauta oli normaalia kiikkerämpi, niin en saanut sykkeitäkään nostettua silloin kun olisi pitänyt, kun kaikki keskittyminen meni siihen lautaan :p.
Jos nyt jotain lohtua oli, niin lopussa toinen lihaskunto-biisi oli Backstreet Boysien Everybody (Backstreet's Back) ;D. Voi mitä muistoja tuleekaan mieleen niistä fanitus-ajoista, pakkohan se biisi on tähän teidänkin iloksenne pistää ;D.


Mutta palataanpa taas huomenna mahdollisesti asiaan, jos ehdin jotain kirjoitella, kun tulen jumpasta :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Hei vaan hei sullekin! :) Kiva kun olit käynyt kommentoimassa. Hiljaiseloa on tullut vietettyä koko kevät & kesäaika, ei ole paljoa luettavaa. ;) Jotenkin tää omakin lukeminen jäänyt todella huonolla, aina välillä käyn kurkkimassa kuulumisias. :) Noi Turkin matkan kuvat oli upeita muuten! Oli varmasti ihana reissu.

  Huomasin juu eilen illalla kun olin postaukseni näpytellyt, että täällähän on ihan samasta mömmöstä! :D Hauska yhteensattuma! Ehkä tästä on jo tuoksu kulunut tai haihtunut, on kyllä nimittäin mun mielestäni niin voimakas, ettei voi olla huomaamatta? :D Parille likkakaverillekin haistatin sitä, olivat myös sitä mieltä että haju on aika voimakas, vaikkei paha silti. Vai onko hajuainetta voitu lisätä tässä jossain välissä tuohon tuotteeseen? En tiedä miten paljon ne noihin tekee muutoksia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihiii, hyvä ettei luku-urakka ole mulla ihan mahdoton, jos ei tekstejä ole kovin paljoa tullut ;D.
   Kiva, että välillä olet piipahdellut täälläkin kiireiltäsi ^_^.
   Matkakuvia tulossa varmasti vielä lisää, kunhan ehdin niitä taas muokkailemaan jossain vaiheessa!
   Reissu oli kyllä niin mahtava ja kiva fiilistellä tuota matkaa näin syksyisen koleisilla ilmoilla (tänään palellutin itseni töihin mennessä...) :).

   Se voi olla, että tuoksu tässä mun versiossa on ehtinyt haihtua tai sitten ovat jossain välissä uudistaneet näitä punia...
   Noh, pitihän mun käydä se tuolta keräyskassista penkomassa ja nuuskimassa, niin kyllä siinä olikin jokin makeahko vivahde!!
   Eli kyllä tuossa jotain tuoksua on ollut aikanaan, mutta enää se ei voimakkaasti tuoksunut, nenäin sai laittaa ihan kiinni hylsyyn, että huomasin sen :).
   Ei tosin kyllä ollut paha tuoksu vaan ihan hyvä! :)

   Poista

Suositut tekstit