keskiviikko 14. elokuuta 2013

Ja vielä vähän lisää juttuja!

Eipäs tämä plussailu ota nyt loppuakseen, kun kerran alkoi :D.
Eilen illalla sain vielä oman Oriflamen 10.jakson tilaukseni, joka näytti onneksi vain tältä:

Uusi Aimi-sarjan käsivoide ja viuhka ja ale-lehtisestä violetti ripsari ja huulikiilto (no kun se näytti niiiiin kivalle... :D). Tilasin myös ale-lehtisestä käsisaippuan, mutta se oli (onneksi?) loppuunmyyty :).
Ei ole vieläkään mitään loppunut, vaikka muutama tuote on kyllä ihan lopuillaan... Tämä on kyllä niin ärsyttävä vaihe, kun loppumiset on todella lähellä, mutta kuitenkin niin tuskastuttavan kaukana :D. Ja sitten kaikki loppuu tietysti kerralla ja mulla loppuu päivät kesken, että ehtisin ne yksitellen esitellä :p. Nooh, toivotaan, että saisin pian niitä miinuksia, kun niitäkin kyllä tarvitsisin tuon viime kuun plussailun jälkeen...

Tänne ei kuulu kurjuutta kummempaa, edelleen univelat painaa, joten taidan luopua toivosta, että saisin niitä pois nukuttua koskaan... Pessimisti ei pety ;).
Tänään pääsin vihdoin tälle viikkoa taas jumppaan, joka kyllä vähän piristi. Nyt pitäs vaan taas suihkuun vääntäytyä, vaikka eilen tulikin kunnolla puunattua... Ehkä ne purkit näin loppuisi nopeampaa sitten!!
Katsellaan, mitä saisin sitten huomenissa illalla postailtua! Ne Turkin postaukset polttelisi, mutta pitäisi saada loppuun muokattua sen ensimmäisenkin postauksen kuvat (tosin kaikki ideat mitä on, niin vaatii kuvien muokkausta, plääh...). Pitäisi saada vuorokauteen muutama lisätunti ;).
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Ihana viuhka,vieläköhän ois saatavilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmasti saa, kun oli tuossa 10.jaksossa ekaa kertaa myynnissä :).
   Katsoinkin tuosta 11.jakson kuvastosta, niin nuo Aimi-sarjan tuotteet ovat myynnissä jaksot 10-15/2013 :) !!

   Poista

Suositut tekstit